Läkare öppnar asylboende i Skönsmon i Sundsvall #asylkaos

Antalet asylboenden i form av HVB-hem sprider sig som en farsot över hela landet. Just nu startas ungefär 50 HVB-hem i veckan. De startas ibland av kommunerna som en ren kommunal verksamhet, men ibland av privatpersoner som vill profitera på den vansinniga politiken som bedrivs i landet.

Sverige är just nu utsatt för det värsta politiska övergreppet någonsin under hela landets historia. Politikerna fyller upp vårt land med icke önskvärda migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen – och de gör det med tvång.

Orsaken till att Sverige har stora problem är att svenska folket har manipulerats av medierna till att rösta på politiker som vill öppna gränserna så mycket som möjligt.

Som om inte vi inte hade nog med politiker som förstör landet så finns det många som vill profitera på politiken genom att starta asylboenden. Dessa asylboenden huserar migranter som sedan portioneras ut överallt för att inga svenskar ska slippa ha dem som grannar, arbetskamrater eller skolkamrater.

Svenskarna ska sättas på plats och de ska inte våga protestera. Om de protesterar ingriper mediasverige och vänstern med olika kampanjer för att sätta de kritiska svenskarna på plats.

Men svenskarna behöver inte längre bry sig om media eftersom deras storhetstid är över. Nu är det alternativa medier som Fria Tider och andra som ger folket den information de behöver. Det är dock först när alternativa medier blir ännu mer inflytelserika som vi kan få se politiska förändringar på riktigt.

Den tiden kommer snart.

Under tiden fortsätter tyvärr Sverige att förstöras. Nu ska läkaren Patrik Wreeby öppna ett HVB-hem i stadsdelen Skönsmon. Wreeby driver redan fyra vårdcentraler genom företaget Premicare och ger sig nu in i asylbranschen genom sitt företag Solatium där han och Rut Birgitta Wreeby sitter i styrelsen.

Patrik Wreeby har som läkare kommit i kontakt med asylsökande och säger till lokalmedia:

Som läkare har jag under många år jobbat en hel del med asylhälsovården. I en period där det kommer in enorma mängder asylsökande och ensamkommande barn med stora medicinska behov kände jag att vi med vår bakgrund borde ha något att erbjuda.

En läkares uppgift är i första hand att ta hand om patienter. Att fundera över varför det kommer så många asylsökande till Sverige och vilka konsekvenserna av det är tydligen inte så högt prioriterat. För många är den politiken en tillgång som kan generera stora inkomster.

Wreeby har uppenbarligen sett möjligheten att tjäna pengar på asylpolitiken och har redan förberett det blivande boendet genom att anställa personal. Tanken är att hans asylboende inledningsvis ska husera 17 personer, men sedan byggas ut och ta emot fler. Ungefär tio personer ska arbeta där och ge service dygnet runt åt migranterna.

 byt-ut-politikerna

Mandatfördelningen i Sundsvall efter valet 2014:

Socialdemokraterna, 38
Moderata Samlingspartiet, 16
Sverigedemokraterna, 8
Folkpartiet Liberalerna, 5
Centerpartiet, 4
Miljöpartiet de gröna, 4
Vänsterpartiet, 4
Kristdemokraterna, 2

Kommunstyrelsen i Sundsvall har följande ledamöter:

Björk, Peder, S, ordf
Hansson, Bodil, S, v ordförande
Pinheiro, João, S
Larsson, Malin, S
Hedenius, Anders, S
Ulander, Åsa, S
Rüdiger, Christiane, V
Kjellman, Linnéa, C
Forsberg, Hans, C
Berglund, Jörgen, M
Kapica, Alicja, M
Falk, Stefan, L
Algotsson, Maria, MP
Norlin, Liza-Maria, KD
Klausen, Martin, SD

Relaterat:

Nytt asylboende i Kvissleby söder om Sundsvall

Wärdshuset Liden i Sundsvall blir asylboende

Sundsvall kan snart ta emot ett stort antal asylsökande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s