Det nya Sverige: Vem rånade tioåring på mobil?

En tioårig flicka gick på Marklandsgatan i Göteborg och var på väg till Skytteskolan. Strax för klockan åtta i morse, när hon nästan var framme vid skolan, kom en person fram till henne och ryckte till sig hennes mobil.

personran-goteborg

Mannen sprang sedan från platsen. Polisen betraktar ärendet som ett personrån. Polisen har ett signalement, men lämnar inte ut någon annan uppgift än att han hade skägg.

Vi som följer vilka som begår personrån vet att det aldrig är svenskar som utför dessa brott. Svaret är att det är en kolonisatör som begått brottet. Det finns säkert föräldrar som skulle vilja slå in skallen på människor som begår sådana brott, men ett bättre förslag är att föreslå massutvisningar av alla dessa människor som inte hör hemma i vår kultur.

varg_gyllander_svd

3 kommentarer på “Det nya Sverige: Vem rånade tioåring på mobil?”

 1. Apropå invandrarna;

  Grundorsaken till flyktingkrisen är krig – och krig kan stoppas.

  ALLA PÅGÅENDE KRIG I VÄRLDEN KAN STOPPAS FÖR GOTT INOM MAX TRE MÅNADER

  De globala oligarkerna = finansfamiljerna http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/the_satanic_bloodlines.htm – som styr = vanstyr världen ekonomiskt = politiskt – sedan mer än 100 år tillbaka – har överst på sin agenda att i all oändlighet torgföra att det finns brist på pengar. Det har dom ju lyckats bra med – därför att brist på pengar kan nog sägas vara den allt överskuggande och världsomspännande ”religionen” i världen i dags dato. Såväl på individnivå som på nationsnivå osv.

  Men alla principer har undantag – och undantaget från brist på pengar är pengar till krig. Historiskt så har det aldrig varit något bekymmer med det – och än mindre är det så i dags dato.
  .

  Varför ?

  Tja… – följer hen pengarnas väg så upptäcker hen att det är samma oligarker som sponsrar krig – som tillverkar vapen och ammunition – och tjänar multum med slantar på det.

  Alla pågående krig skulle avslutas inom max tre månader – ifall oligarkerna ej höll igång dem. T ex krigen i Mellanöstern – som kontinuerligt har pågått sedan 1940-talet.

  Kommer det att ske inom överskådlig tid ?
  .

  Jag är om några månader halvvägs 150 år LivsErfaren – och kommer med en dåres envishet att så länge som jag fortfar att andas att torgföra att brist på pengar är en ren bluff – som bör förpassas dit där den hör hemma = soptippen. Jag har bl a ett blogginlägg om det som jag har namnat: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !” https://josefboberg.wordpress.com/2015/02/17/luft-att-andas-och-pengar-att-bruka-finns-det-i-overflod-av/

  Brist på pengar-tänket är helt enkelt grundorsaken till alla världens eländes eländen – som jag ser det.

  Det går ej att lösa ett problem med samma tänkesätt som skapade problemet. Det är omöjligt.

  Så dags snart för att släppa taget om den världsomspännande ”religionen” brist på pengar – eller ?

  Gilla

 2. Vaddå stoppa krigen inom 3 månader?? Tanken är underbar -MEN, MEN,,,,,
  Muslimernas / islamisternas mål är att erövra världen, det hymlar de inte med. Finns inte ett enda krig i världen som inte muslimer är inblandade i. De kommer aldrig att ge upp sitt mål så därför fortsätter de. De finns här också, de som vill erövra världen, de bidar sin tid, rätt tillfälle.

  Gillad av 1 person

  1. Jo… – Mari – men oligarkerna = de som styr = vanstyr världen ekonomiskt = politiskt – förser muslimerna/islamisterna med pengar så att de kan köpa vapen och ammunition.

   Det är samma oligarker som tillverkar vapen och ammunition – och tjänar multum med pengar på det – p g a att båda sidorna i alla krig måste ha vapen och ammunition.

   Så att stoppa pengarna till vapen och ammunition för de som håller igång krigen – medför per automatik att krigen upphör – eller ?

   Ja, det är både så enkelt och så svårt !

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s