Svenskar står inte ut med att bo Sverige #asylkaos

Det blir allt jobbigare för svenskar att leva i Sverige. Vi har drabbats av så stora problem i samhället att det är outhärdligt för många att bo kvar på sin hemort. Det är inte bara massinvandring, ökad brottslighet och politiskt förtryck som ligger bakom den utbredda olusten att bo i Sverige.

För några veckor sedan beskrev Julia Caesar känslan av att lämna landet:

Skillnaden känns i hela kroppen varje gång jag lämnar Sverige. Ett tungt ruvande tryck släpper taget och dunstar ut i världsrymden. Jag rör mig lättare. Axlarna sjunker ner. Jag kan andas. Jag kan slappna av. Jag kan vila. Oron släpper. Blodtrycket sjunker. Jag mår bra. Jag är glad igen.

Jag tänker att det är så här livet ska kännas. Det var så här det brukade kännas, det minns jag tydligt. Det är inte jag som har lämnat Sverige. Det är Sverige som har lämnat mig.

Den som följer alternativa medier vet att många invandringskritiker redan har lämnat landet och skriver artiklar och krönikor från andra länder som de numera bor i. Nu är det inte bara invandringsfrågan och det politiska förtrycket som driver svenskar från Sverige, det är den allmänna olusten över tillståndet i landet som innefattar en känsla av att landet drivs åt fel håll.

Förra året slog emigrationen rekord. 51 237 personer lämnade Sverige vilket är fler på ett år än under senare delen av 1800-talet när vi hade kris inom jordbruket. De flesta som flyttar från Sverige emigrerar till USA och Storbritannien. Utöver de som registreras som utflyttade så finns det en stor skara människor som flyttar utan att registrera sin flytt.

Just nu lever 660 000 svenskar utomlands vilket är hela sju procent av befolkningen. Medan många driftiga och välutbildade svenskar lämnar Sverige så fylls deras platser ut av migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Medborgare med ett genomsnittligt IQ på 100-110 flyttar ut från Sverige och migranter med genomsnittligt IQ på omkring 80-90 flyttar hit. Vad det innebär på sikt är inte svårt att räkna ut.

Här är listan över några länder som svenskar har flyttat till under 2014 och 2015. Bakom siffrorna finns även en del invandrare som inte heller står ut att bo i det nya mångkulturella Sverige.

USA: 150 000
Storbritannien: 90 000
Spanien: 90 000
Norge: 90 000
Frankrike: 30 000
Tyskland: 23 000
Thailand: 20 000
Finland: 15 000
Danmark: 15 000
Italien: 12 000
Australien: 11 000
Schweiz: 10 000
Belgien: 10 000
Kanada: 7 000
Holland: 6 500
Chile: 5 000
Kina: 4 000
Israel: 4 000
Förenade arabemiraten: 4 000
Brasilien: 4 000
Österrike: 3 500

Om vi hade haft ansvarsfulla politiker i landet så borde de ha gjort allt i sin makt för att svenskar ska kunna bo kvar i Sverige och dessutom trivas i landet. Som det ser ut nu är massemigrationen uppmuntrad av samma globalister som vill slita sönder våra västliga nationer och radera ut den tidigare befolkningens etniska homogenitet.

De uppmuntrar ungdomar att lämna Sverige och studera i andra länder. Det innebär att många svenskar i sin bästa ålder som kanske borde stanna kvar och bilda familj försvinner ut från landet och stannar utomlands där de gör karriär och bildar familj. Sverige dräneras på sin egen befolkning, vilket är en del av den tragedi som just nu utspelar sig framför våra ögon.

Vad vi behöver i Sverige är människor som vågar och vill sätta ned foten, höja rösten och lyfta de viktiga politiska frågor som måste till för att vi ska ha en chans att överleva.

Annars kommer det att gå åt helvete med Sverige.

invandrare-i-sverige
När svenskarna får icke önskvärda grannar så väljer många att lämna landet

8 kommentarer på “Svenskar står inte ut med att bo Sverige #asylkaos”

 1. ” Vad vi behöver i Sverige är människor som vågar och vill sätta ned foten, höja rösten och lyfta de viktiga politiska frågor som måste till för att vi ska ha en chans att överleva ”.

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/skatten-samst-enligt-utlandssvenskar

  Så länge det är Melodifestivalen och Let’s Dance på TV4 och så länge folk ger pengar till tiggarna på gatan så finns det ingen möjlighet att folk gör detta.

  Gilla

  1. Merparten av det Svenska folket är så in i helvete fördummade att de är en fara för sig själv och alla oss andra så länga de har rätt att rösta i val. För att ens komma på tal att få rösta skulle först åldern höjas till minst 22-23 år sen skulle ALLA genomgå en utbildning med efterföljande medborgarskapsprov och bli godkänd. För att inneha vapen MÅSTE man gå en utbildning och avlägga skriftligt prov och skjutprov för att få vapenlicens. För att köpa, inneha och använda kemiska bekämpningsmedel krävs utbildning och prov för att få sprutcertifikat. För att få rösta för landets framtid krävs bara att man kan välja en valsedel. Skrämmande är ta mig fan bara förnamnet.

   Gillad av 1 person

 2. ”Vad vi behöver i Sverige är människor som vågar och vill sätta ned foten, höja rösten och lyfta de viktiga politiska frågor som måste till för att vi ska ha en chans att överleva”.

  Ledsen att behöva konstatera att DET ÄR FÖR SENT. Att bo i en svensk stad, nästan vilken som helst, går inte längre om man vill leva svenssonliv.
  Tror inte jag flyttar ”hem” igen

  Gilla

  1. Absolut håller med! Det råder bara invandra kaos nu i Sverige och vi svenskar bara finns här för att försörja alla socialbidragare. Regering/myndigheterna tänker bara på att ta in till Sverige massa invandra som i detta läge tvingar på att lämna landet för många många svenskar. Vart är på väg Sverige?

   Gillad av 1 person

 3. Det har er konsekvensen av hjärntvätten som går ut på att ” alla er lika, alla har like rättighetar ( i Sverige), Svenskarna har inte fler rettigthetar i eget land en andra” Den slags tankar er strunt och en katastrof. Det hade aldrig gått i Norge. Eller Danmark.
  Ingen er lika, och rättighetar tjänas upp. Tillståndet i eget hus er bestämt av dom som redan bor dar och dom har redan en egen kultur. Sverige har ingen nationalism av det goda slaget som i Norge, en till katastrof

  Gilla

 4. Jag har slagits på barrikaderna i över sju år (aktiv f d SD med kommunala uppdrag).
  Tyvärr är en alltför stor del av folket totalt hjärntvättade av MSM och går inte att väcka förrän det är för sent, läs etniska svenskar i minoritet redan 2025….
  Sedan ett år så tillhör jag de drygt 50,000 personer som emigrerat under 2015.
  I mitt fall till Portugal, ett underbart land utan muslimer eller tiggare, behagligt klimat och vänliga människor, god mat & viner……

  Gilla

 5. Jag är väldigt ledsen, att blev tvungen lämna efter 25 år! , mitt andra älskade hemland .
  Jag kände mig inte längre säkert och trivdes inte med ”multikulti”.
  Tack och lov att jag kunde flytta till min första hemland Polen . Här finns inga jihadister och jag kan sova lugn och promenera ensam i i parken.
  Synd, att så fint land bli förlorat för gott.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s