Ytterligare två asylboenden planeras i Åre #asylkaos

Åre är en klassisk skidort som idag har blivit ett enda stort asylboende. Kommunpolitiker och asylprofitörer har tillsammans fyllt upp stora delar av kommunen med migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

En del tror att det är en tillfällig flyktingkris i världen som gör att varenda kommun i Sverige tar emot asylsökande, men så är det inte. Bakom asylmottagningen finns krafter som vill att Sverige och övriga Europa ska koloniseras av människor från tredje världen. Om etablissemangets politiker får bestämma kommer Sverige att fyllas upp med migranter ända tills det gamla svenska Sverige går under.

De vill att hela Sverige ska bli som Rosengård och Rinkeby.

Deras drömmar om ett mångetniskt Sverige är på väg att realiseras nu när det snart inte finns en enda del av Sverige som klarat sig från att påtvingas dessa migranter. Hotet är så stort att svenska folket kommer att vara i minoritet i sitt eget land redan om ca tio år.

Läget för Sverige är allvarligt, mycket allvarligare än vad många tror. Sverige förfaller på område efter område i mycket snabb takt. Huvudskälen till förfallet är globaliseringen.

  • Svenska företag lämnar landet och flyttar produktionen utomlands. Vi mister alltså många arbetstillfällen i landet.
  • Landsbygden drabbas extra hårt av företagsnedläggelser eftersom EU-politiken tvingar bönder att lägga ned sina gårdar.
  • I takt med landsbygdens avfolkning söker sig folk till större städer för att få jobb. Där är konkurrensen om bostäderna så stor att många ruinerar sig för att kunna köpa en bostad. Bankerna är de stora vinnarna på att bostadspriserna trissas upp.

Den svenska nativiteten har varit låg länge, men politikerna gör ingenting för att den ska öka så att folket reproducerar sig. Nu fylls den avfolkade landsbygden upp med alla dessa migranter så att varje del av samhället kommer att domineras av främlingar som egentligen inte har i vårt land att göra.

Migranterna flyttar in i nedlagda äldreboenden eller vandrarhem och campingar som gått dåligt. Ägarna har inget samvete när de mot betalning upplåter sina anläggningar till migranter trots att deras agerande bidrar till Sveriges förfall.

Det är en medveten politik som syftar till att ta död på det svenska Sverige.

Det låter som en konspirationsteori, men det är bara att se på konsekvenserna av den politik som bedrivs för att förstå att Sverige är på väg att gå under.

De ondskefulla krafterna som förstör Sverige använder naiva idioter som tror att de gör samhället en tjänst när de släpper in migranter, ger dem gratis bostad och uppehälle resten av livet istället för att satsa resurser på att utveckla det svenska Sverige och skapa goda livsvillkor för vår egen befolkning.

Svenskarna är utsatta för ett förräderi som saknar motstycke i vår historia.

Nu kommer politikerna i Åre fortsätta att förstöra den en gång så fina kommunen ännu mer. Två nya HVB-hem för ”ensamkommande flyktingbarn” ska öppnas i Åre. Dessa ”ensamkommande” är varken ensamkommande, flyktingar eller barn. De är analfabeter från tredje världens lågpresterande dysfunktionella kulturer och har bjudits in hit av svenska politiker för att de ska kolonisera vårt land och på sikt ta över det från svenskarna.

Politikerna vill alltså ta död på det svenska folket.

När en kommun öppnat asylboenden så fyller man sedan på med fler asylsökande – år efter år – utan att det någonsin kommer att ta slut. Det enda som kan få slut på det är en kraftfull opposition som sätter ned foten mot politikerna och tvingar dem att upphöra med sin landsförrädiska verksamhet.

Ni som bor i Åre borde aktivera er eftersom hela kommunen är på väg att förstöras. Nu driver Martine Eng (S), ordförande i socialnämnden, på för att öppna nya HVB-hem. Ett ska öppna i Järpen med sex platser och ett mitt i Åre som ska ha tolv platser. Det låter lite, men varje migrant från tredje världen är en för mycket.

byt-ut-politikerna

Kommunstyrelsen i Åre består av följande landsförrädiska politiker:

Peter Bergman (S)
Martine Eng (S)
Maths Larsson (S)
Veronika Hammarfjäll (S)
Leif Nord (M)
Tobias Mattsson (M)
Katrin Wissing (MP)
Thomas Rydberg (MP)
Jörgen Encke (VV)
Mikael Sundman (VV)
Daniel Danielsson (C)
Monica Henriksson (C)
Can Savran (C)

 Relaterat:

Ottsjö fjällgård i Åre blir asylboende

Kall Auto Lodge i Åre har blivit asylboende

Kallgården i Åre tar emot 100 asylsökande

Hotell Continental Inn tar emot asylsökande

Äldreboende i Kall i Åre blir asylboende

2 kommentarer på “Ytterligare två asylboenden planeras i Åre #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s