Minst 170 afghaner, somalier och irakier till Lidingö #asylkaos

Vi gratulerar Lidingö. Ett stort grattis. Ni kommer i fortsättningen att få glädjas av samma förmåner som andra svenskar länge har fått dras med. Vi som har haft lyckan att slippa bo tillsammans med tråkiga svenskar vet hur ni lidingöbor nu känner er. Ni är förväntansfulla och glada. Ni vet att ni kommer att få sällskap av människor som kommer att göra er rika.

Nu när ni har öppnat dörren för dem behöver ni inte känna er isolerade och rädda längre. Ni kan montera ned era larm och lämna dörrarna öppna när ni lämnar era hem. Migranterna har kommit för att göra er lyckliga och ju fler migranter som kommer ju lyckligare kommer att ni att bli. När ön en dag översvämmats av migranter kommer ni att jubla av glädje.

lidingo.png
Lidingö blir äntligen en del av (tredje) världen

Det mest spännande ligger i framtiden. När det tråkiga Södertälje tog emot 20 flyktingar på 1960-talet tog det hela 40 år innan invandrarna dominerade hela staden. Det kommer att gå fortare för Lidingö. Med de flera hundra som redan kommit till Lidingö kommer det bara att ta 30 år innan de är i majoritet på ön. Det är 20 år efter att svenskarna redan har blivit i minoritet i sitt eget land.

Vägen dit kan kännas besvärlig. Många blir rädda när de möter invandrargång på gatan och byter sida. Varför det? Varför inte bara gå rakt fram och se vad som händer. De kanske vill säga något uppmuntrande och tacka för att de fick komma till vårt land. Man måste skaka av sig alla fördomar.

Ni som är unga idag på ön kommer att få uppleva en fantastisk framtid. Inget annat land i världen har lyckats med att byta ut sin inhemska befolkning mot migranter på så kort tid som man gjort i Sverige. Ni ska vara stolta över era politiker som agerar så snabbt för att fylla upp vårt land med glädjespridare från Somalia, Afghanistan och Irak.

Nu kommer snart 170 migranter till ön. Det är bara början. Anna Hadenius letar efter bostäder åt dem. Ni som har förmånen att bo i stora villor kanske kan upplåta era utrymmen åt några av dem. Det är nog lika bra att göra det redan nu för snart kommer migranternas anhöriga som också behöver någonstans att bo.

När ni sedan vant er vid att inhysa främlingar kan ni ta nästa steg vilket är att överlåta huset åt dem. Det är ju trots allt migranterna som ska ta över landet. Ni svenskar har ingen framtid, den gav ni bort när ni röstade på sjuklövern.

2 kommentarer på “Minst 170 afghaner, somalier och irakier till Lidingö #asylkaos”

 1. De migranter som stationeras på Lidingö kommer vara en utvald elit.
  Genom att placera dessa nära Sveriges beslutsfattare kan MP och V få
  de privilegierade på ön att tänka – de är inte alls som Avpixlat och SD säger, de är ju välartade och intelligenta-.
  Placeringen är bara ytterligare ett led i den strategiskt planen för Sveriges kulturella förstörelse.
  Tro dem inte om något gott, allt de gör är i syfte att förstöra. Vänsterns signum.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s