Ny asylprofitör till Gotland #asylkaos

För ett par år sedan lovade ledande politiker på Gotland att ön skulle fyllas upp med migranter från hela världen. I valet 2014 röstade väljarna på dessa politiker och direkt efter valet började Gotland ta emot stora mängder migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Betyder det att gotlänningarna vill att ön ska tas över av somalier, irakier, syrier, afghaner, eritreaner och andra folk? Ja det måste betyda det.

Eller ska ta man tolka det på något annat sätt? Var och en får göra sin egen tolkning.

Oavsett om väljarna inte förstod allvaret i hur viktigt det är att tänka igenom vad man röstar på så är konsekvenserna av röstandet nu uppenbara. Varje dag får Gotland nya migranter som får bo gratis på något av alla asylboenden som öppnas. Gotland håller på att förstöras på allvar!

farosund-gotland-asylboende
Ännu ett asylboende öppnar snart i Fårösund

Den svenska asylpolitiken lockar fram det sämsta som finns i befolkningen. Många människor startar asylboenden för att kunna tjäna pengar på en politik som leder till vår undergång. Dessa figurer har ingen moral och inga hedervärda motiv för att öppna asylboenden utan det handlar enbart om pengar. Ofta påstår de att de ”vill hjälpa” och ”vill ta ansvar”, men det är bara påhitt. Om de vill hjälpa flyktingar kan de skicka pengar till någon internationell hjälporganisation. Det går att hjälpa 100 ggr fler på plats än vad man kan hjälpa här. Dessutom besparar man Sverige många problem genom att se till att inga migranter kommer hit.

cecilia_schelin_seidegard_gotland

Men asylprofitörer bryr sig inte om att Sverige får problem, deras enda fokus är på sig själva, de vill tjäna pengar och berika sig på den sjuka politiken som skadar landet. De tänker dessutom kortsiktigt och tycks inte förmå att sätta sig in i vilka de långsiktiga konsekvenserna av deras handlingar blir.

De skulle bara behöva rikta blicken mot alla de livsfarliga invandrartäta områden som växt fram för att förstå hur ett relativt litet asylmottagande en gång lett till enorma problem några decennier senare. Rosengård och Rinkeby var en gång svenska områden som började ta emot invandare. Idag bor nästan inga svenskar där och de sociala problemen är enorma.

De asylprofitörer som har etablerat sig på Gotland visar inte bara dåligt omdöme, de visar också en form av hänsynslöshet genom att inte konsultera de närboende och låta dem exempelvis rösta om de vill ha dessa migranter inpå knuten.

Liksom politikerna så kör de bara över befolkningen och det är ett avskyvärt beteende som borde granskas genom att man ställer asylprofitörerna till svars för sina handlingar.

Nu är ytterligare ett asylboende på väg att öppna på Gotland. Det blir ett HVB-hem och ska ligga i det redan hårt drabbade Fårösund.

Boendet ska öppnas av Ladislav Edqvist och hans företag Posir AB. I styrelsen sitter Svante Gunnar Ladislav Edqvist, Jan Holger Pohjanen och Nina Marie Helena Ibraj.

Ladislav Edqvist planerar boendet för de asylsökande i en större villa och tanken är att 12 personer ska bo där. Han har funderat i två år på att starta HVB-hem och nu blir det verklighet. Han räknar med att anställa minst 5-6 personer som ska arbeta på boendet och ge migranterna full service dygnet runt.

Edqvist säger till lokalmedia:

Jag och min kollega tror att vi kan göra det på ett väldigt bra sätt. Vi är trötta på alla skriverier om att barn far illa och att man bara vill tjäna pengar. Det är väldigt många lycksökare inom branschen.

Edqvist själv bor i Tyresö söder om Stockholm och har ingen anknytning till Gotland. Han har tidigare arbetat på Migrationsverket.

byt-ut-politikerna

Relaterat:

Migranter från tredje världen blir brandmän på Gotland

Hela Gotland ska förstöras, vansinnet fortsätter, kända politiker bakom asylbolag

Stackars Gotland. Analfabeter till Slite

Över 4 300 asylsökande till Gotland

Asylsökande till Fårö på Gotland

Tre nya boenden på Gotland för afghaner

Förskolan Klostergläntan i Rona på Gotland blir asylboende

Gotland ockuperas av kolonisatörer

Svenska tjejer trakasserade på Gotland av….

Mångkulturellt kaos stänger ungdomsgård på Gotland.

Clas Dahlén skapar problem för gotlänningarna

Nu fylls gotländska skolor upp med kolonisatörernas barn

200 asylsökande till lyxhotellet Kneippbyn Resort i Visby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s