Fler potentiella mördare på väg till Lindesberg? #asylkaos

Häromdagen var det ett mord på ett asylboende i Lindesberg. Ett mord på ett asylboende är väl inget. Några personrån är inte heller något. Inbrott och slagsmål vad är det? Hot, överfall och våldtäkter är inget att oroa sig för. Det är lika bra att vi vänjer oss. Sverige ska ju bli som tredje världen när migranterna tar över landet och vi är redan på god väg. Det vi ser nu är bara början.

Vi kommer att få se mycket mer av världen nu när den kommer till oss. Kommunstyrelsens ordförande i Lindesberg, Irja Gustavsson (S), berättar nu att politikerna tänker fortsätta fylla upp kommunen med migranter från efterblivna kulturer i tredje världen. Politikernas måtto är att vi ska bli en del av (tredje) världen och att det enklaste då är att öppna våra gränser för alla som vill komma hit. Sedan är det fritt fram för hela världen att ta över vårt land.

irja Gustavsson_lindesberg
Hon låter tredje världen komma till Lindesberg 

Irja Gustavsson och andra politiker i Lindesberg har öppnat dörren för framtida problem av stora mått. Trots att det begicks ett mord häromdagen har dessa politiker inte tagit sitt ansvar för mordet. Det är ju i praktiken Irja Gustavsson som bär skulden för mordet eftersom det är hennes politik som orsakat det.

Men liksom andra politiker vägrar hon att ta ansvar för de brott som uppstår i spåren av den egna politiken. När vi andra försöker kritisera hennes vansinniga politik rycker media ut till hennes försvar.

Ljugmedias enda uppgift idag är att förfölja människor som ogillar politikernas migrationspolitik. Vi måste försvara oss även mot media och deras förtalskampanjer mot invandringskritiker,

Lindesbergs kommun kommer att bygga modulhus för att ta emot ytterligare ca 35 ”ensamkommande” som kan vara potentiella mördare eller vad som helst. Ingen känner till deras bakgrund, men de skulle inte ha fått sätta foten i vårt land om normala människor hade suttit vid makten.

Nu är det dessvärre inte normala människor som sitter vid makten och det beror på att media agerar och propagerar för de politiker som vill konsolidera makten och säkra globalisternas inflytande över vårt land.

Irja Gustavsson säger att kommunen tills vidare tänker hemlighålla var det nya asylboendet ska placeras. Vi vet ändå att det blir modulhus som ska uppföras i centrala Lindesberg. Hemlighetsmakeriet är en del av den totalitära politiken och syftar till att försvåra överklaganden och protester mot asylpolitiken.

Redan i vår ska modulhusen vara klara och ca 35 potentiella mördare flyttar då in och kommer att leva gratis i vårt land så länge de önskar.

Politiker som Irja Gustavsson är inget annat än samhällssabotörer och landsförrädare.

Tre kommunalråd som förstör Lindesberg:

Irja Gustavsson (S)
Linda Svahn (S)
Susanne Karlsson (C)

byt-ut-politikerna

En kommentar på “Fler potentiella mördare på väg till Lindesberg? #asylkaos”

  1. Vad är mord, rån och våldtäkter mot att någon spiller vatten på en ziggisarna eller gud förbjudet tittar misstänksamt på ett vandrande tält.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s