Gatorna i Sverige allt farligare #asylkaos

Det är egentligen bara alternativa medier och då särskilt Fria Tider som belyser hur farligt Sverige har blivit. Den sovande allmänheten som ännu inte har drabbats kommer för ett senare, troligen förr, att bli varse alla de problem som politikerna har skapat i vårt land.

Vi är många svenskar som idag personligen drabbats eller känner vänner som har drabbats och kan berätta vidare hur farligt Sverige har blivit. Medan kvinnor och män utsätts för grovt våld och överfall så gnäller media över att någon läkare eller psykolog skrivit rasistiska kommentarer på nätet. Media blundar för grova brott som begått av importerande brottslingar men gnäller över att någon använt starka ord i sin frustration över utvecklingen. Det saknas verkligen proportioner i deras tankevärld.

Idag har polisen i Östersund uppmanat kvinnor att inte gå ut ensamma.

En flicka blev grovt överfallen och misshandlad i Kungsbacka

En kvinna våldtogs natten till lördagen i Eskilstuna

Bestialiskt överfall på kvinna i Nora

Våldtäktsförsök i Göteborg 7 mars 2016

Det är inte bara kvinnor som blir brutalt överfallna. Unga killar som är ute ensamma på kvällen blir ofta utsatta för personrån och dessutom misshandlade, inte sällan mycket brutalt.

Hela vårt samhälle brutaliseras allt mer och varje politiker som försvarar invandring av främlingar från tredje världen är medskyldig till alla dessa brott. När det gäller media så är varje journalist som försvarar invandringen och blundar för konsekvenserna av den också medskyldiga.

Vad Sverige behöver nu – mer än någonsin – är grupper av medborgare som patrullerar våra gator.

Det vi ser nu när människor rånas och misshandlas varje dag är ingenting mot vad som kommer. Redan under våren och sommaren kommer vårt samhälle drabbas mycket hårt när de 160 000 migranter som sitter på asylboenden kommer ut i värmen.

En allvarlig uppmaning till alla är följande:

Gå aldrig ut ensam på kvällen eller natten vare sig du är ung eller gammal, kvinna eller man. Se till att bli hämtad av någon om du är borta och måste hem mitt i natten.

Ett allvarligt problem är att Sverige har blivit farligt även på dagen, vilket säger oss att tredje världen nu är här.

Samtidigt är det av yttersta vikt att sprida budskapet om det farliga samhället till alla sovande människor. Känner du engelsktalande människor finns flera texter på den här sidan som berättar om hur galet Sverige har blivit.

En kommentar på “Gatorna i Sverige allt farligare #asylkaos”

  1. Dom har ju faktiskt röstat för denna utvecklingen, så jag förstår faktiskt inte allt gnäll från dom.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s