Jättendal i Nordanstig får ytterligare ett asylboende #asylkaos

Älvstagården på Älvstavägen 5 i Jättendal blir asylboende. Från och med idag har Migrationsverket ett avtal med Älvstagården om att upplåta tio campingstugor åt asylsökande. Man räknar med att omkring 43 personer kommer att bo på anläggningen.

Jättendal 253 invånare har redan tagit emot asylsökande och nu är fler på väg. Kommunpolitikerna har en lista på byggnader i den lilla tätorten som kan fyllas med asylsökande.

alvstagarden-jattendal-1alvstagarden-jattendal-2alvstagarden-jattendal-3

Sven-Erik Nilsson och Agneta Tjärnlund-Örn som äger Älvstagården har frivilligt upplåtit anläggningen åt migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen utan att ta minsta hänsyn till konsekvenserna av sitt åtagande. Är det pengarna som lockar? Hur kan man ha så låg moral att man inte bryr sig om vad som händer med det egna landet på sikt när man hjälper politikerna att förstöra ort efter ort?

Har Sven-Erik Nilsson och Agneta Tjärnlund-Örn ingen som helst kännedom om hur politiker redan har förstört hundratals områden i Sverige som idag är livsfarliga att besöka. Det är områden som ingen normal svensk vill bo i. Det är områden som en gång befolkades av ett litet antal ”flyktingar” som sedan på bara ett par decennier blev farliga no-go-zoner.

Nu medverkar Sven-Erik Nilsson och Agneta Tjärnlund-Örn till att förstöra Jättendal och skapa problem som på sikt kommer att bli oöverskådliga.

Den som ska driva boendet heter Anita Näsberg och säger till lokalmedia att hon ska bjuda in de boende i Jättendal till ett informationsmöte den 3 april. Men då har de asylsökande redan flyttat in. Mötet handlar enligt henne mest om att hon hoppas få invånarna att hjälpa till på något sätt – de ska alltså hjälpa till att gräva Sveriges grav.

Ni som bor i Jättendal borde försöka sätta stopp för dessa asylprofitörer och samhällssabotörer som medverkar till att driva vårt land mot en avgrund.

Kommunstyrelsen i Nordanstig består av följande ledamöter:

Monica Olsson, S, Ordförande
Stig Eng, C, Vice ordförande
Sven-Erik Sjölund, S
Åke Bertils, S
Ulf Lövgren, S
Per-Åke Kardell, C
Stefan Bergh, C
Håkan Larsson, M
Tor Tolander, M
Per-Ola Wadin, FP
Patric Jonsson, KD
Solveig Wiberg, SD
Jan-Ola Hall, SD

 byt-ut-politikerna

Relaterat:

Tusentals asylsökande kan komma till Nordanstig

Äldre kvinna brutalt rånad i sitt hem i Nordanstig

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister det finns

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s