Tyskland förbjuder fläskkorv #asylkaos

Anpassningen till islam är ett projekt över tid. Tanken är att våra europeiska samhällen stegvis ska förändras etniskt och kulturellt. Europa ska koloniseras av främmande folkgrupper och islam ska etableras som religion. Det började ungefär vid slutet av 1960-talet. Under 1970-talet skapades regelverk och lagar som lade grunden till det vi ser idag.

Vi tog emot några flyktingar här, några gästarbetare där, ändrade en lag eller regel i smyg för att underlätta invandring och sedan har det bara accelererat. Det mesta har skett i det dolda såtillvida att media har dolt den politiska agendan för allmänheten och inbillat medborgare i våra länder att vi berikas av migration.

Media har medvetet och på ett utstuderat sätt hjälp makthavare att föra folket bakom ljuset när det gäller vissa viktiga politiska frågor som rör migration och globalisering.

Vi har nyss haft en storskalig massmigration till Europa av ett slag som aldrig skådats någon gång under hela vår historia. För tillfället har inströmningen minskat, men det betyder inte att faran är över.

Tvärtom är det bara en till synes tillfällig reträtt som syftar till att lugna ned alla invandringskritiker så att de inte röstar på invandringskritiska partier. Nu låtsas regeringschefer i EU sätta press på Turkiet för att hejda flyktingströmmen norrut.

I själva verket har Turkiet fått en muta på 6 miljarder Euro av EU:s skattebetalare för att behålla migranterna. Det är ett oklart och något rörig avtal, som kan brytas när som helst av Turkiet som sedan kan komma med nya krav.

Det enda man kan vara säker på är att man inte ska lita på makthavarna.

Även i Sverige och på andra håll låtsas etablerade politiker stå för någon slags motstånd till den stora invandringen, men detta motstånd är inte äkta. De försöker bara vinna lite tid och hoppas snart kunna öppna flodvågen till Europa igen.

Redan nu väller det in stora skaror migranter från Levanten och Tyskland har tagit emot fler migranter hittills i år än vid samma tid förra året. Det finns onda krafter som vill ta död på oss och de som följer alternativ media vet ungefär var dessa krafter finns.

I Tyskland pågår en anpassning till muslimer som inte liknar någonting tidigare. I många skolor har man slutat servera fläskkött, en del säger att man gjort det i de flesta skolorna, men man vet att det skett i nästan alla skolor där det finns muslimska elever. Ändringen införs successivt i förskolor, skolor och även på många lunchrestauranger. Det tyska samhället förändras stegvis och det går fort.

Fläskförbudet har väckt en del reaktioner och inom Angela Merkels eget parti ifrågasätts att fläsk försvinner mer och mer. Men samma krafter som försöker göra sig populära nu har under åratal försvarat stor invandring. Daniel Günther i CDU menar att fläsk har tagits bort från lunchmenyer över hela landet, men att man inte behöver radera ut en viktig del av tysk matkultur för att visa tolerans för de invandrargrupper som inte äter fläsk.

Idag har man på många håll diskuterat om det verkligen är ett förbud i dess rätta bemärkelse. Nej, det är inte ett förbud i egentlig mening det är snarare eftergifter och rekommendationer om att ge plats för invandrares kultur, särskilt muslimernas. Allt som kan väcka anstöt hos muslimer trängs tillbaka. Därför ser vi allt mindre fläsk i tyska skolor.

Det invandringskritiska partiet Alternativ för Tyskland, AfD, har fått ett rejält uppsving vilket visade sig i helgens kommunalval i delstaten Hessen där prognoser pekade på 13 procent för dem. Pegida som envist demonstrerar varje måndag i Dresden och på andra håll stöder AfD och partiet är nu det tredje största enligt vissa opinionsmätningar.

Politiker i Tyskland och andra länder vet att de balanserar på en skör lina. Folket stöder inte deras liberala och vansinniga migrationspolitik och invandringskritiska partier kan bli största parti i flera länder. I Sverige försöker statskontrollerad media, TV och radio, manipulera opinionen och framställa Moderaterna som invandringskritiker och Socialdemokraterna som snudd på ”neofascistiska” för att ta tillbaka väljare från SD, men det behövs bara en blick på hur dessa partier agerar i kommunerna för att begripa att de är av ungefär samma skrot och korn när det gäller migrationspolitiken. Tyvärr är det många som låter sig bedras av ljugmedias manipulationer eftersom de inte följer politiken i kommunerna, vilket de borde göra. Moderaterna är extremt invandringsliberala och en lika stor fara som Socialdemokraterna. Glöm aldrig det!

Sverige och Tyskland är mycket lika varandra när det gäller hur makthavarna agerar över huvudet på folket. Media står nära makten både i Tyskland och Sverige och kontrollerar opinionsbildningen genom att motarbeta invandringskritiker på alla nivåer. De försöker hindra oss från att få politiska framgångar, de försöker tysta oss genom att inte släppa in oss i offentliga debatter och de försöker stigmatisera oss genom olika hatkampanjer som innefattar ren smutskastning och rena lögner.

Det har en hel statsapparat bakom sig. Men trots det är de livrädda för varje invandringskritiker som yttrar sig. Det säger en del om hur svaga makthavarna egentligen är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s