Vimmerby fortsätter att ta emot asylsökande #asylkaos

I Vimmerby är politikerna övertygade om att migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen kan tillföra vårt land något gott. Om man ens tänker i sådana banor så visar det att man är oförmögen att förstå den verklighet som finns därute.

Det räcker med att titta på hur sådan migration har förändrat hundratals områden, som numera är livsfarliga att vistas i. Politikerna hade kunnat åka till valfritt invandrargetto i vilket europeiskt land som helst och där skaffa sig kunskap om hur migration från tredje världen förstör våra samhällen. Politikerna hade kunnat åka till Rinkeby och Rosengård i Sverige – eller något av de övriga minst 100 områden som domineras av invandrare från tredje världen – och skaffa sig kunskaper om hur det går när man bedriver en viss politik utan att tänka.

Att tänka klarar politikerna inte av. De bedriver en politik som är påbjuden uppifrån och den politiken bedrivs reflexmässigt utan att politikerna lyssnar på kritik från folket eller försöker sätta sig in i vilka de långsiktiga konsekvenserna blir.

Konsekvenserna blir att vi svenskar trängs undan i vårt eget land. Det är politikerna som med berått mod massimporterar människor som ska kolonisera och ta över vårt land. Vi tillåter en etnisk söndring av Sverige, skapar nya normsystem och anpassar oss till främmande kulturer och islam som inte har i vårt land att göra. Vi skapar otrygghet på gator och torg och vi överger alla de goda kvaliteter som präglade vårt svenska samhälle. Vi överger den lojalitet som många tidigare kände mot sina makthavare för att de företrädde folket.

Idag känner många bara ett enda stor hat mot politiker och media som förråder landet.

Det värsta att politikerna visar ett öppet förakt för människor som är skeptiska till att Sverige förvandlas till ett tredje-världen-liknande land.

Häromdagen samlades ett antal invånare i Locknevi i Vimmerby för att få höra att det ska komma migranter till orten. Mötet hade arrangerats av kommunen och påminner om informationsmöten som man har i andra kommuner där man berättar att man fyller på orten med somalier, afghaner, irakier, eritreaner och andra folk som inte borde ha fått passera gränsen till vårt land.

locknevi.png

På mötet som leddes av Eva Berglund, ordförande i socialnämnden, fanns ett femtontal personer som arbetar på asylboenden. Det skulle berätta för ett 50-tal åhörare om hur fint och trevligt det är att det kommer ”nyanlända” som kan berika orten med fotbollsspelande och annat.

Eva Berglund berättade att det ska öppna ett boende för ensamkommande i fastigheten Nygård. Redan nu finns ett asylboende i Vimarhaga vilket inte räcker eftersom kommunen vill fylla upp orten med fler migranter. Man räknar med att ungefär 25 personer ska bo i Nygård.

Den frikostiga kommunen som inte bara låter de asylsökande bo där gratis – resten av livet om de så önskar – kommer dessutom att lägga ned stora resurser på att ge migranterna extra service. De ska få fritt internet, fria busskort, fritt medlemskap i någon fotbollsklubb och en rad andra förmåner som svenskar aldrig får. De ska dessutom få en egen träningslokal och extra bussförbindelser som anpassas just till dem. Dessutom får de sedan företräde till bostäder, som betalas med skattemedel.

Ungefär så här går det till över hela landet. Politikerna skapar små miniversioner av Rinkeby – allt finansierat med skattemedel – som sedan blir oroshärdar dit polisen måste rycka ut när de blir bråk, skadegörelse och misshandel.

Allt detta sammantaget leder till att Sverige förfaller som nation.

Tyvärr kommer landet att fortsätta förfalla så länge svenskarna inte sätter ned foten på allvar. Varje gång politikerna håller möten om asylboenden så måste folk resa sig och protestera på allvar. Sådan boenden ska inte accepteras. De politiker som vill att Sverige ska ta emot migranter måste motarbetas aktivt och röstas bort till förmån för bättre politiker som vill sätta stopp för vansinnet. Dessutom måste alla som kommit till Sverige under falska premisser och som låtsasflyktingar skickas tillbaka till sina hemländer.

byt-ut-politikerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s