Hemligt möte för att lägga upp en strategi mot Trump

Den politiska eliten och lobbyister i USA har bestämt sig för att fortsätta och utveckla sina kampanjer mot Donald Trump. Han ska stoppas till varje pris verkar det som.

För några dagar sedan samlades en politiska och ekonomiska eliter till ett möte på en ö vid delstatens Georgias kust. Georgia ligger precis norr om Florida där nästa viktiga delstatsval äger rum nästa vecka.

Det har surrat en del rykten om att den republikanska partieliten kommer att göra något drastiskt för att hindra Trump från att vinna i Florida. Även om Trump lyckas vinna där så kommer flera försök att göras för att stoppa honom.

Det är inga obetydliga krafter som kommer att försöka stoppa Trump. Det handlar om dolda och mäktiga makthavare med enorma ekonomiska resurser. När de samlades i helgen flögs de dit i 54 privata jetplan. De som samlades tillhör en elit som kan använda sina företag för att skada Trump. Till mötet kom Tim Cook från Apple, Larry Page, medgrundare av Google, Sean Parker som investerat stort i Facebook och en rad andra personer med kopplingar till Bilderbergruppen och andra sällskap med tvivelaktiga agendor.

På mötet fanns också politiker som republikanerna Mitch McConnell, Paul Ryan, Karl Rove med flera. Det rör sig om de verkliga makthavarna i landet som inte vill se sina intressen eller sin makt hotad av någon som bryr sig mera om folket än om lobbygrupperna.

Mötet äger rum en gång om året, men den här gången kommer man att fokusera på åtgärder mot Trump. Mötet arrangerades av American Enterprise Institute’s World Forum. Mötet är inte öppet och ingen utomstående, inte heller journalister, vet vad som sägs eller vilka beslut som fattas.

Kommande kampanjer mot Trump kan ha orkestrerats från detta möte.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s