Hotell i Härnösand blir asylboende #asylkaos

Hotell Mitt i Härnösand på Köpmangatan 7 har nyligen sålts till ett företag som har öppnat asylboende i hotellet. Det tycks finnas hur många människor som helst i Sverige som inte drar sig för att profitera på asylpolitiken. Dessa människor är ofta nästan obegripligt samvetslösa i sin iver att tjäna pengar. 

Att det finns människor som skulle kunna sälja sina föräldrar råder det inga tvivel om. När man ser hur dessa asylprofitörer och hur de agerar så är det lätt att förstå varför världen ser ut som den gör. Asylprofitörerna tar nämligen framtiden från sina egna barn, vilket gör dem till verkliga kräk. Eftersom det inte finns lagar som hindrar människor från att förstöra landet genom att importera kolonisatörer och eftersom Sverige kontrolleras av politiker som vill ha så öppna gränser som möjligt leder det till att Sverige förfaller etniskt, socialt, ekonomiskt och på en rad andra områden. Demokratin har tagits ifrån oss då vi påtvingas migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen, yttrandefriheten är borta när vi inte får se offentliga debatter i viktiga politiska frågor och informationsflödet är strypt när media medvetet undviker att informera allmänheten om vad som pågår i maktens korridorer.

asylboende-harnosand
Ytterligare ett asylboende i staden som snart övertas helt och håller av kolonisatörer

Medan svenska folket är utsatta för en politik som innebär att vi ska trängas undan i vårt eget land och migranterna ska ta över landet så finns det alltså människor som frivilligt ger den politiken en skjuts framåt.

Det finns människor i vårt land som inte klarar av att tänka. Dessutom finns det människor som inte klarar av att förstå vilka konsekvenser för vårt samhälle deras ”företagande” kan få. De som öppnar asylboende är egentligen inte företagare, de bara profiterar på en sjuk politik. Deras verksamhet är finansierad med skattemedel och inkomsterna som går ned i deras fickor kommer från skattebetalarna.

De fyller upp en fastighet med migranter och tar betalt av Migrationsverket eller kommunerna. De struntar sedan fullkomligt i vad deras verksamhet ger för konsekvenser på samhället. Om de asylsökande slår ihjäl varandra, slår sönder inredningen, förökar sig och tar över hela landet spelar ingen roll för dem. Det enda som är viktigt för asylprofitörerna är att de får sko sig själva. Om samhället runtomkring dem går under spelar ingen roll för dem. När något händer på ett asylboende springer profitörerna och gömmer sig istället för att ta ansvar för de problem som uppstår.

Det är ett vidrigt beteende som söndrar vårt land. Vi får fler och fler livsfarliga områden, men varken politikerna som styr eller asylprofitörerna bekymrar sig över framtiden. De bekymrar sig bara över sina godhetspoäng eller plånböcker.

Brännans Vård och Omsorg AB ska driva asylboendet på hotellet. I styrelsen för företaget finns:

Berglund, Nils Tommy Göran, Styrelseordförande
Edgren, Carl-Fredrik
Halvarsson, Ulf Lars Göran
Tallbacka, Jan-Mikael Hemming
Edgren, Malin Helena
Lidén Halvarsson, E Anneli E
Tallbacka, Anna-Karin
Östman, Maria Kristina

Mikael Tallbacka har drivit asylboenden i Malmö och har alltså insikt i den här smutsiga verksamheten. Tommy Berglund driver ett asylboende i gamla Statens skola för vuxna på Volontärvägen.

Brännans Vård och Omsorg AB är också insyltade i asylverksamhet på Sporthotellet där även andra aktörer finns med. Det råder sekretess kring verksamheten eftersom allmänheten ska undanhållas information om vad politiker och asylprofitörer sysslar med.

Men hotellet ska ta emot ett 50-tal ungdomar, de flesta från Afghanistan. I samma fastighet driver även kommunen ett HVB-boende för ensamkommande.

Man kan tycka att det är ofattbart att det finns människor som röstar på sjuklövern, men tyvärr är det så illa i Sverige. Det måste till en dramatisk förbättring om vi ska kunna rädda det här landet. Annars går vi ohjälpligt under.

Kommunpolitiker i Härnösand:

Sjölander, Andreas, S, Ordförande
Frejarö, Karin, MP, 1:e vice ordförande
Bodin, Kristoffer, M, 2:e vice ordförande
Nilsson, Fred, S
Nylund, Sara, S
Byquist, Anders, S
Fällström, Monica, S
Strömqvist, Roland, S
Myrgren, Ann-Christine, S
Byquist, Maud, S
Norlander, Göran, S
Forsberg, Susanne, S
Oscarsson, Magnus, S
Bäckström, Fredrik, S
Jonsson, Agneta, S
Omanovic, Jasenko, S
Genberg, Anne Catherine, S
Nordling, Björn, S
Mohammady, Pousha, S
Kaati Suazo, Andres, S
Höj Larsen, Christina, V
Neldén, Martin, V
Nilsson, Ingrid, V
Lind, Amanda, MP
Abdullahi, Hibo, MP
Frejarö, Tomas, MP
Smedberg, Ninni, MP
Gäfvert, Anders, M
Tjärnlund, Margareta, M
Sjögren, Göran Viren, M
Bolander, Lennart, M
Bergström, Antonia, M
Skogström, Ida, M
Lundin, Jonny, C
Byström, Anton, C
Lindberg, Christina, C
Olstedt-Lundgren, Eva, L
Löfgren, Olle, L
Wiklander, Ingemar, KD
Vernersson, Sven Ingemar, SD
Lundgren, Lars-Edvin, SD
Söderkvist, Dick, SD

byt-ut-politikerna

Relaterat: 

Highway Hotell i Härnösand tar emot 75 asylsökande

Fängelse i Härnösand tar emot ytterligare 100 asylsökande

Sporthotellet i Härnösand blir asylboende

Ytterligare ett asylboende i Härnösand

Ångermanlands största asylboende kan öppna i Härnösand 

Härnösand kan få landets största asylboende med 1 700 platser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s