Grums hotell blir asylboende #asylkaos

Grums Hotell på Hotellgatan 2 i Grums blir asylboende. Hotellet hette tidigare Brukshotellet och nu ska det bli boende för migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

Enligt lokalmedia är det ”ett företag från Malmö, specialiserat på att driva HVB-hem, som tar över lokalerna”.

Media i Sverige är noga med att inte berätta detaljer som kan orsaka kritik mot den politik som bedrivs eller mot politikerna som ligger bakom massimporten av analfabeter och andra människor som inte borde ha fått sätta foten i vårt land.

grums_hotell

Trots att det öppnar 50 HVB-hem i veckan är det nästan ingen tidning som berättar om vad som pågår. Allmänheten får inte veta hur dessa HVB-boenden finansieras, vilka som ligger bakom, vilka som ska bo där eller vilka de långsiktiga konsekvenserna blir för vårt land. Inte heller får allmänheten veta vilka politiker som ligger bakom att det öppnas asylboenden och att migranter kommer till kommunen.

I det här avseendet är Sverige förmodligen det mest totalitära landet i världen.

Varför skriver inte media vem som öppnar HVB-hemmet? Jo för att de vill skydda asylprofitörerna och politikerna. På det sättet blir media ett hot mot demokratin och mot vårt lands säkerhet när de döljer att Sverige översvämmas av människor som inte har här att göra.

Grums Hotell blir nu HVB-hem, vilket innebär att ”ensamkommande” analfabeter och andra ska bo där. Liksom på andra håll är det inget som välkomnas av de närboende. De kommer att få problem på halsen och se huspriserna rasa. Det är knappast någon som vill bo intill en oroshärd. Sju av hotellets närmaste grannar har överklagat, men som i de flesta andra fall hjälper inte det. Politikerna är experter på att köra över medborgarna.

En kommentar på “Grums hotell blir asylboende #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s