DONALD TRUMP: Hatad av makten, älskad av folket. Hur kommer det att gå?

Donald Trump föddes i New York den 14 juni 1946. För de flesta är han känd som en av USA:s mest framgångsrika affärsmän genom tiderna. Han växte upp i en företagarfamilj. Fadern ville att han skulle ge sin in i fastighetsbranschen och såg till att Donald fick en bra utbildning.

donald-trump-tv
Populär man som mäktiga krafter vill stoppa

Donald Trumps mor kom från byn Tong på ön Lewis i norra Skottland och flyttade till USA på 1930-talet. Ön Lewis var under vikingatiden en norsk bosättning och många vill göra gällande att Donald därför kan ha vikingablod i sina ådror. Donalds far Frederick ”Fred” Trump föddes i Bronx i New York och hade tyska rötter. Under andra världskriget var det inte så populärt att vara tysk i USA och familjen brukade säga att de hade svenska rötter. När Fred var 22 år inledde han en karriär i fastighetsbranschen och startade företaget Elizabeth Trump & Son Co. tillsammans med sin mor.

De började bygga enfamiljshus i Queens och medverkade sedan till att skapa varuhus som senare såldes till varuhuskedjan King Kullen, vilken delvis finns kvar idag.

Under andra världskriget byggde Freds företag baracker och lägenheter åt flottans personal på flera platser och efter kriget expanderades verksamheten. Han byggde upp många fastigheter med tusentals lägenheter som bland annat hemvändande veteraner från kriget fick bo i.

Fred gifte sig 1936 med Mary Anne MacLeod och fick fem barn. Nummer fyra i barnaskaran blev Donald. Fred fick Alzheimers sjukdom och avled i lunginflammation 1999 efter att ha varit sjuk i många år.

Medan Donald läste affärsekonomi på universitet gick han i lära hos sin far och slussades in i fastighetsbranschen. Efter examen började han arbeta på heltid i faderns företag som hade verksamhet främst i Brooklyn, Queens och Staten Island.

När Fred avled fick Donald och hans syskon dela på företagets fastigheter som var värda ca 250 miljoner dollar. År 2001 invigdes det 58 våningar höga Trump Tower och efter det utvecklade han sitt fastighetsimperium snabbt. I takt med det ökade värdet av sina fastigheter har han sedan givit sig in en rad andra branscher. Han har satsat på exklusiva golfanläggningar och byggt många av andra framgångsrika företag.

Donald Trump har varit gift tre gånger och har fem barn. Hans nuvarande fru är Melania Knauss som är född i Slovenien.

2003 startade TV-serien The Apprentice där en grupp arbetssökande fick tävla med andra om att få jobb i något av Trumps företag. Han fick stora inkomster från serien och blev en av de högst betalda personligheterna i USA med upp till 3 miljoner dollar per avsnitt när serien hade etablerat sig.

I juni 2015 bröt producenten NBC kontraktet med Trump efter att han riktat kritik mot den illegala invandringen. Långt tidigare hade Trump visat intresse för politiska frågor och uttalat sig om allt från aborter till utbildningsfrågor, handel, vapenkontroll och islam. Han har konservativa värderingar, är nykterist, kristen protestant och presbyterian. Trump är en stark israelvän och har två judiska barnbarn. Samtidigt har han avsagt sig allt ekonomiskt stöd från judiska lobbygrupper för att de inte ska kunna utöva påtryckningar på honom om han blir president.

Även om jämförelsen haltar så har han mycket gemensamt med invandringskritiska partier i Europa. Den första och viktigaste gemensamma nämnaren är att Trump inte går i några lobbyisters ledband. Det makthavande politiska etablissemanget ser honom som en fiende man inte kan kontrollera.

De frågor han driver, kan, om de blir politisk verklighet, orsaka en mindre revolution i maktbalansen i landet, men också i förhållandet till omvärlden. Trump står onekligen på folkens sida, inte på maktens. Han står även på de europeiska folkens sida, inte på makthavarnas. Han har öppet kritiserat Angela Merkel för att hon har förstört Tyskland, han har sett Sverige som ett varnande exempel på hur en liberal invandringspolitik kan förstöra ett land.

Trump har i det tysta då och då skänkt pengar till såväl enskilda personer som haft det svårt i livet och till olika politiska kampanjer och är väl insatt i hur lobbyister arbetar för att kunna driva krav på politiker. Av den anledningen finansierar han själv sin egen kampanj.

När Trump deklarerade att han ställer upp i presidentvalet var det med buller och bång. I juni förra året kom han ut med sin slogan ”Make America Great Again” som han nu upprepar vid varje valmöte. Några av hans första utspel gällde utvisning av alla – eller de flesta – illegala invandrarna och att en hög mur ska byggas mellan USA och Mexico. Det gjorde honom omedelbart populär bland folket och hatad av media och makthavare. Många av Trumps anställda har kommit ut och berättat hur bra de tycker om honom eftersom han är en varm och god människa.

Trump brinner för att hjälpa krigsveteranerna som behandlats illa under Obama-regimen och inte fått det stöd de förtjänar. 22 veteraner tar livet av sig varje dag vilket är skrämmande siffror som inte ens var kända för allmänheten innan Trump tog upp det i sina tal.

Trump vill också att företag som flyttat sin produktion till Kina, Mexico, Indien och andra länder ska beskattas så att de flyttar hem produktionen till USA och skapar jobb på hemmaplan.

Ett av Trumps senare utspel gäller att införa stopp för muslimsk invandring till USA och att stoppet ska gälla tills man har mer kunskaper om deras motiv att invandra. Trump har i flera tal nämnt terrordåden i Frankrike som exempel på hur farliga muslimer kan vara.

Det makthavande politiska etablissemanget ser nu mer oro på Trumps framgångar i primärvalen. Makteliten i det republikanska partiet har gjort flera försök att hindra Trump från att få framgångar genom att finansiera andra kandidater, driva annonskampanjer mot Trump och skicka ut före detta politiker för att bekämpa Trump. Nyligen gick den misslyckade republikanen och globalisten Mitt Romney ut i en kampanj mot Trump, men det retade upp många Trumpväljare som bara blev mer angelägna om att stödja Trump. Det värsta många Trumpväljare vet är politiker från etablissemanget.

De står nära den politiska makten, nära finanseliten, nära lobbyister och nära alla de krafter som arbetar för mer globalisering. Men det är inte så lätt för alla väljare i USA att värja sig mot maktens propaganda.

De republikanska presidentkandidater som är kvar idag är John Kasich, Marco Rubio, Ted Cruz och Donald Trump. Marco Rubio är det republikanska etablissemangets favorit och talar samma nyspråksretorik som makten gör. Han vill sprida den amerikanska exceptionalismen, vilket är detsamma som att han vill fortsätta på den inslagna vägen med ökad globalisering där andra nationer ska tvingas underkasta sig amerikansk utrikespolitik. John Kasich vill att det muslimska Turkiet ska närma sig eller ingå i EU, vilket är vad makthavarna i Washington vill. För européerna vore det en katastrof med Turkiet i EU. Ted Cruz ”är en Bush med ett annat namn” brukar hans kritiker säga och det sammanfattar honom ganska bra. Dissidenten Edward Snowden som lever i exil twittrade nyligen om att valrörelsen är ett val mellan Goldman Sachs och Donald Trump. Det är bara Trump som står utanför den politiska linje som övriga kandidater, med vissa nyansskillnader, vill driva.

Det råder inga tvivel om att Trump är den bäste kandidaten inte bara för amerikanerna utan också för oss européer. Det är bara Donald Trump som varit tydlig med vilka problem vi har med massinvandring och farliga makthavare och om han blir president finns det goda chanser till politiska förbättringar på många håll. Om någon av de övriga blir president så är risken mycket stor att ingenting händer till det bättre, men undantag för Ted Cruz som sannolikt kommer att minska den illegala invandringen till USA.

Trump är den av kandidaterna som har den absolut bästa politiken.

Varje gång han säger att han ska bygga en mur mellan USA och Mexico jublar folket.

Därför är han nu utsatt för grova hatkampanjer i media och överfall på möten. Makthavare med stora resurser till sitt förfogande bekämpar nu Trump på alla fronter.

För en vecka sedan träffades finanseliten och den politiska eliten och lade tillsammans upp en strategi för att bekämpa Trump. Efter den träffen har hatkampanjerna mot Trump eskalerat.

När Trump skulle hålla valmöte i Chicago den 10 mars 2016 stördes mötet av hundratals ligister från olika vänsterextrema grupper. De hade infiltrerat mötet och strax innan det skulle börja angreps åskådare med slagord och knytnävar. Utanför möteshallen blockerade de ingången till ett garage för att hindra Trumpanhängare från att kunna köra ut därifrån.

Attacken på mötet var ganska välorganiserad. I efterhand har det visat sig vara flera vänsterorganisationer som samarbetat om attacken. Bland demonstranterna fanns anhängare till Bernie Sanders, anhängare till terrornätverket Black Lives Matter som sägs vara finansierad av Georgs Soros och vänsternätverket MovOn. Den senare organisationen leds av Ilya Sheyman, som flyttade från Sovjetunionen till USA med sin familj 1991 när Ilya var fyra år. Familjen kom som judiska ”flyktingar” och nu ägnar sig Ilya Sheyman på heltid åt att sabotera den amerikanska valrörelsen och hota Donald Trump.

Ilya Sheyman skryter med att han rekryterat vänsterextremister från olika håll, bland annat universitetet, och hjälpt dem att ta fram skyltar och annat material som användes vid protesten mot Trump.

Då ska man komma ihåg att Ilya Sheymans organisation är sponsrad av George Soros, som finansierar många liberala och vänsterextrema nätverk som i sin tur samarbetar för att krossa konservativa, nationalistiska, patriotiska och andra rörelser.

Och George Soros i sin tur har många likasinnade globalister i sitt stall, som också agerar mot politiker som vill stå utanför den maktsfär som kontrollerar makten i stora delar av västvärlden idag. Det enda som kretsar i huvudet på Soros och hans likasinnade är hur han ska kunna öppna gränserna till USA och Europa ännu mer, så att vi går under snabbare. De vill fylla upp våra länder med migranter från tredje världen och är i sammanhanget betydande lobbyister med enorma resurser till sitt förfogande.

När finanseliten träffades förra veckan så var det inga duvungar som kom till mötet. De som kom dit vet att de måste underordna sig de beslut eller diktat som anges av finanselitens egentliga makthavare, bankerna på Wall Street och Goldman Sachs. De vill globalisera världen och Trump står i vägen.

Nu kommer de att använda en rad olika metoder för att sabotera Trumps valkampanj. Det är allt från fler överfall och demonstrationer, till ännu mer annonskampanjer och ännu fler hatkampanjer i de stora medierna.

De mest inflytelserika medierna ägs av globalister och det finns skäl att ställa frågan hur har det kunnat bli så? Frågan gäller USA, Europa och stora delar av övriga världen. Hur gick det till när de tog över media?

Det som är akut viktigt för Trump är att vinna valet i Florida på tisdag. Hans motståndare gör just nu precis allt för att hindra honom från att vinna där. Hoppet står till att folket ger blanka tusan i vad media skriver och instinktivt fattar att Trump är den bäste av alla kandidater, även om han är långt ifrån perfekt. Att han har brister råder det inga tvivel om, men övriga kandidater är i jämförelse med Trump livsfarliga eftersom de vill upprätthålla den maktordning som förstör världen.

Om Trump vinner i Florida kommer globalisterna att bli fullkomligt rasande och då får valkampen en helt annan karaktär. Finanseliten kommer att hitta på något, det kan man vara 100 procent säker på.

Vad man än tycker om Donald Trump så är han den modigaste politiker som ställt upp i ett presidentval på minst 100 år. De krafter han har emot sig är ungefär samma krafter som svenska invandringskritiker har emot sig – och de är farliga för de vill inte släppa ifrån sig makten.

Vi har mycket att lära oss av hur makten manipulerar för att uppnå sina mål. Men när ett folk börjar närma sig den tidpunkt när de inte har så mycket att förlora på att visa ilska så kan de ta tillbaka kontrollen över sitt land.

Det blir en spännande valrörelse 2016.


För fler nyheter om Donald Trump läs Breitbart och Infowars.

One thought on “DONALD TRUMP: Hatad av makten, älskad av folket. Hur kommer det att gå?”

  1. Nytt asylboende i Vega söder om Stockholm, mitt i ett villa område. Sök i Mitt I Haninge. Alla i området är jätte rädda.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s