Soldiers of Odin finns nu även i Sverige #asylkaos

Som en följd av den sociala oron som politiker har skapat i vårt land och även i många andra länder har olika typer av medborgargarden och trygghetspatruller växt fram. Ett sådant exempel är Soldiers of Odin som startades i Finland förra året och nu har fått flera efterföljare. I Finland finns det fasta medborgargarden i minst 20 städer och de blir snabbt fler.

Soldiers of Odin finns sedan en tid också i Norge, Estland och Holland. Kanske i fler länder eftersom fenomenet sprider sig snabbt. Nu har även Sverige fått en avdelning.

soldiersofodin-stockholm.png

I lördags patrullerade svenska medlemmar i gruppen för första gången svenska gator. De gick ut i centrala Stockholm och syntes tydligt med sina jackor och texten ”Soldiers of Odin – Stockholm” tryckt på ryggen.

Avpixlats Roger Sahlström följde med gruppen under kvällen och kunde berätta om reaktionerna på stan. Odens soldater gick i grupp för att skapa trygghet och kunna hjälpa medborgare som utsätts för trakasserier och annat. Det som hände var att den poliskår som aldrig har resurser när importerade ligister härjar på stan plötsligt samlade ihop en stor styrka och stoppade gruppen – vid tre olika tillfällen. Samtliga tvingades identifiera sig och blev dessutom visiterade.

Under hela vandringen som Odens soldater gjorde under kvällen hade de polis och säkerhetsvakter efter sig. De kunde inte ta ett steg utan att övervakas, medan invandrargängen i city slapp bli bevakade lika intensivt.

Den svenska talespersonen för Soldiers of Odin sade till Avpixlat att gruppen kommer att finns i de centrala delarna av Stockholm på helgerna – och även på andra orter.

När gruppen kom till Åhléns i city började ett invandrargäng skräna och provocera så att ordningsvakter fick ingripa.

Skälet till att grupper som Soldiers of Odin behövs är att de utgör en sund motkraft till det mångkriminella samhälle som politikerna har skapat.

5 kommentarer på “Soldiers of Odin finns nu även i Sverige #asylkaos”

  1. Tackar Roger för din balanserade syn på saker,och trevliga samtalet under promenaden /Erik ( ej säkert att du minns mitt namn med ett ansikte och mer information än förnamn tänker jag ej gå ut med! ).

    Gilla

  2. Ni behövs som motpol till alla kriminella invandrargäng. Vi tackar er för att ni tagit på er detta otacksamma arbete. Ett arbete som polis och myndigheter ignorerat alldeles för länge. Ni behövs och ni har ett stort stöd från en tacksam svensk allmänhet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s