På lördag kan alla modiga män och kvinnor rädda Sverige #asylkaos

På lördag blir det en demonstration på Norrmalmstorg i centrala Stockholm. Det är Folkets Demonstration som kommer tillbaka och arrangerar ytterligare en manifestation där man riktar kritik mot den styrande regimen.

Nu måste alla demokratiska, Sverigevänliga och även invandringskritiska krafter komma och visa stöd till arrangörerna, som för närvarande tycks vara de enda i landet som visar mod och vilja att markera mot den politiska eliten som vanstyr vårt land.

folkets-demonstration

Vid förra manifestationen samlades ungefär 1 000 Sverigevänner på Norrmalmstorg och på andra sidan torget stod ett par hundra vänsterextremister och skrek. Polismyndigheten tillät alltså att vänsterextremister störde en tillståndsgiven demonstration.

Makthavarna i Sverige ogillar att kritiseras. De skickar ut sina journalister och vänsterextrema revolutionärer för att sabotera en regimkritisk demonstration vilket inte bara är anmärkningsvärt i sig, man tycker att de kunde tåla lite kritik, det är också ett tydligt bevis på att Sverige är totalitärt och att makten inte tolererar att regimkritiska grupper kan växa och få stöd. Just därför måste vi protestera!

Den totalitära makten använder huvudsakligen två metoder för att försvåra arbetet för sina kritiker. 1) De smutskastar alla verkligt oppositionella och kallar dem rasister, främlingsfientliga, fascister och annat som de med sina begränsade ordförråd kan komma på. 2) De tillåter vänsterextrema att skrika och störa en tillståndgiven demonstration så att media kan skriva ”bråkigt när högerextremister demonstrerade” och andra lögner som de vill sprida till allmänheten.

Makthavarna och vänstern har samma agenda och den går ut på att förstöra så mycket som möjligt för Folkets Demonstration. De hoppas kunna skrämma bort människor från att komma dit och närvara genom att utlova bråk. Låt er inte skrämmas!

Det är extra viktigt att alla vanliga svenskar som ogillar den politiska utvecklingen går dit och visar stöd till arrangörerna. Var där i god tid! Ta med alla vänner!

Kom ihåg en sak! Var inte rädd för att gå dit. Du har en medborgerlig plikt att visa vad du tycker om regimen.

Läs mer:

Vänsterextremister ska åter störa Folkets demonstration

Mona Sahlin och Folkets demonstration

Mattias Karlsson till attack mot Folkets demonstration

3 kommentarer på “På lördag kan alla modiga män och kvinnor rädda Sverige #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s