Hotell Björklunden i Sollefteå blir asylboende #asylkaos

Varje dag dyker det upp människor som är beredda att tjäna pengar på den vansinniga migrationspolitiken som förstör Sverige. De upplåter sina fastigheter åt asylsökande migranter och får sedan bra betalt av invandringsindustrin.

Många av dem inbillar sig att de gör den god gärning och bidrar till att ”hjälpa flyktingar”, men i själva verket gör de enbart skada på vårt land. Det värsta är att politiker och asylprofitörer inte bara förstör Sverige utan att de också förstör framtiden för sina egna barn. Att tänka verkar inte vara deras starka sida, det som hägrar i deras värld är möjligheten att tjäna pengar.

hotell_bjorklunden-Solleftea_2hotell_bjorklunden-Solleftea_1

Kristina Girhagen som äger Hotell Björklunden (Hippocania, Övergård, 881 93 Sollefteå) vill nu omvandla hotellet till ett HVB-hem. Det är en stor anläggning som består av nio byggnader med plats för över 100 personer.

Kristina Girhagen säger till lokalmedia:

Jag vill att vi ska vara med och göra skillnad.

Hon kommer helt säkert att göra skillnad, men kanske inte på det sätt hon tror. Det som händer är att hon medverkar i förstörelsen av vårt land. Vi har redan hundratals områden i Sverige som är livsfarliga att vistas i för att politiker och naiva människor som Kristina Girhagen har låtit stora skaror migranter komma till vårt land. Konsekvenserna av att man tar emot migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen blir att man flyttar hit de problem som finns i tredje världen.

I takt med att migranterna blir fler så blir vårt land mera otryggt. Den sociala oron ökar, människor kan inte längre känna sig trygga på gator och torg och demokratin urholkas när medborgarna inte längre har något inflytande över den politik som bedrivs.

När Kristina Girhagen nu planerar att öppna HVB-hem för kanske 100 migranter så bryr hon sig inte om hur omgivningen ställer sig till det. Hon bryr sig inte heller om hur det påverkar vårt land på lång sikt. Beteendet är typiskt för asylprofitörer.

Det blivande HVB-hemmet kommer att ha ca 35 anställda som ger service dygnet runt åt migranterna som sedan kan leva gott i Sverige på skattebetalarnas bekostnad livet ut om de så önskar.

När verksamheten kommer igång är inte beslutat.

Ni som bor i Sollefteå har att välja på att aktivera er mot politiker och asylprofitörer eller låta landet gå under. Redan om ca tio år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land om vi inte sätter ned foten mot de krafter som förstör Sverige.

byt-ut-politikerna

Ledamöter i kommunstyrelse i Sollefteå:

Lassen Elisabet, S, ordf
Sjödén Åsa, S, v. ordf
Åberg John, S, led
Edholm Lillemor, S
Svensson Tommy, S
Nilsson Åsa, S
Persson Torbjörn, S
Lundin Kim, S
Östberg Leif, L
Sörlin Bengt, M, 2:e v. ordf
Franzén Kerstin, M
Breitholtz Ulf, V
Ahlenhed Mattias, VISKB
Fluur Gunilla, VISKB
Andersson Johan, C

Relaterat:

Före detta äldreboende i Ramsele blir asylboende

Svenskar i minoritet i Stöndar i Sollefteå

150 asylsökande flyttar in i Hågestaområdet i Sollefteå

Graningegården utanför Sollefteå blir HVB-hem för asylsökande

100 asylsökande kom idag till Gålsjö bruk i Sollefteå

 

3 kommentarer på “Hotell Björklunden i Sollefteå blir asylboende #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s