Lidhult i Ljungby kommun öppnar asylboende #asylkaos

Flera asylboenden är på väg att öppna i Ljungby. Ett HVB-boende öppnas snart på Storgatan 6 i Lidhult i Ljungby kommun. Det är företaget Trustroom AB som vill öppna ett boende för ensamkommande migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. De vill profitera på den vansinniga migrationspolitiken som skadar Sverige, men bryr sig inte om konsekvenserna av vad de gör.

Den 23 mars beslutar miljö- och byggnämnden om de ger Trustroom tillstånd att starta boendet. Det blivande boendet ligger nära en skola vilket tycks vara en vanlig placering av HVB-hem. Politikerna vill att migranterna ska ha nära till skolan så att de lätt kan ”integreras” och börja i vanliga skolklasser. På många orter blir de svenska eleverna i minoritet i sina klasser och dessutom uppstår ofta mer eller mindre stora problem med social oro.

storgatan6-lidhult2
Storgatan 6, Lidhult

Varken politiker eller asylprofitörer bryr sig om vilka konsekvenser deras verksamhet ger på det svenska samhället och de tar inte heller ansvar när det uppstår problem. Det säger ganska mycket om vilka figurer de är. De struntar alltså i samhället och vill bara framstå som godhetspostlar eller tjäna pengar på en sjuk politik. De är kräk!

Det före detta fängelset Singeshult som redan tagit emot många asylsökande vill utöka sin mottagning. Ljungby kommun har tagit emot mycket stora mängder asylsökande. En drabbad kvinna i kommunen säger till lokalmedia:

Det har inte varit komplikationsfritt. Det finns en otrygghet bland både äldre och yngre. Det finns folk som väljer att flytta för att de inte känner sig trygga.

Det är på precis samma sätt över hela landet. Folk är förbannade över utvecklingen, men vågar inte uttrycka sina åsikter offentligt på grund av risken att stigmatiseras. Vi ska inte ha det så här. Vi måste ta tillbaka vårt land från landsförrädarna som styr idag.

byt-ut-politikerna

Ledamöter i Ljungby kommunstyrelse:

Gunnarsson, Magnus, M, ordförande
Wiesel, Ann-Charlotte, M
Sahlin, Jan, M
Bengtsson, Carina, C, vice ordförande
Olofsson, Irene, C
Solling, Lars, L
Karlsson, Anne, S, 2:e v ordf
Simonsson, Conny, S
Carlsson, Magnus, S
Bengtsson, Håkan, S
Lindell, Gun, S
Wiréhn, Kerstin, V
Lorentzson, Jan, SD
Henriksson, Christer, KD
Johansson, Roland, ALT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s