Rån och överfall, politikerna är tysta. Vi måste tvinga dem att ta ansvar! #asylkaos

Över hela Sverige sveper en brottsvåg av aldrig tidigare skådat slag. Enskilda människor drabbas av inbrott, rån, överfall, misshandel och andra grova brott i spåren av den migrationspolitik som är på väg att förvandla Sverige till ett land som påminner om vilket land som helst i tredje världen. Vi befinner oss i ett djupt förfall för att politikerna massimporterar människor som inte borde få finnas i vårt land.

Politikerna vill vinna godhetspoäng på att öppna dörrarna till asylsökande från hela världen, vilket får som enda följd att vårt land förfaller. Sverige har redan blivit ett mycket farligt land och varken män eller kvinnor kan numera vistas utomhus ensamma på kvällar och nätter. Varje dag ser vi överfall och personrån, varje dag rapporterar polisen om rånvåg i någon del av landet samtidigt som Sverige fylls upp med alltfler migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

linkoping-ryd-getto
Delar av Ryd väster om Linköping är livsfarliga att vistas i

Bakom förfallet i vårt land finns politiker som sitter i riksdagen eller i kommunerna och fattar beslut om att Sverige ska fortsätta ta emot analfabeter och andra människor som inte borde få sätta sin fot här.

Politikerna sitter i bekväma stolar och trycker på knappar när de fattar beslut om att ta emot ”flyktingar”, ”asylsökande” och andra grupper av människor som de vill fylla upp vårt land med. Men dessa politiker vet inte vilka de släpper in. De vet ingenting om personernas nationalitet, inget om deras ålder och inget om vad de gjort i sina tidigare liv. Att släppa in människor som man inte vet något om är redan det ett skamligt beteende eftersom politikernas beslut påverkar hela samhället.

Det som att släppa in ogräs i en blomsterträdgård och sedan låta ogräset ta över. Men politiker låter inte bara ogräset sprida sig ohämmat i samhället, de planterar ogräs i trädgårdar som ännu inte drabbats.

Hur många områden som förstörts av politiker går inte längre att räkna eftersom samtliga kommuner och nästan samtliga orter har drabbats, en del mer och en del mindre. Just nu fyller politikerna upp varenda byhåla med ogräs för att de sista resterna av den fina svenska trädgården ska vissna och dö.

Politikernas mål är uppenbarligen att ta död på det svenska Sverige.

Ett av tusentals exempel på förfall i Sverige är den rånvåg som pågår i området Ryd i Linköping, som delvis är ett livsfarligt getto. Här härjar importerade gäng som trakasserar och rånar människor som råkar befinna sig i området.

Polisen har under lång tid haft koll på området efter att olika ”ungdomsgäng”, det vill säga gäng av ungdomar med invandrarbakgrund, rånat och misshandlat människor. Just nu jagar man ungdomar med afrikanskt utseende som har begått ett otal brott. I söndags rånades en man och en kvinna på sina bankkort och rånarna lyckades dessutom få med sig koden till korten. Liksom i många liknande fall av personrån nöjde sig rånarna inte med att stjäla utan misshandlade också sina offer. Det manliga offret sparkades när han låg på marken och det kvinnliga offret misshandlades med slag på överkroppen.

Polisen kom ut med hundar i hopp om att hitta gärningsmännen, men det var bortblåsta. Liksom i flera andra fall handlade det om unga killar mellan ca 15-20 år med afrikanskt utseende.

Vi ska inte längre finna oss i att politikerna förstör vårt land.

De frågor man bör ställa när den här typen av invandrarrelaterad brottslighet förekommer är:

-Varför är beslutsfattarna i kommunen så tysta när invandrare terroriserar omgivningen?

-Varför tar de inte ansvar för konsekvenserna av den politik som de bedriver?

Alla svenskar borde kontakta de kommunpolitiker som ligger bakom invandringen till Sverige och ställa dem mot väggen. Det är inte meningen att de ska komma undan sitt ansvar för vad de ställer till med.

Vi som kritiserar invandringspolitiken ska inte nöja oss med att kritisera politiken utan vi måste kritisera de enskilda politiker (och andra opinionsbildare) som ligger bakom förstörelsen av Sverige.

Vi vet att politiker försöker lägga locket på kritiska frågor, exempelvis när Granskning Sverige så föredömligt ringer runt och ställer frågor, men vi ska inte acceptera det. Vi måste fortsätta att jaga politikerna med blåslampa och sätta press på dem. Vi måste utkräva både svar och ansvar.

Ni som kan och har möjlighet bör kontakta era politiker och ställa frågor. Mejla eller ring till dem. Lägg ut svaren på nätet så att andra få veta att det finns folk som försöker sätta press på sina politiker.

byt-ut-politikerna

Politiker i Linköpings kommunstyrelse:

Edlund, Kristina, S, ordf
Hillerbrand, Nils, MP, 1 v ordf
Lindvall, Paul, M, 2 v ordf
Aguirre, Elias, S
Andersson, Daniel, L
Andersson, Jonas, SD
Ardenfors, Andreas, KD
Balthammar, Helena, S
Björneke, Jakob, S
Borg, Niklas, M
Demirok, Muharrem, C
Gustavsson, Christian, M
Lindh, Eva, S

En kommentar på “Rån och överfall, politikerna är tysta. Vi måste tvinga dem att ta ansvar! #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s