Energibolaget Eon hjälper till att förgöra Sverige #asylkaos

Eon Sverige ingår i världens största energikoncern Eon AG som är ett privatägt tyskt företag. Eon Sverige hette tidigare Sydkraft. Företagets vd heter Jonas Abrahamsson. Om du är kund hos Eon så rekommenderar vi dig att byta bolag omedelbart.

liselott_andersson_eon
Hon vill ge praktikplatser till migranter som i praktiken är illegala invandrare

Nyligen skickade Eon ut ett pressmeddelande. Vi återger det i sin helhet:

Pressmeddelande från Eon

För att bredda kompetensen och ge nyanlända möjligheten att komma in på den svenska arbetsmarknaden har E.ON inlett ett långsiktigt samarbete med Arbetsförmedlingen för att erbjuda 100 personer praktikplatser.

E.ON förser en stor del av Sverige med energi. Som en central samhällsbärare tar företaget även ställning för grundläggande mänskliga rättigheter, anti-diskriminering och ett fritt samhälle som inkluderar alla människor. Som ett led i detta arbete har E.ON och Arbetsförmedlingen etablerat ett långsiktigt och strategiskt samarbete kopplat till projekten Äntligen jobb och 100-klubben.

Under en treårsperiod kommer 100 nyanlända att erbjudas praktikplats på E.ON, inkluderande åtta veckors arbetspraktik och tre veckors yrkeskompetensbedömning. Satsningen avser främst Malmö, men även Stockholm, Örebro, Norrköping och Sollefteå omfattas.

– För oss är detta ett viktigt initiativ som innebär att vi får möjlighet att bredda våra rekryteringsvägar, möta nya kompetenser och potentiella medarbetare och samtidigt öka förutsättningarna för nyanlända att snabbare komma in på den svenska arbetsmarknaden, säger Liselott Andersson, ansvarig för E.ON’s mångfaldsarbete.

– Vi har sedan ett års tid ett samarbete kring Äntligen jobb, som fungerat jättebra, och nu utökar vi det samarbetet. E.ON är en arbetsgivare som tar stort samhällsansvar och verkligen vill göra skillnad. Det ser vi väldigt positivt på, säger Annika Pegelow, biträdande marknadschef för Arbetsförmedlingen Skåne.

För mer information, kontakta:
Liselott Andersson
Telefon: 070-2589896
E-post:liselott.andersson@eon.se

Annika Pegelow, biträdande marknadschef, Arbetsförmedlingen Skåne.
Telefon: 010-486 84 43.
E-post: annika.pegelow@arbetsformedlingen.se

Jonas Hansson, regionkommunikatör, Arbetsförmedlingen.
Telefon: 010-488 42 92.
E-post: jonas.hansson@arbetsformedlingen.se

Vem som helst inser att företaget har bestämt sig för att hjälpa politikerna att förstöra Sverige. Eon vill ge praktikplatser till ungdomar som just har migrerat till Sverige och som i praktiken är illegala invandrare för att de ska komma in på arbetsmarknaden. Eon gör detta i samarbete med Arbetsförmedlingen. Det innebär att Eon överger alla svenska ungdomar och även de invandrarungdomar som kommit till Sverige tidigare och har svårigheter på arbetsmarknaden.

Pressmeddelandet är ett politiskt ställningstagande där man med nyspråksretorik försöker förklara syftet med sitt beslut.

Som en central samhällsbärare tar företaget även ställning för grundläggande mänskliga rättigheter, anti-diskriminering och ett fritt samhälle som inkluderar alla människor.

Grundläggande mänskliga rättigheter ska tydligen gälla alla utom svenska folket som har fråntagits alla sina medborgerliga rättigheter. Svenskarna är utsatta för ett politiskt förtryck av ett slag vi aldrig någonsin sett tidigare i vårt land. Vi har inte ens rätt att säga nej till att koloniseras av hundratusentals migranter från tredje världen varje år. Varje svensk invånare är påtvingad en politik som ingen har bett om. Gränserna är vidöppna för storskalig migration som översvämmar vårt land och många svenskar har inte ens förstått att gränserna är helt öppna. Om Eon tog ställning för mänskliga rättigheter så borde de visa hänsyn till svenskarnas rättigheter, de rättigheter som vi inte har längre eftersom de har fråntagits oss.

Samma sak när det gäller ”diskriminering”. Den enda folkgrupp som är diskriminerad i dag är den svenska folkgruppen som inte ens erkänns som folkgrupp. Sverige är svenskarnas land, men politikerna tar landet från svenska folket och gör landet till ett allemansland för alla folk i världen. Om Eon är emot diskriminering så borde företaget hjälpa till att stoppa diskrimineringen mot svenska folket – bland annat genom att prioritera just svenska ungdomar till sina praktikplatser.

Frasen ”ett fritt samhälle som inkluderar alla människor” avser förmodligen att Eon anser att alla människor på hela jorden ska kunna bo i Sverige. Men det är inget ”fritt samhälle” om svenska folket tvingas inkludera ”alla människor” eftersom Sverige är svenskarnas land. Dessutom blir Sverige mer ofritt och totalitärt i takt med att vi koloniseras och fråntas våra rättigheter. Vi får också inbyggda konflikter, ökad brottslighet, mer social oro och andra allvarliga problem.

På sikt blir vi en minoritet i vårt eget land och den utvecklingen hjälper Eon nu till att skynda på.

Eon hjälper de ondskefulla krafterna som vill ta död på det svenska Sverige att fortsätta den processen – dessutom på ett ganska otrevligt sätt. Man nöjer sig inte med att ge praktikplatser till svenska medborgare utan till ”nyanlända” som varken är svenska medborgare eller önskvärda i Sverige. De är människor som inget vet någonting om. Ingen vet hur gamla de är, vad de heter, vilka länder de har sitt ursprung i och vad de gjort i sina tidigare liv. Ändå är det just dem som Eon vill hjälpa med praktikplatser och ge förtur till.

Eon tycks vara en politisk organisation som arbetar för att förändra demografin i Sverige istället för att ägna sig åt att sälja energi. Företaget har ett ”mångfaldsarbete” som går ut på att förgöra det svenska Sverige. Ansvarig för mångfaldsprogrammet är Liselott Andersson. 

2 thoughts on “Energibolaget Eon hjälper till att förgöra Sverige #asylkaos”

  1. En snubbe från EON ringde upp mig och gav mig ett erbjudande. Så jag tackade ja sen fick jag läsa detta så jag väntade på bekräftelse brevet fick det idag. Så jag ringde upp EON och sa upp avtalet och sa även anledningen ja det var ju pressmeddelandet ni ser här ovan och sa just detta till personen jag talade med att det borde vara samma premisser som för svenskar och att man borde tänka på sitt eget folk i första hand. Döm då av min förvåning när han säger jag har noterat det och en sak ska du veta Robin jag håller med till 100%, I like it.

    Gilla

  2. Om vi skulle säga upp Eon så skulle vi bli utan el, för de har monopol på nätelen. Vi har alltså inget alternativ. Skulle gärna gå helt off-grid men det är mycket svårt i Sverige med det klimatet som råder. 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s