Homo politicus i Uddevalla vill öppna många asylboenden #asylkaos

Att politiker är betydligt dummare än genomsnittet av befolkningen har vi kunnat konstatera många gånger. Det räcker med att se hur Sverige förändrats till det sämre för att begripa att homo politicus är ett efterblivet och mentalt outvecklat släkte. Ändå styr homo politicus vårt land och påtvingar oss andra sin politik. Homo politicus saknar nämligen förstånd vilket gör både manliga och kvinnliga medlemmar av släktet så farliga.

När homo politicus får kontrollen över ett område eller ett land så blir deras högsta prioritet att slå sönder gamla strukturer som byggts upp under lång tid, vare sig det är byar, städer, folk eller traditioner. De tar sig friheter utan att konsultera medborgarna och de fattar beslut utan att de förankrats bland invånare lokalt, regionalt eller nationellt.

Homo politicus är lydiga redskap åt homo globalisticus som sitter på positioner de tillförordnats eller erbjudits av andra i samma släkte. Homo globalisticus har ofta börjat som homo politicus och när de visat lojalitet till homo globalisticus har de upptagits i deras krets. De flesta i släktet homo politicus är nu underställda homo globalisticus och gör som de säger utan att protestera eller överväga att ifrågasätta att homo globalisticus kan ha fel.

Förståndet hos homo politicus är nämligen inte tillräckligt utvecklat.

Homo politicus finns och verkar över hela landet. De har på uppdrag av homo globalisticus öppnat gränserna till vårt land så att homo orientalis kan komma hit och ta över landet. Homo politicus är lydiga redskap och gör som homo globalisticus lärt ut.

Just nu pågår en omfattande inflyttning av homo orientalis som slår sig ned överallt i landet. Homo politicus fattar gemensamt och över huvudet på Sverigefolket beslut om att vittja statskassan och låta homo orientalus bo gratis i det land som egentligen tillhör det stolta Sverigefolket. Men Sverigefolket har sedan en tid tvingats böja sig för repressalier från såväl homo globalisticus som homo politicus om de inte lyder de påbud som införts i Sverigefolkets land.

Medan Sverigefolket nu försöker samla sig till en resning mot homo politicus’ maktordning så fortsätter homo politicus att massimportera homo orientalis för att slå sönder Sverigefolkets land så att homo globalisticus kan ta över hela landet och alla naturtillgångar.

En lojal medlem av släktet homo politicus är det före detta kommunalrådet Magnus Jacobsson (KD) i Uddevalla. Han har fått lära sig att man kan förstöra Sverigefolkets land och samtidigt tjäna stora pengar. Det är en idé som homo globalisticus sprider även till andra folk och som såväl homo politicus och femtekolonnare bland Sverigefolket uppmanas att tillämpa.

mgnus_jacobsson_kd

Magnus Jacobsson har skapat företaget Hope Sweden AB där vännen Peter Svante Sahlberg Dahlström sitter i styrelsen. Det är ett smart upplägg som innebär att Magnus Jacobsson upplåter lokaler åt Migrationsverket eller kommunen och sedan fyller upp lokalerna med hundratals medlemmar av släktet homo orientalis. Medan homo orientalis skapar oreda i Sverigefolkets samhälle så får Magnus Jacobsson stora pengar, som vittjats ur Sverigefolkets kassa, som tack för hjälpen.

Magnus Jacobsson är bara en i raden av tusentals medlemmar i släktet homo politicus som arbetar för att utrota Sverigefolket.

Men Sverigefolket samlar sig nu till försvar. Här är några av Sverigefolkets klotterplank, mötesplatser, bloggar, upplysningscentraler och organisationer.

Om du tillhör Sverigefolket eller Sverigefolkets vänner så kan du sätta ned foten och delta i alla aktiviteter som syftar till att ta tillbaka landet från homo globalisticus och homo politicus, som beslutat att homo orientalus ska ersätta Sverigefolket för att underlätta maktövertagandet åt homo globalisticus.

Sverigefolket reser sig nu till försvar för sitt ärvda land.

Affes statistikblogg

Ann Helena Rudberg

Blueshift

Breitbart

Cornelia Dahlberg

David Larsson

Demokratbloggen

Den kokta grodan

Deulf

Dispatch International

Erik Johansson

Every Kinda People

Exponerat

Feministinspektionen

Finska krigsbarn

Fnordspotting

Folkets demonstration

Fria Tider

Gatestone institute

Granskning Sverige

Gruvmor

Helena Palena

Informationskriget

Invandringsdebatten

Jan Millds blogg

Jan Tullberg

Jeander

Julia Caesar

Marcos Birro

Marika Formgrens blogg

Mörkläggning

Mikael Styrmans blogg

Motpol

Myter om invandringen

Nya Dagbladet

Nya Tider

Nyanser

Nydahls Occident

Paul Joseph Watson

Peter Krabbe

Pettersons blogg

Projekt Morpheus

QET

Red Ice creations

Riksförbundet mot PK

Samhällsmagasinet

Skrivarens blogg

Snaphanen

Soldatmamma

Spelsa

Sverigevänliga Nyheter

Tanja Bergkvists blog

Tino Sanandaji

Tobbes medieblogg

Toklandet

Ulmerkotten

Varjager

Värdegrundsbloggen

Vår stund i Sverige

Wärmler

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s