HVB-hem öppnar i Danderyd #asylkaos

I Danderyd öppnas snart ett HVB-hem för ”ensamkommande flyktingbarn”, som vanligtvis är illegalt invandrade personer från dysfunktionella kulturer i tredje världen. De släpps in av politikerna för att de på sikt ska ta över vårt land.

I kommun efter kommun tar man emot stora skaror migranter och ger dem fri bostad och fritt uppehälle så länge de önskar. Bakom den politiken står hänsynslösa makthavare, politiker och media som driver på för att Sverige så fort som möjligt ska bli ett land som påminner om en bananrepublik i tredje världen.

Kommunen kommer nu att hyra lokaler av Ikano bostad på Sätraängsvägen och sedan inhysa 22 migranter. Kommunen har ansvar för 100 ensamkommande, som istället för att få leva gratis i vårt land borde låsas in i något fängelse i väntan på utvisning.

Svenska folket har inte blivit tillfrågade om de vill att landet ska koloniseras av främlingar. Den farliga politiken som bedrivs leder till att Sverige förfaller på en rad områden. Det räcker med att betrakta alla livsfarliga invandrartäta områden för att förstå hur det kommer att gå för vårt land när man fortsätter att ta emot människor som inte borde ha fått sätta sin fot här.

Mandatfördelningen i Danderyd:

Moderata samlingspartiet 19
Centerpartiet 8
Liberalerna (f.d. Folkpartiet) 8
Socialdemokraterna 3
Kristdemokraterna 3
Miljöpartiet de gröna 3
Sverigedemokraterna 1

byt-ut-politikerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s