Nytt asylboende i Tanum. Viktigt möte den 30 mars #asylkaos

Hamburgö gamla skola på Rödvägen 2 i Hamburgsund i Tanums kommun kommer att bli asylboende. Planeringen har pågått en tid och ägarna av skolan väljer nu att hjälpa politikerna att förstöra Sverige.

Beslut är redan fattat om att skolan ska bli boende för ett 20-tal ”ensamkommande” analfabeter och andra från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Skolan har tidigare använts som vandrarhem.

hamburgo-gamla-skola-1hamburgo-gamla-skola-2hamburgo-gamla-skola-3.pnghamburgo-gamla-skola-4

I styrelsen för Hamburgö Gamla Skola AB finns Jan Stellan Petersson, Annika Stenkvist Petersson och Nils Olle Markus Petersson. De har nu alltså blivit asylprofitörer som hänsynslöst tjänar pengar på en politik som skadar Sverige och på sikt kommer att göra svenskarna till en minoritet i sitt eget land.

Det finns inte ord starka nog för att kritisera familjen Petersson för vad de ställer till med. De bidrar till att förstöra omgivningen, Tanum och Sverige. De är avskyvärda!

Om man tittar på mandatfördelningen i Tanum så inser man snabbt att landsförrädiska partier dominerar helt och hållet. Väljarna har alltså röstat på partier som vill fylla upp Sverige med miljoner människor från tredje världen. Vi vill inte tro att väljarna är så ondskefulla som många av politikerna är utan att de av ren naivitet röstat på partier som inte varit öppna med sin agenda. Nu när väljarna ser vad dessa partier vill så kanske det är dags att ta ansvar för vad man ställt till med.

Onsdagen den 30 mars finns möjligheten ett besöka ett informationsmöte i Hamburgsundsskolan matsal klockan 18.30 Adress Skolvägen 2 i Hamburgsund.

Gå dit och ställ politikerna mot väggen!

byt-ut-politikerna

Den politiska mandatfördelningen i Tanum:

Socialdemokraterna 9
Centerpartiet 9
Liberalerna 5
Moderaterna 9
Kristdemokraterna 1
Vänsterpartiet 2
Miljöpartiet de gröna 3
Sverigedemokraterna 3

One thought on “Nytt asylboende i Tanum. Viktigt möte den 30 mars #asylkaos”

  1. Hela landet är snart förstört. Tänk på när det kommer smälla på riktigt. En sak är tämligen säkert. Politikerna som hjälper till att förstöra landet kommer klara sig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s