TV4 bryter samarbetet med Lennart Matikainen

Nästa offer för klappjakten på människor med politiskt inkorrekta åsikter blev Lennart Matikainen. Vi skrev tidigare idag om hur DN kontaktat TV4 för att få Matikainen sparkat från sina uppdrag:

Den svenskfientliga Bonnierblaskan Dagens Nyheter, som alltid propagerar för massinvandring och stigmatiserar invandringskritiker har nu hittat ett nytt offer. Lennart Matikainen medverkar i TV4:s serie ”Skilsmässohotellet” och har i en Facebookgrupp uttryckt åsikter som strider mot Peter Wolodarskis värdegrund. Därför måste Matikainen hängas ut och framställas som en rasist.

DN satte press på TV4 som idag höll ”krismöte” om ärendet och beslutade sig för att avbryta allt samarbete med Matikainen. Programchefen på TV 4, Anna Rastner, är försiktig när hon låter sig intervjuas och säger att redaktionen har skaffat sig en helhetsbild av Matikainens åsikter och inlägg på nätet. Media som vill känna blodvittring hoppas nu på att TV4 sparkat ut och fördömt Matikainen, men på kanalen svarar man bara att inget mer säsong av programmet Skilsmässohotellet är planerad och därmed är inte heller Matikainen tänkt som medarbetare.

TV4 har naturligtvis tagit intryck av DN:s och andra mediers hatkampanj mot en person som bara uttrycker folkliga åsikter, men eftersom man inte får uttrycka folkliga åsikter ens utanför arbetstid eller i privata sammanhang i Sverige så kan man med 100 procents säkerhet säga att Matikainen inte kommer tillbaka till TV4. Vi hoppas att han nu ger sig in i politiken och hjälper oss andra att rädda Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s