”Ut med packet NU” upprör DN #asylkaos

Den svenskfientliga Bonnierblaskan Dagens Nyheter, som alltid propagerar för massinvandring och stigmatiserar invandringskritiker har nu hittat ett nytt offer. Lennart Matikainen medverkar i TV4:s serie ”Skilsmässohotellet” och har i en Facebookgrupp uttryckt åsikter som strider mot Peter Wolodarskis värdegrund. Därför måste Matikainen hängas ut och framställas som en rasist.

Men eftersom snart sagt varenda svensk är en rasist så blir det allt svårare att bedriva klappjakt på människor med invandringskritiska åsikter.

lennart-matikainen.png

Lennart Matikainen är relationscoach i programmet ”Skilsmässohotellet” där han tillsammans med Denise Rudberg och Mia Edwall Insulander ska hjälpa par som bestämt sig för att skiljas att klara ut sina praktiska och andra problem. Tanken är att skilsmässan ska bli så smärtfri som möjligt och att barn som är inblandade ska slippa dras in i föräldrarnas konflikter.

Dagens Nyheter har nu fått tips om att Matikainen är medlem i Facebookgruppen Människan i fokus och att han där har använt uttrycket ”skäggbarn”. Gruppen är sluten och har ca 700 medlemmar .Matkaninen är en av administratörerna. DN säger:

DN har tagit del av en mängd grova och kränkande utfall från TV4-profilen.

DN har likt en viss vänsterextrem underrättelseorganisation undersökt allt som Matikainen har skrivit för att demonisera honom och kanske få bort honom från jobbet. Det finns inget annat syfte med angreppet mot Matikainen. Han ska framstå som ond.

Enligt DN har Matikainen skrivit:

Tänk den dagen man ålderstestar alla skäggbarn så blir det ca 80 % färre att hitta boenden till.

DN känner naturligtvis till att det är vanligt förekommande att de så kallade ensamkommande barnen egentligen är många år äldre än vad de uppger när de kommer hit. Det är något som borde ha varit föremål för många ingående offentliga debatter, inte minst i Sveriges största morgontidning, men alla sådana debatter har uteblivit för att tidningens agenda är att fylla upp Sverige med migranter från jordens alla hörn avsett vilken bakgrund de har. Dn vill att Sverige koloniseras och att den svenska befolkningen trängs undan i sitt eget land.

I facebookgruppen Människan i fokus delar man enligt DN artiklar av Julia Caesar och har sett filmen ”How immigrants behave in Swedish schools” vilket DN tror är något kontroversiellt. Dessutom vill gruppen att de ska bildas ett starkt politisk parti, vilket är något som många efterlyser nu när Sverigedemokraterna blir ett liberalt pk-parti.

Efter övergreppen mot kvinnor i Köln skrev Matikainen om både gärningsmännen och om de ”feminister” som är tysta när invandrargäng överfaller kvinnor att de borde skickas till Sydpolen. Han skriver:

Så sjukt och ut med packet NU!!

Matikainens upprördhet över den politiska utvecklingen i landet är av samma slag som förekommer på denna blogg och på andra håll i samhället. Varenda normal svensk reagerar som Matikainen gör, med den enda skillnaden att en del är mindre försiktiga.

Efter att ha läst en artikel om någon som målat en IS-symbol på en skola skrev Matikainen:

Jag anklagar enkom PK som ansvariga för att detta ens kan ske! De ska banne mig åtalas för folkbrott när tiden är mogen!”

Det är också en åsikt som delas av många. Frustrationen är stor i Sverige över att politikerna kör över medborgarna och att media står på makthavarnas sida mot folket.

DN har ringt till Matikainen som står för sina åsikter, men menar att han ibland provocerar för att få folk att vakna. Tidningen har också ringt till TV4 och berättat för kanalen vad Matikainen sagt och skrivit i hopp om att de ska sparka honom från jobbet. På TV-kanalen säger Lotta Andersson att hon inte känner till Matikainen åsikter, men tar honom i försvar. Hon säger:

Något krissamtal blir det inte. Vi vet att han är en person som gillar att debattera och det måste han få fortsätta göra.

Vi hoppas att Matikainen får vara kvar på TV4 och att han samtidigt fortsätter arbetet för att skapa ett starkt politiskt parti. Vi behöver det mer än någonsin.

En kommentar på “”Ut med packet NU” upprör DN #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s