Fredrik Reinfeldt i farten igen #asylkaos

Fredrik Reinfeldt är den enskilde politiker i Sverige som hittills gjort mest skada på landet under hela vår historia. Han såg till att över 700 000 migranter från tredje världen fick komma hit och bo och leva här gratis i all evighet om de önskar. Resultatet ser vi i personrån, överfall, våldtäkter, upplopp, bilbränder, social oro och en demografisk förändring av samhället som leder till att svenskarna blir en minoritet i sitt eget land om ca 10-15 år.

Fredrik Reinfeldt hatar det svenska Sverige. Han har länge uppbjudit all sin kraft för att förstöra vårt land och trots att han lämnat partipolitiken så fortsätter att han propagera för stor invandring – nu som lobbyist. Fredrik Reinfeldt besökte i början av året i Finland och höll tal inför ett antal kommunpolitiker. Där gratulerade han Finland till att landet nu liksom Sverige har öppnat dörren för stor invandring. Han kommenterade att Finland 2015 tog emot 32 000 asylsökande:

32 000 är en bra siffra. I Sverige fick vi i fjol 160 000 asylsökande och prognosen för i år ligger på 140 000. Jag har träffat folk som har sagt att vi lever i ett land som kollapsat, men jag har då inte märkt några sådana tecken. Min erfarenhet av syrier och irakier är att de är de hårdast arbetande personerna som vi har i vårt samhälle.

Fredrik Reinfeldt tycker att 32 000 asylsökande ”är en bra siffra”, men han anser att den inte är tillräckligt stor för att han ska vara nöjd. De svenska siffrorna är bättre och hade förmodligen varit ännu högre om Reinfeldt hade fått bestämma.

Men Fredrik Reinfeldt är inte en politiker som vill Sverige eller svenska folket något gott. Han är en farlig person som vill svenskarna allt ont i världen. Listan på hur många svenskar som har hotats, misshandlats, rånats och mördats för att han lät gränserna stå öppna är lång. Det räcker med att nämna den brutalt mördade Elin Krantz som hade kunna vara i livet idag om Reinfeldt inte hade släppt in hennes mördare i landet. Trots att mördaren var brottsdömd redan innan han kom hit fick han bosätta sig här.

Fredrik Reinfeldt har verkligen blod på sina händer.

Förra veckan talade han inför en publik på en gala som anordnades av Postkodlotteriet. Där fortsatte han sitt hysteriska malande om hur viktigt det är att Sverige tar emot migranter från tredje världen, samma tema som han propagerat för i ett par decennier minst.

Fredrik Reinfeldt säger där:

Det är verklig utsatthet att sätta sin familj i en båt som man inte vet kommer över havet. Det är verklig utsatthet att fly fast man inte vet vart man riktigt är på väg, om man kommer fram, om man ens överlever. Det som är alternativet är inte möjligt att leva med, och därför måste man fly. Det är utsatthet.

I vårt land har vi nu börjat använda ord för att beskriva vad Sverige är utsatt för och jag har förstått att vi lever i kollaps. Allt har slutat fungera. Med den typen är ord så är vi där igen. Vad betyder ord i vår tid. Jag har ägnat några veckor åt att träffa folk och frågat dom, i detta kollapsens land, hur julhelgen var. Hur var det att fira jul i kollaps?. Om Sverige är i kollaps och ingenting fungerar. Vilka ord har vi kvar för att beskriva det som nu sker i Syrien, Libyen och Afghanistan. i måste vara försiktiga med våra ord. Annars förstår vi inte den utsatthet som finns i vår tid.

Det är oklart om publiken applåderade eller var tysta, men det tycks inte har varit någon som rest sig upp och ifrågasatt Reinfeldts floskler. Det hade annars varit ett gyllene tillfälle att markera mot honom.

Reinfeldt talar om utsatthet. De människor som tar båten över från Turkiet till Lesbos eller andra grekiska öar eller tar sig till Europa på andra sätt är inte ”utsatta”. De lever redan i fred och frihet från krig, men vill ta sig till Europa och söka lyckan här för att skapa sig ett bättre liv. Europeiska politiker och globalister, som Cecilia Malmström och Peter Sutherland och andra, gör precis allt i sin makt för att så många som möjligt ska kunna komma från Mellanöstern och Afrika till Europa och Sverige.

De vill slå sönder de europeiska folkens etniska sammansättning, vilket är huvudskälet för dem att öppnar slussarna till Europa.

De enda som är utsatta i sammanhanget är de europeiska folken som är påtvingade en politik som leder till social oro och demografisk söndring. De som utsätter människor för fara är alla de flyktingsmugglare som sätter människor på båtar som i vissa fall är livsfarliga. De som transporteras till Europa eller kommer hit på egen hand tar sig hit enbart av det skälet att de söker ett bättre liv. Men de bakomliggande krafterna vill ha hit dem för att ändra demografin i våra europeiska länder.

Tyvärr ser vi hur politiker öppnar dörren åt dem så att de kan välla in hit. Fredrik Reinfeldt är en av dessa aktörer och han har agerat fullkomligt totalitärt och över huvudet på den svenska befolkningen, som inte haft något alls att säga till om. Det var också Reinfeldt som låg bakom att dåvarande regeringen skrev in i grundlagen att Sverige ska vara mångkulturellt.

Reinfeldt är alltså en av de värsta landsförrädarna genom tiderna.

Nu står han inför en publik på en gala och insinuerar att någon eller några har sagt att ”allt har slutat fungera” och försöker raljera kring det. Men det finns ingen som har sagt att allt har slutat fungera. Däremot befinner sig landet på ett sluttande plan utför och det går ganska fort utför.

Reinfeldt frågar retoriskt hur det var att fira jul i kollaps och menar då att vi alla har det så bra i Sverige att vi inte ska klaga. Men vi har det inte så bra i Sverige längre. Reinfeldt hade kunna ställa frågan till den unge man som blev rånad på sin surfplatta och slagen medvetslös i resecentrum i Västervik på julafton 2015. Eller den personal som rånades i en matbutik i Malmö på julafton. Han kunde fråga alla andra som fallit offer för mångkulturell brottslighet. Han hade kunnat fråga anhöriga till brottsoffer som mördats eller våldtagits. Han kunde också fråga alla som tvingats leva i livsfarliga invandrartäta områden och som tvingats fly därifrån just för att det är så farligt att bo där.

Men han kommer aldrig att fråga dem för han vill inte höra vad de har att säga. Han vill inte veta av dem.

Relaterat:

En dåres försvarstal

Vad driver Fredrik Reinfeldt?

Reinfeldtlabyrinten

Brev till Fredrik Reinfeldt

Bakom maktens ansikten

Den tigande ministern

Fredrik Reinfeldts dolda hemligheter avslöjade (Granskning Sverige)

Fler texter om Fredrik Reinfeldt och andra politiker som förstör Sverige finns att läsa på Aktualia.

One thought on “Fredrik Reinfeldt i farten igen #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s