SVT:s hetskampanj mot för många svenskar i bostadsområde #asylkaos

Sveriges Television är en hydra i det svenska samhället. Det är en vedervärdig propagandakanal som sprider dynga varje dag. Det hjärntvättar människor för att de ska acceptera att kolonisatörer från tredje världen tar över landet. Varje dag fyller de upp rutan med människor som inte borde få befinna sig i Sverige och framställer dem svenskar, när de i själva verket är exempelvis afghaner, somalier, eritreaner eller andra folk utan koppling till vår svenska nation.

När den mångkultur som Sveriges Television försvarar havererar i våra förorter och i övriga samhället så försöker SVT dölja alla problem som de själva varit med om att skapa. I sin iver att framställa vanliga svenskar som inte gillar att landet invaderas och tas över av kolonisatörer framställer man dem ofta som rasister, främlingsfientliga, högerextremister och annat.

sofia_nordén-svt.png

Om någon svensk arbetsgivare hellre vill anställa svenskar än invandrare så riskerar han att hängas ut i SVT. All slags sympati för det svenska folket framställs som extremism av SVT, som i själva verket fungerar som den totalitära statens redskap för att sätta all politisk opposition på plats. SVT hetsar gärna och ofta mot svenskar så snart de får en chans till det.

Just i dagarna vill man hetsa mot ett bostadsbolag i Göteborg som i sina intresseanmälningar låter folk få fylla i vilken nationalitet de har. Det är en helt okontroversiell fråga, som dessutom är frivillig att fylla i för dem som söker bostad.

SVT vill skuldbelägga hyresvärden Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co och så här lät det i Rapport igår:

”Den privata hyresvärden Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co vill veta vilket land man kommer från när man söker bostad på stan. Vår granskning visar att det är tydligt vilken nationalitet som får hyreskontrakt.

Journalisten Sofia Nordén tog sedan till orda:

”Redan när du fyller i en intresseanmälan för en lägenhet på Tycho Brahes gata i Bergsjön i Göteborg spelar det roll vilket ursprung du har. I den ska du nämligen stämpla dig själv som svensk eller utländsk. Du ska också uppge vilken nationalitet du har.

Notera nu att Sofia Nordén säger att man ”ska uppge” osv. Hon formulerar sig så att det framställs som ett tvång att fylla i vilken nationalitet man har, men det är inget tvång – det är frivilligt. Sofia Nordén valde medvetet att slira på sanningen för att inte framstå som en direkt lögnare.

Sedan intervjuades en person som berättade att en större fastighet i Bergsjön i Göteborg kallas ”vita berget” för att det inte bor så många invandrare där. Det ansåg Sofia Nordén vara så anmärkningsvärt att hon ville undersöka saken. Hon säger:

Vi bestämmer oss för att kolla om frågan i formuläret spelar roll i urvalet och det är ingen tvekan om att det här huset sticker ut. Här har 72 procent av de boende ett traditionellt svenskt för- och efternamn. I grannhuset på Keplers gata ligger siffran på 18 procent och på Gallileis gata bor 8 procent med traditionellt svenska namn.

Sofia Nordén anger alltså ungefär hur många svenskar hon tror bor i tre olika områden i närheten av varandra. I det område som kallas vita bergen bor 72 procent svenskar. Det är uppenbart att Nordén anser att det är en märklig omständighet att det kan bo så många svenskar i samma område. Hon jämför sedan med två andra områden där det bor 18 respektive 8 procent svenskar. Det är uppenbarligen så det borde se ut enligt henne. Ju färre svenskar ju bättre är det kan man tolka hennes kritik som. I själva verket borde det ju bo 100 procent svenskar i alla dessa tre områden, att det inte gör det visar att något är allvarligt fel i samhället och det borde man göra reportage om.

Sedan intervjuas Susanna Skogsberg, förbundsjurist på Hyresgästföreningen. Hon säger:

Jag tycker det är helt häpnadsväckande och helt oacceptabelt. Det är ändå 2016. Vi har haft mycket diskussioner om hur man får registrera och liknande och vad man får registrera. Jag blir faktiskt förvånad över att jag ser den där frågan över huvud taget i en ansökan om bostad.

Vad är problemet? Att en hyresvärd vill veta något om sina framtida hyresgäster är inget konstigt alls. I händelse av att de hellre vill ge svenskar än andra nationaliteter bostad så är inte heller det konstigt. Det är snarare ett tecken på ansvarstagande både för egendomen och för trivseln i området. Den som bott ”mångkulturellt” vet att det kan vara ett enda långt lidande med skrik, skrän, skadegörelse och brottslighet.

Att en hyresvärd vill undvika det är ett tecken på att denne tar stort ansvar.

Egentligen borde det vara lagstadgat att svenskar alltid ska ha förtur till bostäder och arbete, då blir det inga diskussioner om vilka regler som gäller. SVT avslutar sedan sitt inslag med följande kommentar:

På Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co som äger lägenheterna vill ingen vara med på någon intervju. Man svarar i ett brev att det är frivilligt att fylla i formuläret och man skriver ingenting om att det skulle vara olämpligt med en fråga om nationalitet eller att frågan ska tas bort.

Reportaget i fråga passar bra in det kulturmarxistiska projektet som går ut på att tvinga in invandrare i svenska områden som ett led i koloniseringen av Sverige. I själva verket skulle man kunna göra ett bättre och mer intressant reportage som visar hur allt fler invandrardominerade områden växer fram och att svenskar inte vill bo i sådana områden, inte ens politiker och journalister.

I det kulturmarxistiska projektet har svenskar inte längre några särskilda rättigheter i sitt eget land. Politikerna med Fredrik Reinfeldt i spetsen har skrivit in i grundlagen att Sverige är mångkulturellt och därmed är svenskarna bara en av många folkgrupper som bor Sverige, en folkgrupp som nu ska trängas undan även i sina bostadsområden.

När någon enskild hyresvärd föredrar att hyra ut till svenskar utsätts denne för hatkampanjer när han bara sköter sina uppgifter.

SVT anser också att det bor på tok för många svenskar i Sverige och arbetar dygnet runt för att åtgärda det. SVT är en kulturmarxistisk hydra. Säg upp licensen snarast om ni ännu inte har gjort det!

Relaterat:

Journalist hänger ut hyresvärd som rasist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s