Bergs kommun i Jämtland tar emot ännu fler analfabeter #asylkaos

Bergs kommun i Jämtland har redan tagit emot många migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Alldeles för många. Tanken är att Bergs kommun ska fyllas upp med ännu fler migranter eftersom politikerna i Berg inte begriper vad som är bra och dålig politik. Bra politik är att skapa förutsättningar för kommunens egna invånare att få jobb och en bra framtid. Dålig politik är att importera människor från tredje världen och bygga in problem som enbart kommer att förvärras.

När man tittar på hur invånarna i kommunen har röstat så är det inte så konstigt om Berg på sikt blir en afrikansk eller arabisk ort – eller afghansk. Politikerna lägger just nu grunden till det genom att ta emot ännu fler migranter än tidigare.

De är inte normalt att det kommer stora skaror människor från Afghanistan, Somalia, Eritrea, Irak eller Syrien till Bergs kommun i Jämtland – eller till Sverige. Sverige är svenskarnas land, men tyvärr ger svenskarna just nu bort sitt land ger de ger politikerna mandat att söndra vårt land. Invånarna i Berg vill tydligen inte att deras egna barn ska ta över landet, utan tycks föredra att ge bort det till människor utan rötter i Sverige.

Sverige har redan hundratals livsfarliga invandrartäta områden som inga normala människor vill bo i. Det är områden som skapats av våra politiker som inte ens själva vill bo där, inte heller de journalister som propagerar för stor invandring vill bo där.

Nu arbetar politiker i Berg för att kommunen ska få stora sociala, etniska kulturella och andra problem på halsen. Liksom många andra kommuner kommer den trygghet som tidigare fanns försvinna efter hand och många kommer att ångra att de röstade på partier som vill ha öppna gränser.

I veckan öppnades ett HVB-hem för afghaner och andra illegalt invandrade i Myrviken (som har ca 220 invånare). Tanken är att de ska bo och leva där gratis och sedan kan de om de vill leva gratis i Sverige hela livet. De kommer att få service dygnet runt och behandlas bättre än svenska åldringar som slitit hela livet för att uppnå ett drägligt liv. Nu kastar man åldringarna på sophögen och ersätter dem med främlingar som inte har i vårt land att göra.

För en tid sedan öppnades ett HVB-hem i det nedlagda äldreboendet Berghem i Hoverberg. Just nu finns det fyra HVB-hem som illegala invandrare får bo i gratis. Det är två i Svenstavik (med ca 1 000 invånare), ett i Hoverberg och det nyöppnade i Myrviken.

Ytterligare ett hem kommer snart att öppna i Vigge. Där är det en privat fastighetsägare som kommer att hyra ut till ”ensamkommande”.

Vi tar gärna emot tips om var det boendet ligger och vem som öppnar boendet.

byt-ut-politikernaMandatfördelningen i Bergs kommun:

Socialdemokraterna 13
Moderata samlingspartiet 7
Centerpartiet 7
Miljöpartiet de gröna 2
Sverigedemokraterna 2

Ledamöter i kommunstyrelsen:

Zetterman, Therese (S), ordf
Lundin, Alf (MP), 1:e v ordf
Eriksson, Mia (S), 2:e v ordf
Ryder Wikén, Elise (M), 3:e v ordf
Westberg, Dan-Olov (C), 4:e v ordförande
Paulsson, Karin (S)
Rosenqvist, Kent (S)
Nordin, Ulrika (S)
Jonsson, Jan (M)
Karlsson, Kent (M)
Karlsson, Bo (C)

Relaterat:

Bergs kommun bygger nya bostäder till afghaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s