Ytterligare ett mord på ett asylboende – nu i Rättvik #asylkaos

Idag avled en man efter att ha knivhuggits till döds på ett asylboende. Polisen fick larm mitt på dagen idag om att en man kommit in till vårdcentralen i Rättvik efter att ha huggits till döds på asylboendet i Turisthotellet på Riksvägen 32 i Rättvik.

När polisen intervjuades några timmar senare om brottet hade ingen gripits och offret hade inte identifierats. Polisen var tvungen att kalla in arabiska tolkar för att kunna förhöra folk och vittnen på platsen. Sent på eftermiddagen gjorde polisen en teknisk undersökning.

turisthotellet_rattvik.png

Bakom Turisthotellet i Rättvik finns företaget Siljan Invest AB med följande personer i styrelsen:

Eklöf, Per Jonas (f. 1983)
Antar, Nedah Leila (f. 1989)
Eklöf, Lars Gunnar (f. 1959)

Företaget skrev kontrakt med Migrationsverket i september 2015 om att göra anläggningen till asylboende.

Redan då skrev vi:

Migrationsverket har skrivit kontrakt med ägarna av Turisthotellet i Rättvik om att låta 112 asylsökande få bo där. Det första 85 asylsökarna (som kan vara kriminella, lycksökare, bidragsparasiter, IS-krigare eller vad som helst) kom redan i går till Rättvik och fler är på väg.

Turisthotellets vd är Per Jonas Eklöf som sannolikt är mannen bakom att göra om hotellet till asylboende.

Om Per Jonas Eklöf är den som initierat boendet så har han ett mycket stort ansvar för brottet. Det är hans företag som har upplåtit anläggningen åt dessa migranter från dysfunktionella kulturer och då ska han inte inbilla sig att han ska slippa att ta ansvar. Det gäller även politikerna i Rättvik som har huvudansvaret för att invånarna i kommunen nu får tredje världens problem och konflikter på halsen.

Den eller de som begått mordet kommer sannolikt aldrig att utvisas från Sverige. Det innebär i så fall att de kommer att få bo i vårt land resten av livet på skattebetalarnas bekostnad. Så ska det inte behöva vara.

Personerna som ligger bakom asylboendet borde nu personligen få betala för alla polisutredningar och för alla kostnader som uppstår när de skyldiga ska gripas och sedan fängslas. Istället för att skattebetalarna tvingas står för kostnaderna för fängelsevistelsen som gärningsmannen sannolikt döms till så borde asylprofitörerna personligen betala för fängelsevistelsen oavsett hur lång den blir.

Dessutom borde dessa asylprofitörer tillsammans med de skyldiga politikerna ställa sig på torget i Rättvik så att allmänheten får se vilka det är som släppt in mördare i landet.

Nu ser vi hur stor skada på det svenska samhället som politiker och asylprofitörer kan åstadkomma. Vanliga svenskar måste aktivera sig och ta strid mot de människor som förstör vårt en gång fina och trygga Sverige. Redan om ca tio år kommer svenska folket att vara i minoritet i sitt eget land om ingen sätter stopp för det pågående förfallet i samhället.

svenska_politiker_2.png

Kommunstyrelsen i Rättvik:

Annette Riesbeck, C – ordförande
Fredrik Ollén, M – 1:e vice ordförande
Inge Östlund, C – 2:e vice ordförande
Jonny Jones, C
Joanna Stridh, C
Camilla Ollas Hampus, C
Peter Jonsson, M
Jan Dahlquist, S
Inger Eriksson, S
Lars-Erik Jonsén, S
Anki Dåderman, S
Lars-Erik Kalles, S
Nils Gävert, SD

Relaterat:

Turisthotellet i Rättvik blir asylboende

Mord på asylboende i Lindesberg

Mord på asylboende i Ljusne

Mord på asylboende i Mölndal

Mordet på Jonna Männistö i Finland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s