Norrtälje får nytt asylboende på nedlagd militäranläggning #asylkaos

Norrtälje har ökat sin mottagning av migranter från tredje världen kraftigt. Flera asylboenden har öppnats de senaste två åren och många nya är på väg att öppna. När asylboenden öppnas i Sverige så är det ofta i nedlagda ålderdomshem, nedlagda skolor eller på före detta militäranläggningar.

Det finns en tragisk symbolik i detta eftersom man så tydligt ser hur det tidigare svenska Sverige försvinner och ersätts av en ny befolkning som politikerna importerar från tredje världen. I fallet Norrtälje så har kommunen gått från att vara en trygg landsortskommun med homogen svensk befolkning till en kommun som alltmer börjar likna tredje världen.

campus_roslagen

I Norrtälje bor en av Sveriges värsta asylprofitörer genom tiderna, socialdemokraten Jan Emanuel Johansson i en lyxvilla långt från mångkulturen. Nu styr socialdemokraterna i kommunen och de vill visa lojalitet till regeringens migrationspolitik som på sikt kommer att ta död på det svenska folket. Redan om ca tio år räknar man med att svenska folket kommer att vara i minoritet i sitt eget land om ingen drastisk ändring sker.

Norrtälje kommun kommer nu att uppföra modulhus på nordrånaområdet, det område som tidigare var en del av Luftvärnsregementet Lv3. Regementet lades ned år 2000 och lokalerna har sedan dess använts som bostäder, kontorslokaler och skolor.

Arbetet med att uppföra modulhusen kommer att påbörjas omedelbart och beräknas vara klart om ca två månader. Då kommer 30 afghaner, somalier, irakier, eritreaner och andra flytta in där. Det är människor vars bakgrund ingen vet något om. De kan vara IS-krigare, kriminella eller vad som helst och borde inte ha fått sätta sin fot i vårt land. Norrtälje har redan lagt grunden till stora framtida sociala, etniska, och ekonomiska problem. Redan idag får svenska ungdomar vänta minst 10-15 år för att få bostad i kommunen och nu kommer alltså migranter från tredje världen och tar plats först i kön och får bo gratis.

Det är en farlig politik som bedrivs i landet och den kan bara ändras genom att varje enskild individ aktiverar sig. Ingen annan kommer att rädda landet åt oss, det måste vi göra själva. Annars går vi under.

Kommunstyrelsen består av följande politiker:

Ulrika Falk (S), ordförande
Berit Jansson (C), 1:e vice ordförande
Kjell Jansson (M), 2:e vice ordförande
Olle Janson (S)
Hanna Stymne-Bratt (S)
Aleksandar Srndovic (S)
Margareta Lundgren (S)
Anders Olander (C)
Ingrid Landin (MP)
Bino Drummond (M)
Mats Hultin (M)
Lotta Lindblad-Söderman (M)
Karin Karlsbro (L)
Catarina Wahlgren (V)
Mikael Strandman (SD)

svenska_politiker_farligast

Relaterat:

Nytt asylboende i Norrtälje

Elva inbrott på en vecka i Norrtälje

Ulrika Falk (S) och Ingrid Landin (MP) vill öppna sju asylboenden i Norrtälje

Norrtälje tar emot ca 200 ”ensamkommande”

Företagare på Singö vill ta emot asylsökande

Asylprofitören Jan Emanuel Johansson mångmiljonär på att förstöra Sverige

Närtuna skola i Norrtälje ta emot 90 asylsökande

Nysättrahemmet i Norrtälje blev asylboende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s