Granskning Sverige ringer Försvarsmakten: Vad ska försvaras?

”Om man nu pratar om att Ryssland är ett stort hot mot Sveriges säkerhet, så är det ju på en nivå som man måste förstå att Must eller Säpo har koll på, dvs underrättelsetjänst, men det är ju inte Putin som lagt ned det svenska försvaret, utan det är ju Håkan Juholt och Fredrik Reinfeldt. Då är väl de ett större hot mot Sverige säkerhet än Putin?”


 

Efter terrordåden i Bryssel säger alla politiker. ”Vi måste försvara det öppna samhället”

Vad betyder det?

Sverige hade ett försvar som skulle skydda Sverige och det svenska folket. Sedan har försvarsmakten blivit angripna från flera håll. Dels har regeringar lagt ner försvaret och dessutom har regeringar bytt ut befolkningen och hävdat att Sverige inte finns. Denna långsamma kulturmarxistiska revolution har skett, utan att försvarsmakten till synes gjort något.

Var är vi idag?

Säpo och försvaret går ut och hävdar att Putins Ryssland är ett hot mot rikets säkerhet. Det kanske det är, men Ryssland kan knappast beskyllas för att Sverige inte har något försvar.

-Håkan Juholt lade ner nästan alla svenska regementen.

-Hans pressekreterare Daniel Suhonen vill fortfarande ”ta upp kalaschnikoven och göra kommunistisk revolution”

-Folkpartistiska f d ministern Birgitta Ohlsson har opinionsbildat för att avskaffa Sverige.

-Fredrik Reinfeldt tillsatte muslimske extremisten Aberisak Waberi i försvarsutskottet och avskaffade värnplikten

-Politiker har som regel uttryckt att Sverige och svensk kultur inte finns och att alla som kommer till Sverige är svenskar.

Varför kan inte försvarsmakten beskriva vad som är det verkliga hotet mot Sveriges och det svenska folkets säkerhet? Svenskfientliga politiker och dess mediaetablissemang är uppenbarligen ett betydligt större hot mot Sveriges säkerhet än Putin.

Svaret från MUST, dvs den militära underrättelsetjänsten, är att man ”diskuterar sådana frågor”. Granskning Sverige uppmanar försvaret att föra den debatten i offentligheten istället för bakom stängda dörrar, samtidigt som landets ursprungsbefolkning utrotas.

För vad skulle hända om vi nu ponerar att Putin anfaller Sverige?

Skall vi som tillhör ursprungsbefolkningen gå i döden för Rinkebybornas rätt att bränna bilar och kasta sten? Skall svenska ursprungsbefolkningen offra sina liv för Islamska Statens rätt att rekrytera terrorister i Sverige?

Eller skall vi ha allmän värnplikt igen och ge militär utbildning till 100 000-tals unga muslimska män, som har bedragit sig in i landet genom att hävda att de är flyktingar, men som när de väl är här visar sitt rätta ansikte genom att kasta sten på polis & brandkår?

Naturligtvis kan inte MUST svara på dessa frågorna, men uppmaningen från Granskning Sverige är tydlig.

Upp med frågorna på bordet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s