Sverigedemokraterna vill underlätta för kolonisatörerna att ta över Sverige – specialskola för ”nyanlända”

-Stefan Jakobsson (SD) höll presskonferens idag om hur SD ska hjälpa nyanlända.

-Presskonferensen var inget annat än kvalificerat svammel.

-Förslaget innebär att man permanentar en vansinnig invandringspolitik.

-Förslaget innebär att man kastar skattemiljarder i sjön och gör skolan ännu mer mångkulturell.

-Förslaget kunde lika gärna komma från Miljöpartiet och bevisar att Sverigedemokraterna har tagits över av femtekolonnare som vill driva nästan samma politik som övriga partier.

-SD är i händerna på fel krafter och därför behövs ett nytt parti.

Många har undrat varför Sverigedemokraterna varit så tysta under den tid som Sverige drabbats av den värsta invasionen under landets historia. Många har efterlyst starka protester, demonstrationer eller kraftfulla uttalanden från partiledningen om att massinvandringen måste stoppas och alla som kommit hit illegalt, vilket är den absoluta merparten av alla migranter, ska utvisas eller skickas tillbaka till sina hemländer. Men det har varit helt tyst från partiet.

De som kritiserar SD har inte förstått att partiet inte längre bryr sig om det svenska folket och inte har för avsikt att lösa några problem alls. De som kontrollerar partiet har bara ett intresse och det är den egna positionen eller den egna lönen – eller att driva partiet ännu mer åt vänster.

Så här skrev Petterssons blogg nyligen:

Det står illa till hos Sverigedemokraterna, det är maktkamper, förtal och en massa annat skit. Många är drabbade av partivänners egoism och oegentligheter raserar partiet inifrån. Det är på sin plats att nämna ordförande/bödeln i MU (medlemsutskottet) kommunalråd Magnus Olsson Malmö, han blev under SD-Syds årsmöte påkommen med hot och lögner söndagen den 20/3 och det i sin egenskap som valberedningens ordförande. M Olsson ombads att under sittande möte avgå från uppdraget som valberedningens ordförande, han gick. Men när får den som visat sig skada partiet gå från sina alla övriga förtroendeuppdrag?

Hur mycket lögner och hot har Malmöpolitikern och andra politiska karriärister medverkat till? Om man kan bekämpa sina egna partivänner är man ingen lagspelare, ej heller lämpad att rädda Nationen. Det hörs krav om en revidering av de uteslutningar som lögnaren medverkat till.

Det är synnerligen svårt för medlemmar och sympatisörer att försvara partiet inför media och övriga SD-hatare när dess skriker om SD-odemokratiskt förhållningssätt.

Partiet krackelerar, partiet är toppstyrt men Sverigedemokraterna har potential att som inget annat parti i Sverige i dag att faktiskt stå för demokrati, i bemärkelsen att lyssna på väljare och partimedlemmar och anpassa sig efter dessa, snarare än journalistkårens åsikter. Sverigedemokraterna kan bli det socialdemokratin en gång var, att vara det enda partiet som står för vad folk, i stället för journalister, tycker, det borde ge chans till stora valframgångar.

Men då måste toppstyrning och maktgalna skitstövlar bort, och det måste bli ett slut på uteslutningar av kloka och duktiga människor.

Magnus Olsson är bara en av alla personer som fått inflytande i partiet på grund av lojalitet till partiledningen, inte på grund av kompetens. I programmet ”Ingrid och Conrad” den 23 mars berättar en person om hur illa det är ställt med interndemokratin i SD och ger ett konkret exempel på det. Men det stannar inte där.

Nyligen beslutade Hallstahammars kommun i Västmanland att låna pengar för att bygga bostäder åt ”ensamkommande”. Det handlar inledningsvis om att låna 48 miljoner som kommunen ska använda för att asylsökande från tredje världen ska få (gratis) bostäder. De nya områdena ska byggas i Hallstahammar och den lilla tätorten Kolbäck. Fria Tider skriver om detta:

Samtliga partier i kommunfullmäktige i Hallstahammar, inklusive Sverigedemokraterna, ställer sig bakom den riktade mångmiljonsatsningen på den redan mycket kostsamma invandrargruppen. När förslaget om satsningen, framtaget av den S-ledda kommunstyrelsen, debatterades i vintras höll SD:s gruppledare Terese Stien ett anförande där hon uppmanade partiet att ställa sig bakom det.

Det är inte första gången som SD-valda tar parti för någon del av asylpolitiken istället för att sätta ned foten och försvara svenskarnas Sverige.

Idag lade SD ut en film från en presskonferens i morse om hur SD ställer sig till skolan. Presskonferensen hölls av Stefan Jakobsson och hela förslaget handlar om hur SD vill förstöra den svenska skolan ännu mer genom att legitimera massmigrationen som förstör Sverige. SD vill göra skolan ännu mer mångetnisk och kasta miljarder i sjön på att ge gratis undervisning åt folk som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land.

Presskonferensen är fullkomligt surrealistisk och en uppvisning i mycket dåligt omdöme eftersom förslaget är värre än en katastrof – det kunde ha kommit från vilket annat parti som helst i riksdagen, vilket Jakobsson själv antyder. SD som inte sagt ett pip om hur massinvandringen förstör Sverige och inte med ett enda ord uttryckt önskemål om invandringsstopp eller utvisning av alla migranter – eftersom de kommit hit illegalt – går nu in för att legitimera ”nyanländas” vistelse i Sverige och dessutom ge dem enorma förmåner i form av särundervisning så länge de önskar.

Här kommer några av de meningar som Jakobsson framför på presskonferensen.

Alla elever oavsett ursprung och kompetens ska få den bästa skolgången som finns utifrån deras personliga förutsättningar. Det här måste gälla för hela Sverige – en likvärdighet.

Vi måste säkerställa att de nyanlända ges bästa möjlighet att lyckas.

Rent konkret vad innebär det här (SD:s förslag) för en nyanländ elev? Jo tidigt så tas det fram vilket klass man ska komma in till, denna klassen gör man praktik i, man tar en timme, man tar en halvdag, man tar en heldag och därefter så råder samråd mellan lärarna hela tiden. Vad är det just den här eleven brister i för kunskaper? Tillbaka till förberedelseskolan, jobba med dessa kunskaper och på sätt vara redo för det svenska skolsystemet. Det får inte bli som idag att personer kliver in i det svenska skolsystemet med en känsla av att jag har redan misslyckats. Dom hänger inte med i undervisningen, dom förstår inte det svenska språket, dom förstår inte vad läraren pratar om för kognitiv kunskap. Hur lång tid behöver man gå i förberedelseskolan? Det kan vara en vecka eller nio år. Jag lägger inga aspekter i vilken tid man är där. Man ska vara i den skolan tills dess man är redo.

Väldigt många elever, när dom kommer in i svenska skolan, kommer att känna att jag hann inte riktigt med idag, eller högpresterande framför allt nyanlända flickor som kommer, dom kanske vill ha extra studier och gå vidare. Då går man tillbaka till förberedelseskolan som vi även kallar för resurscentrum. Därför separerar vi här den från den normala skolan, där ska vi ha en egen lokal, där man kan gå tillbaka, där man känner personalen, man känner lokalen och man kan också träffa de extremt nyanlända, de som kom för en vecka sedan, kanske från samma land som du själv har kommit hit från. Här kan man berätta för sina nyanlända kompisar från det landet, på samma språk, vad är det som krävs, vad är det för något som den svenska skolan vill ha, vad är det som kommer att ställas för önskemål, vilka skyldigheter och rättigheter har du. Det blir en synergieffekt av detta. Det finns alltså ett mentorskap. Det kan även vara svenska elever som vill visa betyg där ledarskap ingår, kanske gå ner och hjälpa till och låta de här eleverna komma snabbare in i det svenska skolsystemet. Det här kan tas som en skolmerit.

Allt detta gör vi för att göra ett bättre system för de nyanlända.

SD börjar likna de övriga förrädarpartierna så mycket att det knappt går att se någon skillnad på dem. Sverigedemokraterna har gång på gång visat att de inte är ett parti för svenska folket utan att de är ett parti som vill permanenta det mångetniska samhället som övriga politiker har skapat. SD vill dessutom med detta förslag göra samhället ännu mer mångkulturellt och mångetniskt – och dessutom kasta gigantiska belopp i sjön. SD varken vill eller försöker föreslå att ”ordningen ska återställas” utan väljer att föreslå sådant som legitimerar de övriga partiernas politik.

Om någon på allvar tror att SD har något som helst intresse av att ”rädda Sverige”, så tror de fel. SD:s enda intresse är att legitimera en vansinnig invandringspolitik som tar död på vårt land.

Därför behövs ett nytt parti innan Sverige går under.

svenska_politiker_farligast

En kommentar på “Sverigedemokraterna vill underlätta för kolonisatörerna att ta över Sverige – specialskola för ”nyanlända””

  1. Det är varmt och gott vid köttgrytorna, för SD också. Det är tragiskt att de hellre säljer ut sitt folk än värnar det. Jag befarade det redan innan valet 2010 då jag såg trenden i SD. Och det blev så illa som jag trodde! Men detta är bara början på den fortsatta svenskfientliga politik de slipat på nu då det varit tyst så länge. Det är vad jag tror iallafall! 😦

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s