Fortsatt stor mottagning av kolonisatörer till Jönköping #asylkaos

Samtliga svenska kommuner tar emot migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Samtliga svenska kommuner är också enligt lag tvingade att ta emot migranter som fått asyl eller uppehållstillstånd. Regeringen har nämligen bestämt sig för att Sverige ska bli ännu mer mångetniskt, ännu mer mångkulturellt och ännu mer muslimskt. Samtidigt ska Sverige bli mindre svenskt på alla sätt. Den svenska kulturen ska överges, den svenska identiteten ska blandas bort och det svenska folket ska trängas undan i sitt eget land.

När man ser resultatet av politikernas arbete så inser man att Sverige styrs av idioter. Det är inte ett normalt beteende att skapa livsfarliga no go-zoner som ingen svensk med alla sinnen i behåll vill besöka eller ännu mindre bo i. Så varför beter sig politiker så här? Varför fyller de upp Sverige med migranter från tredje världen som enbart blir en börda för samhället? Det korta svaret är att det finns olika kategorier av politiker. En del är bara korkade och tycks tro att Sverige kan bestå som svenskt land, trots att det bara krävs enkla analyser för att inse att vi går under som nation med nuvarande politik. Sedan finns det andra kategorier politiker som av ideologiska skäl vill globalisera Sverige. Det är ofta ondsinta politiker som vet att det svenska Sverige kommer att gå under, men det är precis vad de strävar efter. Fredrik Reinfeldt (M), Birgitta Ohlsson (L) och Cecilia Malmström (L) är tre av många exempel på sådana politiker. De lägger ned all sin kraft på att få människor från tredje världen att flytta hit – för att utrota det svenska folket.

Men vi svenskar måste reagera på vad politikerna ställer till med och inte vara så naiva längre. Om vi ser att Sverige håller på att gå under och ändå inte gör något åt det så förråder vi inte bara våra förfäder som lade ned all sin kraft och all sin kärlek på att skapa ett gott land åt sina efterkommande. Vi förråder och våra barn eftersom vi förstör deras framtid – en framtid som kommer att innebära kaos, våld, terror, krig och sammanbrott. De kvarvarande svenskarna kommer att tvingas skydda sig bakom lås, larm och galler för att slippa det mångkriminella samhällets fasor.

En svensk har bara ett liv och en chans att rädda sitt land från de faror som lurar inom en snar framtid. Det är idag alla måste aktivera sig, i morgon är det försent. Då är problemen så stora att inga insatser hjälper.

I Jönköping liksom i de flesta andra kommuner är det mycket korkade politiker som styr. De är så korkade att de samtidigt utgör ett stort hot mot Sverige och därmed är en direkt fara för vårt samhälle.

svenska_politiker_farligast

Politikerna i Jönköping har nu beslutat sig för att bygga lägenheter åt migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Det satsar mer pengar och energi på att hjälpa människor som inte hör hemma i vårt land och inte ens borde ha släppts in här. De satsar mer pengar och kraft på att hjälpa migranter som just kommit till Sverige än vad de satsar på att hjälpa svenskar eller invandrare som kommit tidigare. Det handlar om hundratals miljarder som de stjäl från skattebetalarna för att påtvinga oss afghaner, eritreaner, somalier, irakier, syrier och andra folk.

De ansvarslösa och korkade politikerna i Jönköping ska nu bygga fem nya hus med lägenheter åt dessa migranter, som sedan ska få bo där gratis, resten av sina liv om de så önskar. Här bygger man de nya husen:

  • Bottnaryd – 30 lägenheter
  • Barnarp – 20 lägenheter
  • Fagerslätt – 30 lägenheter
  • Ljungarum – 20 lägenheter
  • Tenhult – 20 lägenheter

Kommunen håller också på att föra samtal med privata fastighetsägare som är beredda att hysa in migranter. Ni som vet vilka dessa fastighetsägare är eller var man ska placera de asylsökande kan höra av er till oss.

Vi svenskar ska inte behöva finna oss i att det finns människor som förstör vårt land och saboterar framtiden för ett helt folk.

Kommunalrådet Mona Forsberg (S) bekräftar tesen om hur korkade politiker är. Hon säger till lokalmedia:

De människor som ska få möjlighet att bo i de nya lägenheterna är nyanlända som fått uppehållstillstånd i Sverige. Det här är en glädjande överrenskommelse över blocken och vi tror att kommunen kommer att berikas ytterligare.

byt-ut-politikerna

Mandatfördelningen i Jönköping:

Socialdemokraterna (S) 26
Moderaterna (M) 17
Kristdemokraterna (KD) 10
Sverigedemokraterna (SD) 8
Centerpartiet (C) 6
Liberalerna (L) 4
Miljöpartiet (MP) 6
Vänsterpartiet (V) 4

Ledamöter i kommunstyrelsen i Jönköping:

Nilsson, Ann-Marie, C, Ordförande
Berggren, Carin, M, 1:e vice ordförande
De Basso, Ilan, S, 2:e vice ordförande
Forsberg, Mona, S
Persson, Andreas, S
Roosquist, Harriet, S
Gustafsson, Alf, S
Höglund, Anette, S
Grennhag, AnneMarie, M
Helt, Ola, M
Sturesson, Andreas, KD
Strömberg, Margareta, KD
Mårtensson, Anna, L
Sylvan, Margareta, MP
Eklöf, Staffan, SD

Relaterat:

Nytt hem för ensamkommande i Bankeryd

Per Brahegymnasiets gymnastiksal blir asylboende

Ägarna av Tokeryds Herrgård känner lukten av smutsiga pengar

150 asylsökande flyttar in i bilhall i Jönköping

Folkets Hus i Norrahammar blir asylboende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s