Kolonisatörer till Kolbäck – får nybyggda lägenheter med stöd av SD. Möte den 6 april #asylkaos

Kommunpolitikerna i Hallstahammar har beslutat sig för att bygga två hus i Kolbäck med 10 lägenheter i varje hus. Husen byggs inte för att svenskar ska få bo där utan för att omkring 40 migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen ska få flytta in och sedan bo och leva gratis på skattemedel så länge de önskar. Dessutom planeras ytterligare 50 lägenheter på annan plats i kommunen.

kolback-hallstahammar

vallmovagen_hallstavagen_kolback

Kommunen arrangerar ett möte på Linneagården den 6 april och alla som ifrågasätter politikernas beslut bör gå dit och protestera – även om det inte hjälper, vilket det nästan aldrig gör eftersom politikerna inte lyssnar på folket.

Kommunen kommer att lämna in en bygglovsansökan efter mötet och sedan kommer en upphandling att göras. Man räknar med att husen börjar byggas efter sommaren. Det ska uppföras i hörnet vid Hallstavägen och Vallmogatan. Liknande lägenheter finns redan i Trollebo i kommunen.

För att finansiera bygget lånar kommunen upp 48 miljoner kronor i ett första skede. Bygget kommer att genomföras tillsammans med Migrationsverket och lägenheterna blir i praktiken lyxutrustade med egna kök och handikappanpassade toaletter. När migranterna, som ofta är analfabeter från dysfunktionella kulturer i tredje världen, har flyttat in kommer de att få service dygnet runt av personal som ständigt passar upp dem.

Det är inte bara i Kolbäck som man planerar bostäder åt migranter, det kommer att byggas minst ett 70-tal lägenheter. Många kommer att byggas i centrala Hallstahammar.

Samtliga partiet inklusive Sverigedemokraterna yrkade bifall till kommunstyrelsens förslag och legitimerade därmed dessa blivande asylboenden.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Hallstahammar:

Socialdemokraterna 21
Moderaterna 6
Sverigedemokraterna 5
Vänsterpartiet 4
Liberalerna 3
Miljöpartiet 2
Kristdemokraterna 2
Centerpartiet 2

Relaterat:

Sverigedemokraterna vill underlätta för kolonisatörerna att ta över Sverige

SD stöder satsning på att låna pengar till lägenheter åt ”ensamkommande”

Granne med Kolbäck – Eva Bergqvist 1997

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s