Eurovisionen, SVT, Måns Zelmerlöw och Petra Mede

Före valet 2010 satt Måns Zelmerlöw i en soffa i SVT och uttryckte i direktsändning oro över att det ”främlingsfientliga” Sverigedemokraterna skulle kunna komma in i riksdagen. I samma minut så säkrade han sin karriär. Media och programdirektörerna på SVT hade nu fått ytterligare en person som de skulle kunna hjälpa i sin karriär så att han fick synas och höras oftare – och bli en nyttig idiot åt makthavarna. Nu blir han tillsammans med den lika politiskt pålitliga Petra Mede programledare för Eurovision song contest 2016.

mans-zelmerlow-petra-mede

Varje gång makthavarna hittar någon – med eller utan talang – som vill ha stor invandring och ogillar rasism så försöker man ge sådana personer en skjuts i sin karriär. Man ger dem anställning och en position varifrån de sedan kan agera som megafoner åt makthavarna. Megafonerna kommer med olika utspel mot rasism och högerextremism samtidigt som de försvarar allt det bisarra som upphöjts till något som liknar en statsreligion, nämligen mångfald, feminism, mångkultur, globalism och andra ämnen som varje medborgare ska tvingas underkasta sig och svära trohet till. Megafonerna belönas alltid med lovord och karriärmöjligheter.

I stort sett alla ”kändisar” som regelbundet framträder i TV har godkänts av makthavarna. Deras bakgrund har kontrollerats noga och ju mer lojala de är till makthavarnas ideologi desto säkrare är deras karriärmöjligheter. Om de dessutom som Måns Zelmerlöw regelbundet uttalar statsmaktens floskler och deltar i inkvisitionsliknande kampanjer mot oppositionella som ogillar statsmaktens ideologi så upphöjs de till värdegrundledare som enbart på grund av sina åsikter kan få vilka jobb de vill. Att det kan var så beror på att Sverige är totalitärt och att makten håller ihop sina organisationer och sina medier mot folkliga åsikter.

Statsmakten vill att dessa värdegrundledare ska synas och höras mycket och ofta och sprida sina tankar till allmänheten så att allmänheten och de åsikter som florerar där hålls i schack. SVT är experter på hjärntvätt och har under hela sin tid som statlig propagandamaskin utvecklat metoder som fungerar. De är experter på att manipulera!

SVT har tillgång till all den expertis som behövs för att förstå hur man påverkar opinioner. Just nu kämpar man med att slå tillbaka mot alla ”främlingsfientliga” människor, som inte vill se sitt land gå under. Varje dag påverkar de våra sinnen med retoriska grepp som många har svårt att värja sig mot. SVT bekämpar svenska folket och vill tvinga oss att ändra vår retorik.

Om vi är oroade över ett försvinna som folkgrupp när vi ser att politikerna gör Sverige till ett mångetniskt land, så försöker SVT leda bort samtalen från det väsentliga och tala om ”integration” och annat som inte har med kärnfrågorna att göra. När SVT manipulerar debatten så kan inte alla sätta emot. Tittarna börjar också tala SVT:s nyspråksretorik och hamnar rakt i den fälla som SVT riggar.

Just nu planerar SVT nästa kampanj för att manipulera folket. Melodifestivalen ska bli ett enda stort propagandajippo för flyktingmottagning. Tanken är att motverka invandringskritiker och göra det svårare för dem att yttra en åsikt utan att framstå som omänskliga.

För att uppnå största möjliga effekt använder man kändisar som megafoner, kändisar som man lanserat i första hand på grund av sina åsikter och i andra hand på grund av sina talanger.

Man skulle ju kunna inbilla sig att Sveriges Television är en strikt objektiv och partipolitiskt obunden organisation eftersom man framställer sig som oberoende. I sändningstillståndet säger man bland annat:

Sveriges Television AB (SVT) har till uppgift att bedriva tv-verksamhet i allmänhetens tjänst. Verksamheten ska präglas av oberoende och stark integritet och bedrivas självständigt i förhållande till staten som olika ekonomiska politiska och andra intressen och maktsfärer i samhället. Det är särskilt viktigt att SVT slår vakt om programområden som är betydelsefulla för allmänintresset.

Det kan ju låta bra, men vid en närmare granskning genomsyras bolaget av ”statsmaktens agenter”, det vill säga politiskt korrekta och ofta starkt vänsterorienterade människor som styr hela organisationen i en globalistisk riktning och ser till att kursen upprätthålls – genom att tysta Sverigevänner.

SVT har över 2 200 anställda som tillsammans utgör en verklig maktfaktor eftersom en så stor del av befolkning hämtar nyheter och information därifrån men även tittar på nöjesprogram och underhållning som även de präglas av statsmaktens agenda.

SVT tog för en tid sedan fram ett dokument för att de som arbetar där ska styra upp sitt språk och pk-anpassa det. (Läs mer om det här!) Det för att alla 2 200 som arbetar där ska kunna hjärntvätta allmänheten ännu mer effektivt. Några exempel:

-Journalister uppmanas använda – eller undvika – vissa ord.

-”Afrikanskt ursprung” ska undvikas, medan ”vit, ljushyad, rödlätt, östasiatiskt utseende” får rapporteras.

-Terrorister med svenska pass ska kallas ”svenskar”.

SVT arbetar med manipulation och hjärntvätt för att svenskarna ska uppfostras i enlighet med en specifik agenda som går ut på att göra Sverige mer mångetniskt, det är samma agenda som sprids av staten till alla myndigheter och statliga organisationer och den agendan får inte ifrågasättas offentligt om man är anställd i några av dessa myndigheter. Då får man sparken.

Om man däremot hyllar agendan belönas man med toppjobb. Det är därför som Petra Mede och Måns Zelmerlöw nu belönas med jobbet som programledare för Eurovisionen. Programledarna kommer att få hjälp av ett antal andra politiskt korrekta och därmed politiska godkända manusförfattare och andra som kommer att se till att varje ord som kommer att framföras vägs på guldvåg och passar in i agendan.

Måns Zelmerlöw säger:

Eurovision är till för att bygga broar mellan länder och just därför ska vi försöka förmedla vad som sker och förmedla en känsla kring det.

Petra Mede förklarar:

Vi har ett nummer som kommer att toucha det som händer i Europa. Just det är inte vi involverade i, men det kommer att vara väldigt tydligt och handlar om människor på flykt. Också om en bild av hopp, att vi kommer att ta oss ur det här.

När media frågar Måns Zelmerlöw vilken bild av Sverige han och Mede vill förmedla så svarar han:

Jag såg på Aktuellt i går att Sverige är det land som har tagit emot flest flyktingar per capita. Samtidigt har vi stängt gränserna nu så jag vet inte om det är så mycket att vara stolt över heller.

SVT kommer att göra tävlingen till att propagandanummer för flyktingmottagande. Sven Stojanovic som är en av producenterna för Eurovision säger om ett särskilt dansnummer som ska genomföras för att spegla flyktingkrisen:

Vi uppmärksammar situationen och det är vi stolta över. Vi vill att folk ska tänka till och lämnas med eftertanke efter att ha sett numret.

I media läser vi:

Temat är ”Come together”. På SVT:s hemsida skriver man ”Årets slogan återknyter till temat att samlas, ett tema som även rimmar väl med värdstadens värderingar om ett Stockholm för alla. ”Come Together” förmedlar även att alla människor är mer än välkomna att uppleva Eurovision 2016, antingen på plats i Globen eller från tv-soffan”.

Allt som produceras av SVT går ut på att sprida globalisternas propaganda. De tar varje tillfälle att sprida sitt gift och det bästa svaret en enkel medborgare kan ge är att säga upp TV-avgiften. Det kan du göra här!

tv-

 

En kommentar på “Eurovisionen, SVT, Måns Zelmerlöw och Petra Mede”

  1. Det kallas kanske i deras värld för mångetniskt, men vi går mot ett monokulturellt samhälle, ett muslimskt. Möjligen finns det svenska kvar ett tag, ett dualt kulturellt samhälle. Men inte är det mångetniskt när en kultur dominerar. Att det finns många etniciteter borgar inte för något alls, mer än språkförbistring och krav på utrymme för det egna folket.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s