Skidanläggningen Kungsberget blir asylboende #asylkaos

Kungsbergets skidanläggning som ligger i Sandvikens kommun blir asylboende till våren eller sommaren. Migrationsverket har kontaktat Branäsgruppen AB som äger skidanläggningen och frågat om de kan ta emot asylsökande.

Anders Kjällström är vd för företaget och anser att det är en bra idé att låta migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen bo på anläggningen. Det blir ju en del extra inkomster för företaget och kanske lönepåslag för några i ledningen. Att företaget skyndar på förfallet i vårt land och bidrar till att förstöra Sverige bryr de sig inte om.

Styrelsen för Branäsgruppen ser ut så här:

Kjällström, Stig Sven Anders, Extern VD

Rundblom, Lars Magnus, Ordinarie ledamot, Styrelseordförande
Gerremo, Hans Gustaf, Ordinarie ledamot
Gustafson, Jonas Gustaf, Ordinarie ledamot
Nilsson, Anna Linn Carina, Ordinarie ledamot
Rundblom, Carl Oscar Mikael, Ordinarie ledamot
Rundblom, Hans-Fredrik, Ordinarie ledamot
Svanberg, Lena Victoria, Ordinarie ledamot
Gullander, John Peter Arne S, Suppleant
Hielte, Eric Fabian Olof, Suppleant

Här har vi människor som inte tar det minsta ansvar för sitt lands framtid. De bidrar till att slå sönder det tidigare trygga Sverige. Vi har redan hundratals livsfarliga invandrartäta områden och politikerna vill tydligen göra hela Sverige till en gigantisk oroshärd som mer och mer liknar de länder som migranter kommer från.

När asylprofitörer och företagare går i politikernas ledband och utför deras smutsiga hantverk så visar de vilka lågsinnade varelser de är.

En normal ansvarfull människa i Sverige vill att vårt land ska utvecklas och bli bättre så att våra efterkommande får ta över ett land de kan vara stolta över. Idag ser vi hur människor som leder landet bedriver en politik som leder oss mot en avgrund. Våra barn och barnbarn tvingas ta över ett land i djupt förfall.

Vi som betraktar samhället ser att många politiker och många företagare fattar beslut som gör allt större delar av landet till ett rent helvete för många, inte minst alla som blir utsatta för rån, misshandel, överfall och andra grova brott. Politikerna sitter bakom sina skrivbord och fattar beslut om att människor som inte hör hemma i vår kultur ska få komma hit och leva och bo här gratis. Resultatet blir att vårt land söndras etniskt, kulturellt, socialt och ekonomiskt. Svenskarna som folk är de stora förlorarna. Vi kommer att bli en minoritet i vårt eget land redan om tio år. Det värsta är att det finns hjärntvättade idioter som tycker att det är bra att vi försvinner som folk och att folk från tredje världen tar över landet. Sådana människor kan inte tänka och när de konfronteras med våra åsikter så skriker de rasist och annat trams som endast är ett uttryck för deras brist på förstånd och argument. Sådana människor har matats med åsikter och propaganda av media och makthavare på ungefär samma sätt som invånarna i vilken totalitär stat som helst.

De som försvarar stor invandring är hjärntvättade stackare, naiva idioter eller i bästa fall bara tanklösa.

anders_kjallstrom_branasgruppen_2

Anders Kjällström och alla de övriga hundratals företagarna som hjälper regeringen att placera ut migranter och skapa nya getton bor nästan alltid själva i trygga svenska – ännu ej förstörda – områden. De borde tvingas att bosätta sig i områden som Rinkeby eller tvingas att husera alla migranter i sina egna hem och dessutom betala för deras uppehälle. Idag är det i praktiken de fattigaste svenskarna som tvingas betala migranternas skattefinansierade lyxliv i Sverige, medan asylprofitörerna skor sig på den politiken och kapar åt sig stora inkomster som kommer från skattebetalarna – vilket drabbar de mest utsatta svenskarna.

Nu är det tänkt att Kungsbergets skidanläggning ska ta emot ca 250 migranter och att några av dem kanske även kan bo i Branäs skidanläggning i Sysslebäck i Torsby kommun. Dessa migranter bor just nu i Leksands sommarland och ska flyttas för att det ska kunna komma turister till stugbyn där de asylsökande nu bor.

De asylsökande flyttas alltså runt som boskap för att asylprofitörerna ska kunna maximera sina vinster.

I oktober förra året när Branäs skidanläggning i Sysslebäck tog emot kolonisatörer sade Anders Kjällström att ”vi är i ett läge som i princip är värre än andra världskriget”. Så talar en förvirrad människa. Det pågår inget krig i Sverige och inte heller i övriga Europa. Vi har inga skyldigheter att ta emot afghaner, somalier, eritreaner, irakier, syrier eller andra folk och placera dem i Torsby, Leksand, Sandviken eller någon annan kommun. De ska inte kunna kliva in i vårt land, om de kommer hit ska de låsas in i väntan på utvisning.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Sandviken:

Socialdemokraterna 21
Moderaterna 8
Sverigedemokraterna 7
Västerpartiet 5
Centerpartiet 3
Miljöpartiet 2
Liberalerna 2
Landsbygdspartiet 2
Kristdemokraterna 1

Kommunstyrelsen i Sandviken:

Peter Kärnström (S), ordförande
Kerstin Almén (S), 1:e vice ordförande
Hans Olsson (M), 2:e vice ordförande
Stefan Wigö (S)
Ingrid Hedin-Amrén (S)
Anncharlott Eimasdotter (S)
Tommy Johansson (S)
Urban Nilsson (M)
Jonas Klang (M)
Per Kihlgren (SD)
Marie-Louise Rodin-Olofsson (SD)
Per-Ola Grönberg (L)
Carl-Ewert Ohlsson (C)
Lillemor Mauritzdotter-Nylén (V)
Rehn Karlgren (MP)

 

Relaterat:

200 asylsökande till Branäs skidanläggning i Sysslebäck

Leksands Strand i Leksand tar emot 80 asylsökare

One thought on “Skidanläggningen Kungsberget blir asylboende #asylkaos”

  1. ”Politikerna sitter bakom sina skrivbord och fattar beslut om att människor som inte hör hemma i vår kultur ska få komma hit och leva och bo här gratis. Resultatet blir att vårt land söndras etniskt, kulturellt, socialt och ekonomiskt.”
    Beslut som leder till att svenskar fråntas sitt arv, att de rånas, våldtas, misshandlas och mördas.
    Vi ska börja kalla alla dessa för vad de är. De är mördare. – Skrivbordsmördare.
    Och det innefattar alla som utför deras smutsiga och ondskefulla värv, som de som räknas upp i artikeln.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s