Soldiers of Odin behövs mer än någonsin #asylkaos

Soldiers of Odin har flera gånger trakasserats av polisen som tycks ha fått direktiv uppifrån om att störa gruppen när de är ute och patrullerar våra gator på kvällar eller nätter.

När gruppen patrullerade i Avesta nyligen så valde Thomas Hellgren som är chef för underrättelseverksamheten på Polisen i Dalarna och tidigare lokalpolisområdeschef i Avesta att mer eller mindre fördöma dessa ansvarstagande människor. På en fråga om samarbete sade han till lokalmedia:

Nej, vi samarbetar inte med Soliders of Odin. Det gör vi inte. Jag tror inte att vi skulle kunna ha något öppet samarbete med dem utefter vad som förefaller vara deras inriktning.

Det man kan läsa sig till på deras öppna hemsida har de i alla fall ursprungligen en ganska nationalistisk inriktning och en stark främlingsfientlig inriktning. Det råder det ingen tvekan om.

Främlingsfientlig? Här har vi uppenbarligen att göra med en förvirrad polis som gått kurser i hur man ska uttrycka sig för att låta så politiskt korrekt att allmänhetens förtroende minskar ännu mer för kåren.

soldiers_of_odin_2

Polisen (inte de enskilda polismännen utan myndigheten så som den styrs och fungerar) klarar inte sina uppgifter idag. Det är visserligen politikernas fel, men det blir väldigt märkligt när polisen gång på gång visar att det är viktigare att hysa politiskt korrekta åsikter än att lösa brott.

Att polisen ofta försöka dölja signalement på brottslingar är ett av många exempel på hur långt den politiska korrektheten har gått. När man har en rikspolischef som Dan Eliasson så förstår man att myndigheten befinner sig i djupt förfall. En polischef som visat att han tycker mer synd om en mördare än om ett brottsoffer och som ”kräks” när han hör Jimmie Åkesson passar väl in i den röd-gröna regeringens bristande politiska ansvar. Vi har en poliskår som snart inte kan utföra sina uppgifter. Redan i sommar kommer vi att få uppleva en accelererande importerad brottslighet som polisen inte kommer att hinna med. De enskilda polismännen är redan överhopade med jobb och ofta sönderstressade på grund av dåliga arbetsvillkor. Polisen bryr sig inte längre om att gripa invandrargäng i förorten utan låter dem löpa. De kan slå sönder egendom, elda upp bilar och begå andra brott utan att polisen ingriper – ofta hänvisas till resursbrist.

Polisyrket var tidigare populärt men har fallit kraftigt i status främst av två skäl. Poliskåren blir mer mångkulturell vilket inte lockar särskilt många. Organisationen fungerar dåligt och kvaliteten på verksamheten faller kraftigt. Men ändå ska polisen nu kvotera in nya poliser med annan etnisk bakgrund än svensk för att göra den ännu mer mångetnisk – och därmed ännu sämre.

På grund av att polisen inte har tillräckliga resurser så har många trygghetsgrupper bildats ute i landet där medborgare slagit sig samman och patrullerar gatorna för att göra sin stad eller sitt område säkrare. En av alla dessa grupper som bildats är Soldiers of Odin som startades i Finland och nu finns i hela Norden och även en del andra länder.

soldiers-of-odin-sigge-twitter

Tanken med gruppen är att patrullera gatorna och göra dem tryggare för medborgarna. Det är en ganska enkel filosofi bakom. Många i gruppen – eller grupperna – har en sund politisk inställning och ser klart och tydligt kopplingen mellan öppna gränser och brottslighet. Bara för att de begriper ett problem så kallas de i media för allt från främlingsfientliga till nazister, vilket enbart syftar till att skapa motvilja och hat mot dem.

Vad det handlar om är att det politiska korrekta samhället med sin maktapparat inte gillar att det finns invandringskritiker, särskilt inte sådana som tar goda initiativ och gör något bra. När invandringskritiker gör något gott för samhället försöker makthavarna förhindra dem från att utföra sina goda gärningar. Då tar makthavarna fram massor av resurser som man inte ser annars. Ungefär som när samhället satsar alla pengar man kan få fram och mer därtill på migranter som inte ens har i vårt land att göra. finns det pengar till bostäder, social service och annat som svenska ungdomar inte får ta del av.

Alla samhällsresurser går till massinvandringen och det finns ingen gräns för hur mycket man kan lägga ut i kostnader för att fylla upp Sverige med afghaner, somalier, eritreaner, irakier, syrier och andra folk som är här enbart för att politiker vill utrota det svenska folket.

Det nya mångkulturella Sverige är inget trevligt samhälle. Det är ett samhälle i djupt förfall. På kvällar och nätter vet vi hur importerade gäng rånar svenskar och svenskar på pengar, mobiler, smycken och även kläder. Det händer ofta och i polisens händelserapporter får vi inte veta något om gärningsmännen. Men de som jobbar med att utreda den här brottsligheten vet att det nästan aldrig är svenskar bakom dessa brott. Stora delar av allmänheten fattar det och det är den mångkulturella brottsligheten som gjort att grupper som Soldiers of Odin har etablerat sig och växer. De behövs nämligen – mer än någonsin i dagens samhälle.

Soldiers of Odin är en sund reaktion på ett samhälle i förfall.

I går gjorde gruppen en bra insats i Stockholm. Under natten blev en man utsatt för ett rånförsök och lyckligtvis fanns Soldiers of Odin i närheten och kunde avstyra rånet och gipa rånaren. Det var efter att Soldiers of Odin Eskilstuna och Stockholm genomfört en gemensam patrullering i Stockholm som gripandet kunde ske.

Gruppen kontaktade sedan gammelmedia och berättade om insatsen, men de var inte intresserade av att skriva om händelsen. Det var ju dessutom en migrant om greps, inte en svensk. I fortsättningen kanske Soldiers of Odin enbart behöver kontakta alternativa medier eftersom det är där stödet för dem finns.

Media har gjort vad de kunnat för att demonisera Soldiers of Odin.

Som en följd av det har medlemmar i gruppen tvingats hålla en låg profil och inte skylta så mycket med vilka de är och vad de heter. Man kan ju tycka att människor som går ut på gatorna för att skydda andra medborgare borde får någon slags uppskattning eller i alla fall inte hånas för det, men i det upp-och-ned-vända landet Absurdistan följer man ingen logik. Här härskar en galenskap som är större än någon annanstans på planeten.

Så när Soldiers of Odin patrullerade gatorna i Göteborg igår för att invånarna skulle kunna känna sig trygga i den stad där invandrargäng överfaller och rånar svenskar varje helg borde allmänheten visa sympati för deras ideella arbete. Så var det också. Allmänheten uppskattar verkligen gruppen och deras fina arbete för att göra gatorna trygga. Men så har vi invandrargängen och vänsterextremisterna, de grupper som är en del av problemen vi har i landet.

I går blev gruppen först förföljda av ett invandrargäng och sedan helt omotiverat överfallna och misshandlade. Polisen kom till platsen vid två-tiden på natten och då fanns två ambulanser där. En person fördes till sjukhus och han ska enligt uppgift ha varit med i gruppen Soldiers of Odin. Det finns olika uppgifter om bråket, men det mesta tyder på att det rör sig om ett organiserat överfall med många gärningsmän som gick till attack. Fem personer ur Soldiers of Odin anmälde att de misshandlats.

Journalisten Marina Ferhatovic på GP skriver:

GP har tidigare skrivit om att Soldiers of Odin har blivit allt mer synliga i Göteborg de senaste veckorna. Gruppen har, enligt Expo, högerextrema kopplingar. Det är något gruppen själva förnekar.

Varför är det intressant att skriva vad de landsförrädiska mytomanerna bakom Expo säger eller tycker? Jo för att Ferhatovic vill hjälpa till med att demonisera gruppen ytterligare.

I går utförde Soldiers of Odin en nattvandring även i Uppsala. Man skulle kunna tycka att lokalmedia borde visa uppskattning för gruppen som vill skapa ordning i en kommun där det ofta är stökigt på nätterna. Vilka som ligger bakom stöket är ingen hemlighet för den som bor eller vistas i Uppsala.

Tio personer ur gruppen vandrade på stan, men blev förföljda av vänsterextrema ”motaktivister”, som enbart var där för att ställa till med bråk och utöva våld mot gruppen. Polisen fanns på plats och lyckades förhindra konfrontation. Uppsala Nya Tidning, UNT skriver:

Soldiers of Odin är ett nätverk av så kallade medborgargarden som bildades i finska Kemi av nazisten Mika Ranta. Enligt tidskriften Expo, som kartlagt nätverket, är strukturen uppbyggd som kriminella motorcykelgäng och består av olika avdelningar, där varje avdelning har en ledare.

Tidningen vill liksom andra medier demonisera gruppen. Vilka politiska åsikter Mika Ranta har eller har haft är helt ovidkommande i sammanhanget eftersom Soldiers of Odin inte är en politisk organisation utan en trygghetsgrupp som vill förhindra bråk och skapa trygghet på gatorna. Att medlemmarna har åsikter om invandringspolitiken är inte så konstigt eftersom massinvandring är roten till de problem som vi ser växa i samhället, i Finland, i Norge, i Sverige, i Danmark och i andra länder.

Även UNT hämtar sin information från mytomanerna på Expo vilket leder till slutsatsen att media har en agenda och den går ut på att demonisera alla invandringskritiker vad de än gör och skydda vänsterextremister vad de än gör. UNT läger dessutom till att ”strukturen (är) uppbyggd som kriminella motorcykelgäng” för att framställa dessa fredliga personer som kriminella.

Detta medan tidningen inte gräver fram vilka våldsverkarna var som försökte överfalla gruppen. Så vilka är de kriminella här? Jo det är alla som överfaller medlemmar i Soldiers of Odin – och det är media som skyddar de kriminella vänsterextremister och invandrargängen.

Svaret på det måste bli att Soldiers of Odin rekryterar fler och växer och samarbetar mellan grupperna i olika städer för att möta kriminella våldsverkare som vill dem illa. Sverige är ju ett mycket sjukt samhälle och ingenting blir bättre om vi viker ned oss för media, vänstern, makthavarna eller kriminella gäng.

Soldiers of Odin har kommit för att stanna och för att växa. Ingenting kan stoppa det.

 

5 kommentarer på “Soldiers of Odin behövs mer än någonsin #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s