Media demoniserar Soldiers of Odin

Media har en taktik. Det är att alltid demonisera människor eller grupper som har invandringskritiska åsikter. De manipulerar och vrider på sanningen för att uppnå vissa syften. När det gäller Soldiers of Odin så ska deras vandringar på stan framställas som orsak till att det uppstår bråk när visar sig.

Alla medier har en liknande strategi eftersom de har en agenda. Alla medel är tillåtna när media vill uppnå vissa syften med sitt rubriksättande och sina texter. Det handlar enbart om att framställa invandringskritiker som onda och extrema, när det i själva verket är förespråkare för mångkultur och vänstern som är de onda i sammanhanget. När Soldiers of Odin trakasseras av myndigheter och blir överfallna och misshandlade av vänstern, så blir det inga krigsrubriker där de skyldiga lyfts fram. Istället antyder man att Soldiers of Odin bär skulden till de bråk som uppstår.

Notera att alla medier har liknande rubriksättningar. Att media är maktens hantlangare och folkets fiender måste alla inse.

soldiers_of_odin_media1soldiers_of_odin_media2soldiers_of_odin_media3soldiers_of_odin_media4soldiers_of_odin_media5soldiers_of_odin_media6soldiers_of_odin_media7.pngsoldiers_of_odin_media8

2 kommentarer på “Media demoniserar Soldiers of Odin”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s