Nytt HVB-hem öppnar i Trosa #asylkaos

Den herrgårdsliknande byggnaden som idag är Stensunds folkhögskola kommer snart att bli asylboende. Kommunen ska inom kort hyra lokaler av folkhögskolan och placera ca tio migranter där. Trosa kommun ansvarar idag för ca 80 ”ensamkommande” som finns utspridda på familjehem eller andra HVB-hem utanför kommunen.

trosa_hvb

Nu kommer kommunen att börja hämta tillbaka de ensamkommande, som är en extremt priviligerad grupp som ska få bo och leva gratis i vårt land så länge de önskar. Dessutom placeras de medvetet nära skolor och andra inrättningar för att svenska skolelever ska vänja sig vid att Sverige blir alltmer mångetniskt och att migranterna på sikt ska ta över landet från svenskarna.

stensunds_folkhogskola-10stensunds_folkhogskola-11

Besluten att tvinga på invånarna migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen tas av politiker som inte bryr sig om vad som händer med Sverige och svenska folket i framtiden. Redan om 10-15 år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land. På vägen dit drabbas vi av svår social oro, ökad brottslighet och demokratiskt underskott när vi inte längre få medverka i att fatta beslut om vår egen framtid.

Politiker och andra makthavare som genom sina handlingar och beslut slår sönder den svenska nationen måste bekämpas på alla plan. Socialchefen i Trosa heter Graham Owen och när han rekryterades till kommen från det invandrartäta och förstörda Botkyrka såg kommunpolitikerna i Trosa det som ”en lyckad rekrytering”. Det var i själva verket en katastrof eftersom han är involverad i folkutbytesprogrammet. Om man tycker att det är ”lyckat” att rekrytera en person som vill arbeta med att göra en kommun ännu mer mångkulturell, när man vet att sådana kommuner eller orter blir farliga och otrygga, då saknar man omdöme helt och hållet.

Ledamöter i kommunstyrelsen i Trosa:

Portnoff, Daniel. ordf, (M)
Sandström, Bengt-Eric. 1:e v ordf, (L)
Soleby Eriksson, Ann-sofie. 2:e v ordf, (S)
Insulander Hjelm, Elin, (S)
Insulander, Per, (S)
Koch, Helena, (M)
Landskog, Tomas, (M)
Johansson, Martina, (C)
Karlsson, Arne, (KD)
Arman, Maria, (MP)
Malmberg, Bertil, (SD)

svenska_politiker_farligast

Relaterat:

Idyllen Trosa vill bli som Södertälje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s