Centerpartist vill placera tiotusentals migranter i centrala Stockholm #asylkaos

När folk går och röstar, så röstar de ofta på ett parti vars politik de bara har en vag aning om. En del röstar på ett parti som inte ens har den politik som väljarna tror att de har. Många som röstar på Centerpartiet lever i illusionen att partiet är ett landsbygdsparti som slåss för decentralisering och stöder småföretagare. Men det var 40 år sedan som Centerpartiet var ett sådant parti. Idag är partiet ett av de mest extrema partierna vi har i landet. I media pratar man ofta om höger- och vänsterextremister, men de värsta extremisterna är centerextremisterna.

Det var inte så länge sedan Annie Lööf sade hon kunde tänka sig 40 miljoner invånare i Sverige, vilket i hennes värld skulle innebära över 30 miljoner invandrare för att uppnå det antalet. Den inställningen delas förmodligen av många politiker och andra som inte kan eller vill se något stopp för invandringen.

Människor som har sådana åsikter har en grotesk verklighetsuppfattning.

karin_ernlund_c_sthlm.png
Med hennes politik går Sverige under.

Men när folk går och röstar tycks en stor del av väljarkåren brista i ansvar över sitt beteende. De röstar på vad de är tror en bra politik, men klarar inte av att sätta sig in i vilka konsekvenser en viss politik ger på samhället. När deras röstande sedan ger ett antal problem på samhället så tar dessa väljare inte ansvar för vilka skador de ställt till med.

Kompetensen hos många väljare är under all kritik och ett av skälen till det är våra monopolmedier som driver olika agendor istället för saklig upplysning. Många människor vet bevisligen inte vad de röstar på och det är därför vi får ett växande antal livsfarliga invandrartäta områden, som folk väljer att flytta från. Väljarna har alltså i stor utsträckning röstat på partier som skapat dessa områden, men när de ser resultat vill de inte bo där.

Då är det försent. Det blir lite svårt att skylla på politikerna när de faktiskt har valts av människor som i bästa fall kan kallas naiva. Vi har ett systemfel där en stor del av skulden kan läggas på monopolmedia vare sig de ingår i stora koncerner som Bonnier och Schibsted eller utgörs av SVT och Sveriges Radio.

Den typen av medier är ingen tillgång, de är ett hot mot nationen.

Sverige har flera stora mediekoncerner som på olika sätt backar upp politiker som vill globalisera Sverige. Allmänheten som läser dessa medier inbillar sig då att de politiker som populariseras i media är goda människor som man bör rösta på för att få ett bättre samhälle. Vad allmänheten inte alltid förstår är att media har en agenda som de paketerar med skönmålning och vackra ord. De får på det sättet många väljare att rösta på partier och politiker som vill låta kolonisatörer ta över vårt land och på sikt ta död på det svenska Sverige. De vill göra Sverige till ett allemansland dit vem som helst kan komma och där svenskarna inte har större rätt till landet än nyanlända afghaner eller somalier. Så illa är det!

Väljarna i Stockholm har röstat fram politiker som vill förtäta staden, bygga fler höga hus och skyskrapor och massimportera människor från tredje världen. En av de framröstade politikerna är Karin Ernlund (C). Väljarna i Stockholm har alltså röstat på en politiker som tillhör ett parti som vill fylla upp Sverige med ytterligare 30 miljoner invandrare. Hur kan man med förståndet i behåll rösta på ett sådant parti?

Karin Ernlund är gruppledare för Centerpartiet i Stockholm stad och har en del synpunkter på den fråga som mest av alla engagerar centerpolitiker av idag, nämligen hur vi ska kunna fylla upp Stockholm med så många migranter som möjligt. Det är med stor iver som Ernlund nu i en artikel i Dagens Samhälle driver följande tes:

Om Stockholm ska göra anspråk på att vara en stad präglad av öppenhet, solidaritet och mångfald måste vi ta vårt ansvar i den värsta flyktingkrisen sedan andra världskriget. Eftersom Stockholm brottas med allvarlig bostadsbrist har Centerpartiet sedan tidigare föreslagit att en lösning på den akuta bostadsbristen är att sätta upp tillfälliga modulbostäder för nyanlända.

Läs vad hon skriver! Hon radar floskler på varandra. Öppenhet, solidaritet och mångfald ingår i den liberala floskelretoriken och kan egentligen betyda precis vad som helst – eller ingenting. Bostadsbristen i Stockholm är så stor att det kanske tar 25-30 år i bostadskö innan någon ens blir erbjuden en bostad. Någon omsorg om dem som står i kön finns inte i en politikerhjärna eftersom dessa välbetalda politiker kan köpa sig en lägenhet och aldrig behöver tänka på att stå i kö. Politikerna bryr sig inte om andra människors behov eller önskemål om de är svenskar. De prioriterar istället sina politiska projekt och tar ingen hänsyn till hur sådana projekt påverkar samhället.

De är helt enkelt korkade.

Ernlund vill inte bara försvåra bostadsbristen i Stockholm, hon vill också förtäta staden ännu mer vilket enbart kommer att ha negativa effekter på hela infrastrukturen och på människors vardag. De sociala problemen kommer att öka, boendet blir dyrare och livet för barnfamiljer blir mer komplicerat med ökade bullernivåer, sämre luft ökade boendekostnader som tär på vanliga människors vardagsliv.

De tidigare centerpartisterna försökte motverka urbanisering och rädda kvar livet på landsbygden eller i småstäder, men idag har centerpartisterna huvudet under armen. Ingenting är sig likt, men det är uppenbart att många väljare – kanske äldre sådana – inte har hunnit anpassa sig till vad centern vill idag,

Karin Ernlund vill nu att det ska byggas modulbostäder för ensamkommande. Det ska inte bara byggas bostäder utan det ska vara bra bostäder och det är dessutom bostäder till ensamkommande som inte ens har fått uppehållstillstånd. Trots en lång bostadskö ska alltså människor som kommit till Sverige illegalt få företräde till bostäder.

Vad är det för dårar som har röstat fram personer som Karin Ernlund?

Hon skriver:

Centerpartiet föreslår därför att modulhus också placeras i innerstaden. Med fördel kan de byggas där stora byggprojekt redan är planerade eller pågående, men där bostäderna byggs i etapper vilket gör att byggklar mark står tom i avvaktan på byggstart. På dessa platser är markarbeten ofta redan gjorda och infrastruktur och service finns på plats.

Norra Djurgårdsstaden, Hagastaden och Liljeholmen/Årstadal är exempel på sådana centralt belägna områden. Sedan tidigare har vi även föreslagit Årstafältet som en lämplig plats, där en ny stadsdel med 15 000 invånare planeras och där byggandet kommer pågå i över 20 år.

Karin Ernlund föreslår här att man ska bygga på några av de kvarvarande stora grönområden som finns i Stockholm där Norra Djurgårdsstaden har en särställning som rekreationsområde för många. Där har man dessutom just byggt ett stort – och dyrt – område dit många svenskar har flyttat för att slippa mångkultur.

Karin Ernlund borde ha sett hur det har gått med andra områden som tagit emot migranter. Vad hände med det en gång helsvenska Rinkeby och hur ser det ut idag? Samma sak kommer att hända med de områden som idag får asylanläggningar.

Eftersom de är så många kommer hela Sverige på sikt att bli ett enda stort Rinkeby.

Politiker som Karin Ernlund saknar förmåga att förstå konsekvenserna av sina politiska beslut. Politiker som Karin Ernlund är därför ett hot mot hela det svenska samhället.

Hon skriver:

Modulhusen kommer att fyllas med personer som kommer att bli permanenta stockholmare. Då är det avgörande att vi inte bara erbjuder tak över huvudet utan även en bra integration men snabba vägar till studier, arbete och civilsamhälle. Att modulhusen placeras och utformas på ett välintegrerat sätt i Stockholm är därför avgörande.

Vem har hon konsulterat i frågan? De som kommer att bo i modulhusen är inte – och kommer aldrig att bli eller accepteras som – stockholmare. De är afghaner, somalier, irakier, eritreaner, syrier och andra folk som inte skulle ha släppts in i landet om folk hade röstar fram ansvarsfulla politiker. De är hitbjudna av politiker, inte av folket.

Därför ska de så snart som möjligt återsändas till sina hemländer eller andra länder som vill ta emot dem. De har inget i vårt land att göra.

Politiker som Karin Ernlund ska inte ägna sig åt politik eftersom allt hon beslutar om leder till att Sverige förfaller och att svenskarna blir i minoritet i sitt eget land om 10-15 år. Dessutom leder hennes politik till ökad brottslighet, social oro, demografiskt underskott och urholkning av demokratin.

Att en person som Karin Ernlund ens kan bli politiker bevisar att Sverige befinner sig i sönderfall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s