Gamla polishuset i Överkalix blir asylboende #asylkaos

Överkalix är en av alla dessa norrländska kommuner där vänsterpartierna har en total dominans. Av totalt 31 mandat i kommunen har Socialdemokraterna 13 och Vänsterpartiet 7. Centerpartiet har 7 mandat. Väljarna har alltså röstat på partier och politiker som vill att Sverige och Överkalix ska fyllas upp av migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Då får de den politik de har bett om.

overkalix
Politikerna vill att Överkalix ska börja likna tredje världen. Ställ dem till svars!

Många väljare som har röstat på dessa partier gör det därför att svenskfientliga monopolmedier har fått dem att tro att en röst på sjuklövern är en röst för ett bättre Sverige. Men medierna har en agenda – de manipulerar med sanningar och information för att styra väljarna i en viss riktning. De ägs av intressen som vill att Sverige och världen ska globaliseras och att Sverige ska öppna sina gränser för en mer eller mindre fri invandring av människor som inte hör hemma i vår kultur och inte skulle ha fått komma hit om vi hade haft ansvarsfulla politiker vid rodret.

Det är alltid tråkigt när naiva svenskar röstar på partier som inte vill vårt land något gott. Det säger sig själv att Sverige inte blir ett bättre land om svenskarna blir en minoritet i sitt eget land och sedan försvinner som folk. Tyvärr finns det vissa politiker och medier som önskar just det, att vi ska försvinna som folk. När svenskar röstar på sådana politiker så får de den politiken.

Sverige har haft alla chanser i världen att fortsätta att vara det bra land som det en gång var. Det var inte perfekt, men det var lugnt, tryggt, fredlig och sammanhållet. När människor inte bryr sig om vad politikerna sysslar med så kan vad som helst hända – och det gör det. Det räcker med att titta på vilka beslut som tagits i rikdagen och i kommunerna och sedan se resultat av dessa beslut i form av allt fler livsfarliga invandrartäta områden, ökad brottslighet som följer med mångkulturen, globaliseringen, landsbygdens ödeläggelse och mediamaktens grepp över opinionsbildningen. Vi ser normupplösning, vi ser demografisk obalans, vi ser ökat politiskt maktmissbruk och vi ser en totalitär regim som kontrollerar varje del av staten.

Nyligen infördes en tvångslag som tvingar kommunerna att ta emot asylsökande som fått uppehållstillstånd och ge dem bostad och all den service som bara svenska medborgare borde ha rätt till. Politiker ger dem istället särskilda förmåner som fria bostäder, förtur i bostadsköer, fria buss- eller tågkort, fria medlemskap i idrottsföreningar och frikort till badhus. De ”ensamkommande” år bo på HVB-hem och har service dygnet runt. Sedan placeras de i skolor bland svenska elever så att de svenska eleverna ska förstå att Sverige inte längre är svenskarnas land.

Fredrik Reinfeldt skrev utan några offentliga debatter år 2010 in i grundlagen att Sverige är mångkulturellt, vilket innebär att svenskarna inte längre har rätt till sitt eget land. Vi är bara en av många folkgrupper som bor i det nya Sverige som är ett allemansland för alla folk.

Medan folket blundade, sov eller tittade bort så tog politikerna bort alla rättigheter för oss.

Nu fortsätter politikerna på den inslagna vägen. I kommun efter kommun byggs asylboenden eller HVB-hem som fylls upp med kolonisatörer som ska ta över landet från oss.

Det är en ockupation som pågår där vi svenskar tystas och trängs undan i vårt eget land av en fientlig grupp människor – som kan vara politiker, journalister eller vad som helst. Dessa fientliga människor banar väg för att främmande folk ska kolonisera landet.

Det ska vi aldrig acceptera.

Nu ska det gamla polishuset i Överkalix bli asylboende. Det blir ett HVB-hem för ”ensamkommande flyktingbarn”, som huvudsakligen är unga vuxna från Afghanistan. Det rör sig om människor utan någon helst förankring till vår kultur eller vår etnicitet. Politikerna har släppt in dem i vårt land och tycks fullständigt ignorera vad konsekvenserna blir. De vet inte ens någon om personernas bakgrund. De kan vara kriminella, de kan vara IS-krigare eller vad som helst. De kan bära på ärftliga genetiska sjukdomar som vi nu får in i landet.

Oavsett vilket så har svenska folket inte bett om att få hit dem.

Det har inte ens förekommit några offentliga debatter om vart den politiken leder, detta eftersom våra totalitära monopolmedier inte vill ha några debatter. De vill bara hjärntvätta folket med sina lögner om att ”vi måste hjälpa flyktingar”.

Att vi svenskar går under som folk spelar tydligen ingen roll.

Det kommunala bostadsbolaget Stiftelsen Överkalixbostäder som ansvarar för den gamla polisstationen på Föreningsgatan erbjöd politikerna att upplåta anläggningen till migranter. Det rör sig om lokaler i två plan som varit både polisstation och kronofogdemyndighet. Nu har man gjort beräkningar för vad det kan kosta att renovera lokalerna så att de får den höga standard som krävs för att kolonisatörerna ska känna sig som kungar i vårt land. Det blir ca 3,5 miljoner som man plockar av skattemedel. Särskilt de vänsterorienterade politikerna har ingen skam i kroppen när de använder skattemedel för att finansiera svenska folkets undergång. Men även övriga politiker är väldigt generösa när de använder andras pengar.

Om politikern hade tvingats att finansiera migranterna med egna pengar hade vi sett en annan politik. Om politikerna hade tvingats ta emot afghanerna i sina hem istället för att låta dem leva lyxliv på skattemedel hade vi sett en annan politik.

Men politiker av alla kulörer i Sverige är fostrade i en socialistisk tradition där man ohämmat kan stjäla pengar från skattebetalare för att bedriva en totalitär politik som medborgarna inte vill ha – men som vi påtvingas.

Leif Nilsson (S) är bara en av många ansvarslösa politiker i Överkalix. För honom är det inget problem att det kommer kolonisatörer från Afghanistan, Somalia, Eritrea, Irak, Syrien och andra länder och tar över Sverige och Överkalix. Det enda som är ett problem för honom och övriga politiker är att det blir en ordentlig renovering av lokalerna så att migranterna få det kungliga mottagande och den särskilda status som landsförrädarna vill ge dem.

Ni som bor i Överkalix måste ruska på era huvuden och vakna nu. Ni vill väl inte det land som ärvt av era förfäder ska överges och skänkas bort, eller vill ni det? Att det svagt invandringskritiska SD bara fick 51 röster i kommunalvalet 2014, vilket är 2,2 procent av rösterna, säger tyvärr ganska mycket om väljarna och tillståndet i kommunen.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Överkalix:

Socialdemokraterna 13
Vänsterpartiet 7
Centerpartiet 7
Moderaterna 2
Miljöpartiet 1
Folkpartiet 0
Kristdemokraterna 0
Sverigedemokraterna 1 (SD har ingen representant på sitt mandat)

Ledamöter i kommunstyrelsen i Överkalix:

Mikael Larsson, (V) (ordförande)
Sarah Karlsson, (C) (vice ordförande)
Maria Partanen, (S)
Niclas Hökfors, (S)
Anne Jakobsson, (S)
Bengt-Erik Rolfs, (S)
Kristina Olofsson, (V)
Christina Hjelm, (C)
Peter Larsson, (M)

Ledamöter i kommunfullmäktige i Överkalix:

Birgitta Persson (S)
Anne Jakobsson (S)
Otto Larsson (S)
Bengt-Erik Rolfs (S)
Lennart Holm (S)
Maria Partanen (S)
Sven-Erik Eklund (S)
Ivan Gustafsson (S)
Niclas Hökfors (S)
Dan-Christer Nilsson (S)
Britta Jakobsson (S)
Bo-Gunnar Wennberg (S)
Maria Listerman Nilsson (S)
Kristina Olofsson (V)
Dan Hagström (V)
Maria Nilsson (V)
Sven Nordmark (V)
Eva Persson (V)
Daniel Henriksson (V)
Daniel Henriksson (V)
Mikael Larsson (V)
Joakim Sundström (C)
Per-Erik Olofsson (C)
Gunnar Liljebäck (C)
Katarina Karlsson (C)
Sarah Karlsson (C)
Christina Hjelm (C)
Håkan Andersson (C)
Matz Flink (M)
Peter Larsson (M)
Hans Lönnelid (MP)

Relaterat:

50 asylsökande till Överkalix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s