Anna Svensson berättar om hur hon blev rånad och misshandlad #asylkaos

Videobloggaren och islamkritikern Anna Svensson misshandlades och rånades nyligen. En kväll när hon var ute och cyklade blev hon stoppad av två invandrare som rånade och misshandlade henne.

anna_svensson_facebook

Det var bara ännu ett i raden av alla personrån som inträffar varje dag när enskilda människor rånas och misshandlas. Att hon råkade ut för det hade inget med hennes åsikter att göra utan var en ren slump. Hon befann sig på fel plats vid fel tillfälle och var dessutom ensam när hon utsattes för brottet. Två invandrare stoppade henne och frågade om vägen. När hon stannade blev hon överfallen.

Rånarna stal hennes mobil och slog sönder näsbenet. Hon säger att hon nu känner sig uppgiven. ”Jag har gett upp hoppet” säger hon i intervjun och lägger till ”jag tror det är kört för Sverige”. Hon tror nu att man bör ansluta sig till grupper som Soldiers of Odin eftersom polisen förfaller vara maktlös och inte längre skyddar befolkningen.

Personrån är mycket vanligt i Sverige idag och kan drabba precis vem som helst. De sker oftast på kvällar och nätter, men kan även förekomma på dagtid. Det drabbar, unga, medelålders och gamla, det drabbar kvinnor och män. Vem som helst kan bli offer för den politik som Stefan Löfven förespråkar.

2 kommentarer på “Anna Svensson berättar om hur hon blev rånad och misshandlad #asylkaos”

  1. Dom ansvariga måste ställas till ansvar!! En slags ”Nurnbergprocess” …precis som man i Tyskland fortfarande åtalar 98 åringar för att varit postansvarig vid något KZ läger , kan man åtala svenska ansvariga intill deras död….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s