Ås i Krokom får asylboende #asylkaos

Krokoms kommun domineras helt av partier som vill ha stor invandring till Sverige. Väljarna gav centerpartiet som vill ta emot 30 miljoner invandrare hela 13 mandat i kommunen. Socialdemokraterna fick 16 mandat trots att partiet har förstört Sverige så mycket. Socialdemokraternas förstörelsearbete började redan på 1960-talet när man rev historiska och äldre byggnader och byggde betongkolosser över hela landet, inte bara i förorterna utan i många centralorter.

I Dokumentären ”När Domus kom till stan” ser vi resultat av socialdemokraternas förstörelsearbete.

Istället för att bevara och renovera gamla stadskärnor och sedan komplettera dem med byggnader i traditionell stil präglade av småskalighet så rev man allt.

Sverige skulle bli mer kosmopolitiskt.

Det var inte bara byggnader man rev och stadskärnor man förstörde. Samtidigt bedrevs en politik som innebar massflyttning av människor från landsbygden till de större städerna. Den socialdemokratiska politiken innebar en urbaniseringsvåg som sedan dess fortsatt ohämmat. Socialdemokraternas värsta rivningsprojekt var när de förstörde och rev en stor del av Stockholms innerstad och byggde nytt i betong.

Det är inte bara byggnader och kulturarv som Socialdemokraterna har förstört. De har avfolkat landsbygden och sedan slutet av 1960-talet inlett en politik som innebär att man gör Sverige till ett allemansland för alla folk, inte bara svenskar. Den politiken har stöd även av övriga partier som växelvis överträffat Socialdemokraterna i sin iver att fylla upp Sverige med migranter från tredje världen.

Särskilt i Norrland tycks socialdemokraternas förstörelsepolitik ha stort stöd. När man ser att väljarna lägger sina röster på partier som bedriver en svenskfientlig politik undrar man om det är valfusk eller om folk verkligen är så dumma. Hur kan man rösta på partier som bedriver en politik som innebär att svenska folket blir i minoritet i sitt eget land redan om 10-15 år? Var är förståndet?

as-krokom
Google-bilen åker förbi svenska ungdomar vid en busstation i Ås. Nästa gång Google-bilen passerar står det somalier och afghaner där.

Nu avser kommunpolitikerna i Krokom att bygga ett HVB-hem i Ås. Lokalmedia och politikerna försöker inbilla allmänheten att det är flyktingar som ska komma när det i själva verket är migranter som bara söker ett bättre liv. De släpps in i vårt land för att Sverige styrs av inkompetenta och ansvarslösa politiker utan blick för vad deras politik ställer till med.

Socialdemokraterna har redan skapat hundratals livsfarliga invandrartäta områden, som Rinkeby, Rosengård, Bergsjön och många andra, dit ingen normal människa vill flytta eller ens vistas korta stunder. Inte heller de politiker och journalister som skapat dessa områden vill bo där, vilket säger en del om hur vansinnig den politiken är.

Nu håller den röd-gröna regeringen på med att skapa ytterligare hundratals eller kanske tusentals blivande getton som på sikt kommer att få hela Sverige att likna ett enda stort farligt Rosengård.

Det finns inte en enda anledning att visa stöd till de politiker som beslutar om att ta emot migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Det finns ingenting som är bra med en sådan politik. Ingenting!

Den är enbart skadlig för Krokom och för Sverige.

Kommunen har ansökt om bygglov för att bygga ett modulhus på två våningar. Där ska ungefär 18 personer som inte hör hemma i vårt land bo och leva gratis så länge de önskar. När det gäller att slösa med andras pengar – alltså skattemedel – så finns det inga som helst gränser för vad en viss politik får kosta.

Det finns alltid pengar till det migrationspolitiska projektet, men det finns aldrig pengar till svenskar som behöver jobb eller bostad eller vill kunna bo kvar i sin hemort.

Socialdemokraterna i Krokom följer traditionen sedan 1960-talet och går nu in för att förstöra de sista resterna av det svenska Sverige.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Krokom:

Socialdemokraterna 16
Centerpartiet 13
Moderata samlingspartiet 6
Vänsterpartiet 4
Sverigedemokraterna 3
Miljöpartiet de gröna 2
Kristdemokraterna 1
Folkpartiet liberalerna –

Kommunstyrelsen i Krokom:

Maria Söderberg, C, ordförande
Björn Hammarberg, M, 1:e vice ordförande
Rolf Lilja, S, 2:e vice ordförande
Anki Syversen, S
Maria Jacobsson, S
Annika Hansson, S
Niklas Rhodin, S
Hans Åsling, C
Jenny Henriksson, C
Jannike Hillding, M
Jan Runsten, MP
Lena Persson, KD
Jörgen Blom, V

 Relaterat:

100 asylsökande till Krokom

Torstaskolan i Ås i Krokom tar emot ensamkommande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s