Asylboende för 200 personer öppnar snart i Sävsjö #asylkaos

Hotel Ljunga Park på Sanatorievägen 2 i Sävsjö blir asylboende. Hotellet såldes nyligen på exekutiv auktion till Thomas Block. Han köpte hotellet med avsikt att omvandla anläggningen till asylboende.

I Sävsjö finns redan omkring 1 000 migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Kommunpolitiker och asylprofitörer samverkar ofta om att ge migranter kunglig service i vårt land på skattebetalarnas bekostnad.

hotel_lunga_park_savsjo_2

Politikerna som styr i kommunerna är inkompetenta och ansvarslösa. De bedriver en politik som förstör Sverige och tar inte någon som helst hänsyn till kritik från ansvarsfulla människor som inser att Sverige tar stor skada av det migrationspolitiska projektet. Deras ovilja att lyssna är skrämmande. Det skulle räcka med ett besök i Rinkeby för dem och fråga om det är så de vill att hela Sverige ska se ut. Eller ett besök i Bronx i New York som namngavs av en svensk från Sävsjö och gick från helvit stadsdel till ickevit på några decennier. Tyvärr är det ingen som ställer kritiska frågor till politiker, de klarar sig alltid och skyddas av gammelmedia.

Hotel Ljunga Park ska nu genomgå en inspektion innan anläggningen godkänns som asylboende. Det kommer då att finnas plats för 200 personer, som under normala omständigheter inte skulle ha fått sätta sin fot i vårt land. Kommunpolitiker och tjänstemän brukar vara väldigt generösa med bygglov och tillstånd eftersom migrationspolitiken är helig och inte får ifrågasättas.

I det totalitära Sverige kan man inte som statsanställd eller kommunanställd ifrågasätta den vansinniga massinvandringen från tredje världen utan att riskera jobbet. Men om inte tillräckligt många ifrågasätter politikernas förstörelsearbete kommer det att pågå tills förstörelsen av Sverige är fullbordad. Bristen på kritik mot den förda politiken gör att förfallet i Sverige nu går allt snabbare.

Sverige kommer tyvärr att gå under om vi inte gör något för att rädda landet. Det finns inga andra som kommer att rädda landet åt oss, det måste vi göra själva. Att vänta och hoppas på bättre tider förvärrar bara tillståndet i landet. Det nu hjälpen behövs. Därför måste även du aktivera dig och delta i arbetat med att försvara det land som du ärvt av dina förfäder.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Sävsjö:

Socialdemokraterna 11 mandat
Kristdemokraterna 9 mandat
Moderaterna 7 mandat
Sverigedemokraterna 6 mandat
Centerpartiet 5 mandat
Vänsterpartiet 1 mandat

Kommunstyrelsen i Sävsjö:

Gustafsson, Stefan, KD, Ordförande
Sjögren, Christer, S, Ordförande 1:e vice
Jarfjord, Ingvar, C, Ordförande 2:e vice
Hermansson, Mats, M, Ordförande 3:e vice
Arwidsson, Ing-Marie, KD
Persson, Lena, S
Häll, Göran, S
Sandström, Christer, C
Årevall, Arne, SD

Relaterat:

300 migranter från dysfunktionella kulturer till Sävsjö

Två nya asylboenden har öppnats i Sävsjö på några dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s