Den föredömliga jakten på Mona Sahlin

Mona Sahlin är en de värsta politiker som Sverige någonsin har drabbats av. Som ledande socialdemokrat har hon kunnat placera sig djupt inte i den maktordning som hotar vårt land. Mona Sahlin har aldrig uträttat en enda god handling, precis allt hon har åstadkommit i sitt liv har varit till skada för Sverige.

Trots att hon praktiskt taget är imbecill sitter hon mer eller mindre konstant på positioner i samhället där hon kan sprida infantila kommenterar och öppet hat mot människor vill att Sverige ska vara ett bra land att leva i även i framtiden. I januari publicerade Expressen en artikeln av henne där hon kallade deltagare vid Folkets Demonstration för nazister.

Hon skrev artikeln som myndighetschef och ”Nationell samordnare mot våldsbejakande extremism”.

Sedan dess är det många alternativmedier och privatpersoner som har sökt henne för att ställa frågor, men ingen har lyckats. Hon håller sig undan och låter andra ta emot de kritiska samtalen.

Micke Carlsson på Dispatch International försökte ett flertal gånger komma i kontakt med Sahlin, men lyckades inte med det. Han spelade också in samtalen med Daniel Norlander som arbetar hos Sahlin.

Micke Carlssons försök att kontakt Sahlin och dessutom spela in samtalen och redogöra för sina försök att nå henne är verkligen föredömligt. Det är precis så här man ska göra. Kanhända har Granskning Sverige fungerat som inspiratör, i så fall är det väldigt bra. Ju fler som ringer politiker och media och ställer frågor, desto mer kan makthavarnas agenda och okunnighet avslöjas.

Mona Sahlin är väldigt feg. Hon gömmer sig bakom andra och svarar endast på frågor från gammelmedia som står på hennes sida. Dagens politiker är fega, de klarar inte av en enkel granskning från medborgarna vilket ger vid handen att etablissemanget består av ynkliga personer som måste hålla varandra bakom ryggen och gömma sig när alternativ media ställer frågor. De vet att deras dagar är räknade den dag makten flyttas från dem till folket.

Läs krönikan ”Mona Sahlins lögner och maktmissbruk” och lyssna på samtalen som Micke Carlsson ringer.

Relaterat:

Om Mona Sahlin ”Muhammed ska ha jobbet” och andra citat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s