Bekvämlighet bakom Sverigedemokraternas kräftgång – SD är kört som parti

Idag kom ytterligare en opinionsundersökning som bekräftar att SD går tillbaka kraftigt. Visst kan man ifrågasätta resultat av opinionsundersökningar som inte alltid är rättvisande på något sätt. Undersökningen från Demoskop idag är ändå intressant och visar två saker.

Moderaterna och Socialdemokraterna stärker sin ställning, medan SD backar. Det första man måste begripa är att Sveriges Television systematiskt har lanserat Anna Kinberg Batra som ”invandringskritiker” för att hjälpa M att ta tillbaka väljare från SD. Dessutom har man framställt Socialdemokraterna som ansvarstagande och näst intill främlingsfientliga eftersom de infört gränskontroller. Opinionen har helt säkert påverkats av denna systematiska manipulation och hjärntvätt från media.

demoskop.png

Det andra är att många SD-väljare är uppgivna när det gäller SD. Det är bara att fråga invandringskritiker i den egna bekantskapskretsen om vad de tycker om SD. Svaret blir att SD är urvattnade, bleka, fega, pk och att de har anpassat sig till etablissemanget. Sedan valet 2010 har SD sakta men säkert övergivit den kraftfulla invandringskritiska retoriken man hade och gjort sig av med människor som har starka åsikter om vart Sverige är på väg. Kvar sitter nu en liten klick fegisar i partitoppen som sitter där för sin egen skull och för länge sedan har övergivit tanken på att rädda Sverige.

Utspel efter utspel från SD visar att luften har gått ur partiet.

I dagens Demoskop ligger Moderaterna på 28 procent och är den högsta siffran på tre år. Socialdemokraterna ligger på skrämmande höga 25,5 procent. Tillsammans har dessa två landsförrädiska partier över hälften av väljarna bakom sig. Vänsterpartiet har gått upp till 7,7 procent. Med dessa resultat är det kört för Sverige.

SD ligger på 15,5 procent och oavsett om de egentligen ligger högre än så kan man helt säkert säga att partiet har kollapsat – även om partiets egna företrädare inte har fattat det.

Nyligen läste vi en insändare från Paul Nilsson. Han skrev så här:

Den 30 mars hade Sverigedemokraterna presskonferens med Stefan Jakobsson, som är partiets skolpolitiske talesperson i riksdagen. Detta är bland det värsta (kanske allra värst) jag har hört från en SD-företrädare när det gäller partiets ansträngningar att bli rumsrena och accepterade hos de övriga riksdagspartierna och massmedia.

Stefan Jakobsson lät som en företrädare för sjuklövern (eller jag ska kanske säga åttaklövern med sd inräknat). Vad han och SD förespråkar är att nyanlända invandrarelever (enligt Stefan Jakobsson kom det 71 000 nya elever till Sverige förra året) först ska gå i särskild förberedelseskola för att sedan slussas in i den vanliga skolan med de negativa konsekvenser det med erfarenhet leder till för svenska elever (svenskfientlighet, rasism mot svenskar, ”jävla svennar”, könsord mot svenska tjejer med mera).

Med detta skolpolitiska utspel accepterar också SD, likt de andra partierna i riksdagen, ett dramatiskt befolkningsutbyte där svenskarna blir en minoritet i sitt eget land. Det är ett förräderi mot Sverige och svenskarna.

SD förespråkar sedan tidigare så kallad ”öppen svenskhet” där vem som helst kan bli svensk oavsett etnisk bakgrund, kultur och religion. Det spelar ingen roll om de etniska svenskarna är i minoritet eller ej. Alla som bor i Sverige är svenskar, som vissa andra riksdagspartier säger.

På presskonferensen berättade Stefan Jakobsson att han varje vecka spelar volleyboll tillsammans med lärarkollegor. Han sade att de berättar för honom att de inte räcker till som lärare. Vad beror denna otillräcklighet på? Det berättade inte Stefan Jakobsson. Kan orsaken vara den okontrollerade och massiva folkvandringen från fjärran länder?

På presskonferensen föreslog inte Stefan Jakobsson att det behövs ett stopp för asylinvandringen och lycksökare till Sverige samt en omfattande återvandring för att få ett tryggt och harmoniskt samhälle med bland annat en bättre skola.

Om SD fortsätter att bedriva politik på detta sätt så kan man snart kalla dom för ett svenskfientligt parti, likt de övriga riksdagspartierna.

/Paul Nilsson

Texten skrev Nilsson för att han liksom många andra blev upprörda över att SD accepterar och vill lägga stora resurser på ”nyanlända”, vilket inte kan vara något annat än ett direkt landsförräderi, särskilt när utspelet kommer från ett parti som låtsas vara ”invandringskritiskt”.

Det var SD:s skolpolitiske talesman Stefan Jakobsson som låg bakom utspelet om att ge extra resurser till dessa så kallade nyanlända. Vi på Asylkaos kommenterade det här.

Det värsta är inte att Stefan Jakobsson gjorde ett utspel som strider mot vad ett invandringskritiskt parti borde göra utan att hans utspel hade stöd av samtliga sverigedemokratiska riksdagsmän. Utspelet var väl förankrat i partiet.

Många av SD:s kärnväljare har tröttnat på partiet och upplever att de har övergivit allt som de borde ha stått upp för. Den finns nu en stark vilja och önskan från många verkligt invandringskritiska människor som oroas över folkutbytespolitiken, som SD inte gör något åt, att vilja bilda ett nytt parti. Det mumlas om det i kulisserna och nyligen nämnde SDU-ledaren Jessica Ohlson att hon skulle kunna tänka sig att bilda ett nytt parti.

SD är kört som nationalistiskt parti. Det spelar ingen roll hur SD:s egna partilojala medlemmar ser på saken och hur mycket de stöder SD och den nya liberala inriktningen om att ”hjälpa nyanlända” att ”integreras” och annat vansinne. Det spelar inte ens någon roll om SD skulle få 40 procent av väljarnas stöd. De har ju inte längre någon politik som kan rädda landet. Den enda funktion SD fyller idag är att hjälpa de övriga partierna att hitta lösningar som kan underlätta för alla migranter att få bo kvar och etablera sig i vårt land.

De som sitter i riksdagen för SD idag är människor som skaffat sig ett bekvämt liv. De har höga inkomster och behöver bara sitta i sina stolar och trycka på knappar. De behöver inte riskera någonting och väljer – för att vara på den säkra sidan – att undvika att ta strid mot etablissemanget. De har det bra och behöver inte tänka på folket längre.

I praktiken är det en liten korrumperad maktklick som styr SD, men det finns ingen i partiet som kan eller vågar utmana denna maktklick. Därför är partiet bortom all räddning.

Det behövs ett nytt parti där ingen av de nuvarande riksdagsmännen eller personer i SD-toppen bör vara välkomna. Ett nytt parti måste präglas av idealism och ett stort antal friheter, som inte kan åtnjutas i det korrumperade och toppstyrda SD. Friheter att ha åsikter, friheter att läsa böcker, att lyssna på musik och att reflektera över tillståndet i landet utan att behöva frysas ut eller uteslutas. Ett nytt parti bör fungera som en folkrörelse där man upplyser allmänheten om vad som är fel och vilken politik som behövs för att rätta till felen. Med pedagogiska utspel kan man faktiskt väcka ett folk till insikt om vad som behöver ändras för att få Sverige på rätt kurs. SD däremot har valt att gå precis fel väg och anpassa sig till globalisternas retorik och politik.

Det är synd om människor som tror att SD är lösningen. SD är problemet!

4 thoughts on “Bekvämlighet bakom Sverigedemokraternas kräftgång – SD är kört som parti”

  1. Klockren analys. Dock är frågan om gamla SDUare rätt personer att starta nytt parti? Risken är att även det blir en urvattnad och feg politisk plattform. Vad svensken behöver är ett tydligt natonalistiskt alternativ med repatriering som första frågan på agendan. Sen är det bråttom nu, mycket bråttom. Det duger inte att vänta till -22 då är landet redan bortom all räddning.

    Gilla

  2. Problemet är väl ändå, varför har dessa väljare valt sig tbx till M enligt opinionsundersökningen!? För att de är dumma i huvudet på riktigt och gått på M´s påstådda ”hårdare linje” fast de ändå röstar för regeringen? Skulle inte tro det. Folk som en gång vaknat kommer ALDRIG rösta på ett sju(k)klöver parti igen. Jag tycker hela opinionsbildningen är en s.k. ”False flag”… allt för att skapa oreda inom sina motståndare! Gå inte på skiten!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s