Nytt dyrt asylboende planeras i Örnsköldsvik #asylkaos

Man tar sig för pannan när man ser hur invånarna i kommunen röstade i det senaste valet. Det verkar vara något speciellt med Norrland. Om det är alla socialdemokratiska tidningar som får folk att rösta socialdemokratiskt eller om det är något annat är svårt att svara på.

Socialdemokraterna har ju förstört Norrland sedan 1960-talet och att folk ändå fortsätter att rösta på dem är helt obegripligt.

Den socialdemokratiska politiken går ju ut på att förstöra hela Sverige. De avfolkade landsbygden, de skapade storstäderna och förtätade dem, de öppnade gränserna för massinvandring och gjorde Sverige mångetniskt. De rev och slog sönder äldre småskaliga kulturmiljöer och gamla stadskärnor och ersatte dem med stora huskomplex i betong. De var med om att radera traditioner och upplösa kärnfamiljen, de gjorde det svårare för en man att kunna försörja sin familj och de tvingade ut kvinnorna i arbetslivet, vilket gick ut över familjen. Trots två arbetande föräldrar blev det svårare att försörja barn och när de dessutom lämnades bort till förskolor bidrog det till familjernas sammanbrott.

Socialdemokraterna skapade en politik som försvårade familjebildning vilket ledde till färre barn. Nu vill socialdemokraterna (tillsammans med andra partier) importera människor från tredje världen för att kompensera förlusterna av våra egna barn och på sikt låta migranter från tredje världen ta över landet.

Socialdemokraternas mål är att skapa en ny väljarbas som kommer att ge dem tillräckligt många röster för att de ska kunna behålla makten. Muslimer och andra invandrargrupper från tredje världen är idag Socialdemokraternas viktigaste väljarbas. De förvirrade svenskar som fortfarande röstar på Socialdemokraterna är människor helt utan förstånd.

Samma sak gäller om man röstar på Centerpartiet eller något av de övriga partierna som försvarar stor invandring. Hur kan man som svensk väljare rösta på partier som vill fylla upp landet med migranter från tredje världen? Hur kan man vilja ge bort sitt land till andra folk? Många kanske tittar på TV för mycket och får alla sina uppfattningar från den propaganda som sprids där.

Nu är det inte bara det migrationspolitiska projektet som politikerna ägnar sig åt som förstör landet. Samma politiker driver även andra frågor som är skadliga för Sverige. Det är allt från familjernas situation och landsbygdens avfolkning till försvaret av EU och FN samt frågor om globalisering i allmänhet.

skytti_ornskoldsvik

Det som händer i Örnsköldsvik och på andra håll är tragiskt. Vi ser hur politiker högprioriterar människor som just har kommit från Afghanistan, Somalia, Irak, Syrien, Eritrea eller andra länder i tredje världen istället för att skapa ett gott samhälle och säkra en bra framtid för våra svenska barn och ungdomar.

Kommunalrådet Glenn Nordlund (S) välkomnar att kommunen fylls upp med analfabeter och från dysfunktionella kulturer som sedan ska bli försörjda på livstid av skattebetalarna. Nu kommer kommunen att starta ett boende för dessa migranter på Skyttis. Kommunen köper en fastighet för 16 miljoner som tidigare innehöll företagshälsovård. Den kommer att byggas om och bli HVB-hem.

Det finns redan åtta HVB-hem i kommunen förutom ett antal asylboenden. Kommunen ansvarar idag för nästan 200 ”ensamkommande” och Migrationsverket anger att det ska komma ytterligare 93 till kommunen – men det kan bli betydligt fler. På kommunen planerar man redan för en ökad mottagning.

Boendet på Skyttis kommer att ha 45 platser och när beslutet om att göra Skyttis till asylboende togs så var kommunstyrelsens politiker eniga.

Du som bor i Örnsköldsvik och vill rädda Sverige från en annalkande katastrof måste aktivera dig på något sätt. Du kan starta ett lokalt invandringskritiskt parti, gå med i Soldiers of Odin eller höra av dig till oss på Asylkaos. Gör något!

Varje svensk som sitter stilla och låter politikerna förstöra landet är ett lika stort problem som politikerna. Det är bara engagerade och aktiva människor som kan rädda landet från undergång.

 svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Örnsköldsvik är:

Socialdemokraterna 28
Centerpartiet 10
Moderaterna 8
Kristdemokraterna 5
Vänsterpartiet 3
Sverigedemokraterna 3
Miljöpartiet 2
Liberalerna 2

Ledamöter i kommunstyrelsen i Örnsköldsvik är:

Nordlund, Glenn. ordf, Örnsköldsvik (S)
Nylén, Per. 1:e vice ordf, Själevad (S)
Åkerlind, Anna-Britta. 2:e vice ordf, Domsjö (C)
Ögren, Kristin. led, Domsjö (S)
Staaf, Britt-Inger. led, Björna (S)
Häggström, Olle. led, Sidensjö (S)
Karlsson Ågren, Ann-Sofie. led, Örnsköldsvik (S)
Karkan, Kazim. led, Örnsköldsvik (S)
Lindberg, Anna-Lena. led, Husum (C)
Nordin, Johannes. led, Domsjö (M)
Näslund, Lars. led, Själevad (M)
Sedin, Birgitta. led, Sidensjö (KD)
Wåhlstedth, Göran. led, Mellansel (V)
Dahlberg, Olof. led, Arnäsvall (MP)
Markusson, Erika. led, Arnäsvall (L)

Relaterat:

Över 200 ensamkommande till Ö-vik

Asylsökande till Solberg i Ö-vik

Bredbygården tar emot 179 asylsökande

Örnsköldsvik kan snart ta emot 700 asylsökande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s