Soldiers of Odin i Danmark lade ner sin verksamhet

Soldiers of Odin har ett bra namn och ett bra koncept. De har kommit för att stanna och förhoppningsvis kommer de att växa överallt och bli ett stort nätverk som spänner över många länder. Men liksom andra organisationer har sina problem tycks även den här gruppen ha drabbats – i alla fall i Danmark.

Soldiers of Odin i Danmark samlade 150 medlemmar på kort tid och det såg ljust ut för dem. Nu sägs det att de har lagts ned och att orsaken är medias kampanjer mot dem. Det låter som en märklig orsak. Media har alltid hetsat mot invandringskritiker och försöker alltid hindra invandringskritiker från att ta några initiativ vad det än gäller. De som ingår i Soldiers of Odin måste ha den medvetenheten annars blir man ett lätt byte för hatkampanjer från media.

Soldiers of Odin har förhoppningsvis en kader av medlemmar som har förstått att invandringspolitiken är ett stort problem som hotar oss. Själva namnet klingar både försvar och en medvetenhet om att vi behöver patruller som försvarar våra gator och fredar allmänheten från gäng och våld.

Arne Arndersen som var regional talesman för gruppen i Danmark säger nu att man har lagt ned på grund av negativ mediarapportering. Det låter nästan helt otroligt att man har lagt ned en hel avdelning på grund av det. Fanns det verkligen ingen annan som kunde driva projektet vidare? Var Arne Andersen verkligen rätt man att en ingå i en sådan grupp?

Andersen förklarade för Själlands Nyheter att de lade mer tid på att förklara att de inte är rasister än på att vara ute och skapa trygghet. Det här är precis vad media önskar. Media bedriver ett propagandakrig med offensiva metoder. De går till attack med lögner eller förtal på det mest effektiva sätt det kan. De vet att många som kallas för rasister och annat oftast går i försvarsställning och bedyrar att de minsann inte är rasister. Istället för att strunta i vad media säger och skriver hamnar de i en fälla som de får svårt att ta sig ur. Ju mindre pålästa personerna är desto svårare blir det att ta sig ut fällan.

Man ska inte bry sig om vad media säger för de kommer att tjata om och om igen och komma med nya anklagelser ända tills offret ger upp eller tills media inser att offret inte bryr sig om media och istället koncentrerar sig på sina uppgifter – att patrullera gatorna. Den som inte bryr sig om medias påhopp kommer att segra. Den som viker ned sig av medias påhopp kommer att förlora.

Den danska avdelningen kommer nu att omorganiseras och gå under namnet Nattvakterna. Vi hoppas dock att Soldiers of Odin fortsätter att utveckla sin verksamhet överallt eftersom projektet vilar på en bra idé. Kanske en ny avdelning kan bildas i Danmark.

Relaterat:

Själlands Nyheter

En kommentar på “Soldiers of Odin i Danmark lade ner sin verksamhet”

  1. En ”rasist” är bara en person som trivs bäst med folk som uppför sig på förväntat sätt och klär sig passande.
    Kläder anpassade för sandstormar är inte passande i Norden..
    Några nya religioner behövs inte heller….Asatro & kristendom räcker som alternativ..
    Nästa gång någon säger Rasist ! till dig ; le glatt och säg JAVISST !!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s