Tidigare Thairestaurang i Vansbro blir asylboende #asylkaos

Det migrationspolitiska projektet som drivs av regeringen och statens alla organisationer samt av politiker i alla kommuner innebär att varje del av Sverige ska fyllas upp med migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Varje kommun, varje ort, varje by och varje skola ska erhålla sin beskärda del av kolonisatörer för att svenska folket ska tvingas inse att Sverige inte längre är svenskarnas land.

Svenskarna hjärntvättas varje dag av statliga och andra medier som försöker radera ut den svenska identiteten, den svenska kulturen och det svenska folket. Makthavarna vill att vi ska inordna oss i en global maktordning där vi svenskar inte längre har rätt till ett eget land och där alla folk istället har rätt till Sverige. Propagandan leder till en ökad folkblandning och på sikt till vår undergång som folk.

Människor som låter sig hjärntvättas av makthavarna och hjälper till att radera ut en hel nations historia och folk är tragiska figurer. Erfarenheter från andra totalitära stater visar att makthavare sällan lyckas med sådana uppsåt då folket förr eller senare slår tillbaka. En reaktion kommer alltid, frågan är bara när den kommer. Ilskan över politikernas svek gror i Sverige och så snart vi får en samlande rörelse eller ett parti så kan det gå fort.

Det är då politikerna som styr idag ska bytas ut och asylprofitörer och andra som skott sig på en sjuk politik ska betala tillbaka vad de tjänat. Deras inkomster kommer från skattebetalarna. Deras verksamhet går ut på att hjälpa politikerna att byta ut den svenska befolkningen mot kolonisatörer. Det ska bli stopp för det när folket får inflytande över politiken!

thai-corner-vansbro-hvb-hem2

Alf Ahlsén köpte nyligen en fastighet på Hagagatan 7 i Vansbro som varit Thairestaurang. Han har ett företag som heter Swe-China Trading AB där han själv och Jaruwan Det-Um sitter i styrelsen. Ahlsén är född 1946 och är gift med Det-Um som är född 1977 .

Ahlsén lämnade för en månad sedan in en bygglovsansökan om att ändra inriktning på fastigheten och förvandla den till ett HVB-hem. Han säger till lokalmedia att han annars importerar verkstadsutrustning från Kina och att han inte har erfarenhet av asylverksamhet tidigare. Nu väntar han på klartecken från kommunen och Migrationsverket. Därefter ska han bestämma om han ska driva HVB-hemmet själv eller hyra ut till andra som driver HVB-hem.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Vansbro:

Centerpartiet 11
Socialdemokraterna 10
Kristdemokraterna 3
Vänsterpartiet 2
Kommunpartiet 2
Moderata Samlingspartiet 1
Liberalerna 1
Sverigedemokraterna 1

Kommunstyrelsen i Vansbro:

Stina Munters (C), Ordförande
Nils-Erik Edlund (S), 1:e vice ordförande
Pär Skagerling (C), 2:e vice ordförande/ledamot
Birgit Westhed (C)
Stina Munters (C)
Lars-Olov Liss (C)
Anneli Hultgren (C)
Torsten Larsson (KD)
Nils-Erik Edlund (S)
Monica Ericsson (S)
Anders Edlund (S)
Nall Lars-Göran Andersson (S)
Wahan Harutun (KP)

Relaterat:

Lars Nilsson (KD) vill profitera på asylpolitiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s